Böyle bir yalan affedilir mi cidden? Bilemiyorum çok kararsızım

Adam bildiğiniz inşaat muhendisi, sadece diplomasi yok.
Turkiyede etiket herşey olduğu için yalan söylemek zorunda kalmış.
Ama bunun 3 ay sevgili olduktan sonra, "aslında ben evliyim" demekten farki yok. Ikisinde de karsindakini kandiriyorsun. Umarım en doğru kararı verirsiniz.
 
Sadece sana mı yoksa yeni tanistigi herkese mi bu yalanı sôylüyor o da var. Bazi insanlar kendini yüceltmek icin yalan söyler. Bu bir hastaliktir gercekten dedigi gibiyse anlık gaflete düşmüstür affedilebilir
 
Pek kendine güvenen ve dürüst biri değil.
Olgun bir kişiliği de yok bence.
Kendini ezik hissetmiş.
Bilemiyorum size kalmış.
 
İyi akşamlar arkadaşlar. Bir konuda sizden fikir almam lazım durum şu ki ben yaklaşık 3-4 aydır bir çocukla görüşüyorum. Ailesi inşaat işleri yapıyor kendisi de onlarla ilgileniyor. Kültürlü birisi burda sorun yok.
Ancak ilk tanıştığımızda bana kendisinin de inşaat mühendisi olduğunu söylemişti.
Yalnız şuranın önemli olduğunu düşünüyorum yalanını yakalamadım kendisi durduk yere itiraf etti bunu.
Kendisi inşaat mühendisi değilmiş ama şöyle bir durum var cidden İTÜ’de İnşaat Mühendisliğinde 5 sene okumuş ama mezun olamamış çok dersi kalmış aile işleriyle de ilgileniyormuş o dönem de dolayısıyla okulu mezun olmadan bırakmış. Açıktan işletme bitirmiş.
Böyle bir yalan söyleyince ben İTÜ’de 5 yıl okuduğuna da inanmadım ama bunu ispat etti bana. çeşitli yollarla.
Yani bilemiyorum. Tamamen yalan sayılmaz gibi yani üniversite kapısından dahi geçmeyen biri değil en azından 5 sene geçirmiş okulda.
Neden böyle bir yalan söyledin dediğim de seni çok istiyordum belki AÖF mezunu olduğumu öğrensen bana şans vermezsin diye söyledim daha kolay etkilerim seni diye düşündüm ama büyük yanlış yaptım özür dilerim tarzında konuştu...
Şuan konuşmuyoruz ama sürekli af dileniyor benden.
Bende kararsızım külliyen yalan olsa düşünmezdim ama bu durum da bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var. Ne önerirsiniz?
Aöf işletmeyi bitirmiş ama İtü inşaat mühendisliği fakültesini 5 sene okuyup bitirememiş. Şahsen pek inanasım gelmedi
 
Back
X