- Konu Sahibi SukunetMevsimi
Ben olsam görüşmezdim. Neticede yalan söylemiş. Ünvan okulu bitirmeyle verilen birşey. En baştan söyleyebilirdi. Böyle birşey başıma gelmişti. Direkt iletişimi kesmiştim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladim evet haklısınYanlış anlaşıldım sanırım şöyle ifade edeyim bana AÖF işletme mezunuyum dese de hiç bişey değişmezdi benim açımdan... Neticede hoşsohbet ve kültürlü konuşmasını oturması kalkmasını giyinmesini bilen birisi bunlar yeterli. Burda söylemek istediğim söylediğinin külliyen yalan olmadığını belirtmek neticede eğer hiç böyle bişey olmasa ve ben inşaat mühendisiyim diye gelse bana bu apaçık kötü niyet olurdu.
O zaman tuhaf. Yanlış anlama da sen dereceyle falan bir bölüme girdiysen dedim söyleyemez. Böyle bişey yoksa yalanı itici. Kompleksli biri olduğunu düşündüm birden. İçime sinmediHayır iddialı bir okul ve bölüm mezunu değilim.
Ben senin yerinde olsam o zaman bu yalanını gerçeğe dönüştür anca öyle güvenirim de gitsin okulunu bitirsin ( belki gazal bitirir) bu sayede hem okulu biter hem mühendis kocan olur 1 taşla iki kuş gibi. Seni çok sevdiği için demiş ya seviyorsa okuluda bitirirGüzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Zaten öğrenci dahi olmamışken sırf kandırmak için yok yere böyle bir yalan söylese o an biter ve sahtekar damgası yer gözümde tüm iletişimimi keserim. Burda durum farklı ama onun için zaten hala bir şekilde ulaşmasına izin veriyorum ve affetmek için açık kapı bırakıyorum.
Biraz daha sürünsün affederim diye düşünüyorum. Yorumunuz çok yardımcı oldu çok teşekkür ederim.
Allah Allah siz de bir garipsiniz. Okuduğuna eminseniz 2 dersi kalmış diplomayı alamamış bu kadar yani. Diploma mi istiyorsunuz illaki ? İşe mi alacaksınız hayırdırNasıl mı yalan söylüyor? Mezun olmamış işte. 5 senenin sonunda hala 2’den dahi dersi olunca bırakmış. Sebebi de o dönem de aile işleriyle ilgilenmesi sık sık Adana’ya gidip gelmedi falan filan
mevzu muhendıs olup olmaması degıl
mevzu asırı ozguvensız olup kendısını sıkısmıs hıssettıgı an yalan soylemesı
bu huydur ve bence kabul edılmemelı
Kesinlikle öyle.mevzu muhendıs olup olmaması degıl
mevzu asırı ozguvensız olup kendısını sıkısmıs hıssettıgı an yalan soylemesı
bu huydur ve bence kabul edılmemelı
İnsanlar yürek yemiş ya.5 yıl aileden böyle büyük birşeyi saklamak cesaret ister.Benim sevgilim de 95'liymis. Yani benden 4 yas küçük. Ama ben "ooowwe guducuk guducuk" yaparim diye (kimliginde arapca 5 rakaminin 0 seklinde yazilmasinin da avantajiyla) 90liyim demisti. Aylar sonra ogrendim ama cok da kizmadim.
Tabii hos degil ama ilk zamanlarda soylenen böyle basit yalanlardan güzel giden bir iliskiyi bitirmem genelde ben.
Okul konusunda da,mezun olmadigini o an soylememis olmasi ayrilik gerektirecek birsey olmazdi benim icin. Yakin bir arkadasimi ailesi mezun oldu zannediyor,diploma torenine bile geldiler ama kız okulu bitiremedi-ayrildi. Ailesi simdi mesleği disinda bir is yaptığıni zannediyor-kizi tanidik vasitasiyla o işle ilgili bir yerlere sokmaya calisiyorlar. Ama kizda diploma yok. Yani o kiz bunu ailesinden 5 yildir sakliyor-en azindan sizin adam birkaç ayda doğruyu soylemis
İtü zordur sınıf geçme kuralları katıdır gerçekten okuduğunu ve bitiremediğini ispatladıysa bence kendinizi kaptırmadan bi gözlemleyin eğer başka yalanı yoksa istediğiniz gibi biriyse bence şans verin ilerde aftan felan yararlanıp bitirebilir belki deİyi akşamlar arkadaşlar. Bir konuda sizden fikir almam lazım durum şu ki ben yaklaşık 3-4 aydır bir çocukla görüşüyorum. Ailesi inşaat işleri yapıyor kendisi de onlarla ilgileniyor. Kültürlü birisi burda sorun yok.
Ancak ilk tanıştığımızda bana kendisinin de inşaat mühendisi olduğunu söylemişti.
Yalnız şuranın önemli olduğunu düşünüyorum yalanını yakalamadım kendisi durduk yere itiraf etti bunu.
Kendisi inşaat mühendisi değilmiş ama şöyle bir durum var cidden İTÜ’de İnşaat Mühendisliğinde 5 sene okumuş ama mezun olamamış çok dersi kalmış aile işleriyle de ilgileniyormuş o dönem de dolayısıyla okulu mezun olmadan bırakmış. Açıktan işletme bitirmiş.
Böyle bir yalan söyleyince ben İTÜ’de 5 yıl okuduğuna da inanmadım ama bunu ispat etti bana. çeşitli yollarla.
Yani bilemiyorum. Tamamen yalan sayılmaz gibi yani üniversite kapısından dahi geçmeyen biri değil en azından 5 sene geçirmiş okulda.
Neden böyle bir yalan söyledin dediğim de seni çok istiyordum belki AÖF mezunu olduğumu öğrensen bana şans vermezsin diye söyledim daha kolay etkilerim seni diye düşündüm ama büyük yanlış yaptım özür dilerim tarzında konuştu...
Şuan konuşmuyoruz ama sürekli af dileniyor benden.
Bende kararsızım külliyen yalan olsa düşünmezdim ama bu durum da bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var. Ne önerirsiniz?
Genelleme gibi olmasın ama böyle inşaat işleri ile uğraşanların kendilerini inşaat mühendisi gibi tanıttıklarına ben de çok şahit oldum. Şimdi bu belki de ilk tanıştığı ve çok yakın olmadığı insanlara söylediği bir yalandır. Sonuçta mezun olmasına az kalmış 5 sene okumuş ama mezun olamamış şimdi bu çok da lazım olmayan bilgiyi oturup yeni tanıştığı insanlara açıklamak yerine mühendislik okudum diye mezun imajı veriyor olabilir. Belki başta da size böyle dedi. Sonradan da siz yakın olunca size söylemiş doğrusunu. Beni tek düşündüren (bu özrü kabahatinden büyük olan kısmı) sizi kaybetmemek için bilhassa size yalan söylemiş olduğunu itiraf etmesi...İyi akşamlar arkadaşlar. Bir konuda sizden fikir almam lazım durum şu ki ben yaklaşık 3-4 aydır bir çocukla görüşüyorum. Ailesi inşaat işleri yapıyor kendisi de onlarla ilgileniyor. Kültürlü birisi burda sorun yok.
Ancak ilk tanıştığımızda bana kendisinin de inşaat mühendisi olduğunu söylemişti.
Yalnız şuranın önemli olduğunu düşünüyorum yalanını yakalamadım kendisi durduk yere itiraf etti bunu.
Kendisi inşaat mühendisi değilmiş ama şöyle bir durum var cidden İTÜ’de İnşaat Mühendisliğinde 5 sene okumuş ama mezun olamamış çok dersi kalmış aile işleriyle de ilgileniyormuş o dönem de dolayısıyla okulu mezun olmadan bırakmış. Açıktan işletme bitirmiş.
Böyle bir yalan söyleyince ben İTÜ’de 5 yıl okuduğuna da inanmadım ama bunu ispat etti bana. çeşitli yollarla.
Yani bilemiyorum. Tamamen yalan sayılmaz gibi yani üniversite kapısından dahi geçmeyen biri değil en azından 5 sene geçirmiş okulda.
Neden böyle bir yalan söyledin dediğim de seni çok istiyordum belki AÖF mezunu olduğumu öğrensen bana şans vermezsin diye söyledim daha kolay etkilerim seni diye düşündüm ama büyük yanlış yaptım özür dilerim tarzında konuştu...
Şuan konuşmuyoruz ama sürekli af dileniyor benden.
Bende kararsızım külliyen yalan olsa düşünmezdim ama bu durum da bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var. Ne önerirsiniz?