- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi SukunetMevsimi
Harita muhendisleri de inşaat mühendisiyim diyor. Bu daha masum bence.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar arkadaşlar. Bir konuda sizden fikir almam lazım durum şu ki ben yaklaşık 3-4 aydır bir çocukla görüşüyorum. Ailesi inşaat işleri yapıyor kendisi de onlarla ilgileniyor. Kültürlü birisi burda sorun yok.
Ancak ilk tanıştığımızda bana kendisinin de inşaat mühendisi olduğunu söylemişti.
Yalnız şuranın önemli olduğunu düşünüyorum yalanını yakalamadım kendisi durduk yere itiraf etti bunu.
Kendisi inşaat mühendisi değilmiş ama şöyle bir durum var cidden İTÜ’de İnşaat Mühendisliğinde 5 sene okumuş ama mezun olamamış çok dersi kalmış aile işleriyle de ilgileniyormuş o dönem de dolayısıyla okulu mezun olmadan bırakmış. Açıktan işletme bitirmiş.
Böyle bir yalan söyleyince ben İTÜ’de 5 yıl okuduğuna da inanmadım ama bunu ispat etti bana. çeşitli yollarla.
Yani bilemiyorum. Tamamen yalan sayılmaz gibi yani üniversite kapısından dahi geçmeyen biri değil en azından 5 sene geçirmiş okulda.
Neden böyle bir yalan söyledin dediğim de seni çok istiyordum belki AÖF mezunu olduğumu öğrensen bana şans vermezsin diye söyledim daha kolay etkilerim seni diye düşündüm ama büyük yanlış yaptım özür dilerim tarzında konuştu...
Şuan konuşmuyoruz ama sürekli af dileniyor benden.
Bende kararsızım külliyen yalan olsa düşünmezdim ama bu durum da bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var. Ne önerirsiniz?
Zaten başka türlü olsa ona hiç açık kapı bırakmazdım.Bence affetmelisin. Seni tanıdıktan sonra dürüstçe anlatmış hiç bir zorunluluğu olmadığı halde.
aslında kendiliğinden söylemesi güzel. bir sürü parametre var. belki ilk kez böyle birşey yaptı hayatında, bilemeyiz ki ? bence biraz uğraştırdıktan sonra affedin fakat gerçekten gözlemlemeye devam edin. mümkünse oradan olan arkadaşlarıyla ani planlar yapmaya çalışın.
biraraya gelince illa ki birşey rahatsız eder eğer ortada ayarlanmış bir yalan varsa..
Hahaha yok doğru o da ama bence lise mezunu olmakla AÖF mezunu olmak arasında çok fark yok. Resmiyette lisans mezunu sayılıyorsunuz işte hepsi bu kadar bence.Aöf mezunu olduğu kesin mi bari? Lise mezunu olmasın, onun diplpiomasını da gösterdi mi?
Ortada bir yalan var ancak affedilmeyecek kadar büyük değil. Bence biraz gözlemleyin. Bazen insanlar karşısındakinin düşüncesini çok fazla önemsediği durumlarda da yalan söyleyebilir. Belki siz insanların eğitim düzeylerine dikkat ediyor ve önemsiyorsanız ve o da bunun farkındaysa sizi kaybetmemek için bu tarz bir yalan söyleme gereği duymuş olabilir. Neticede yine gerçeği kendisi itiraf etmiş. Tamamen iletişimin kesilmesini gerektiren bir durum olduğunu duşünmüyorum. Cocukca, yanlış ama bir insanı tamamen yalancılıkla ithaf etmek için yeterli bir sebep değil.
Yok yok 5 yıl okuduğu doğru. Orda bir şüphe yok. Mezun olamadan bırakmış yalnız
Ben olsam affederim 5 sene okumuş işte diploma olunca meslek sahibi olmuyor bana göre böyle tabiİyi akşamlar arkadaşlar. Bir konuda sizden fikir almam lazım durum şu ki ben yaklaşık 3-4 aydır bir çocukla görüşüyorum. Ailesi inşaat işleri yapıyor kendisi de onlarla ilgileniyor. Kültürlü birisi burda sorun yok.
Ancak ilk tanıştığımızda bana kendisinin de inşaat mühendisi olduğunu söylemişti.
Yalnız şuranın önemli olduğunu düşünüyorum yalanını yakalamadım kendisi durduk yere itiraf etti bunu.
Kendisi inşaat mühendisi değilmiş ama şöyle bir durum var cidden İTÜ’de İnşaat Mühendisliğinde 5 sene okumuş ama mezun olamamış çok dersi kalmış aile işleriyle de ilgileniyormuş o dönem de dolayısıyla okulu mezun olmadan bırakmış. Açıktan işletme bitirmiş.
Böyle bir yalan söyleyince ben İTÜ’de 5 yıl okuduğuna da inanmadım ama bunu ispat etti bana. çeşitli yollarla.
Yani bilemiyorum. Tamamen yalan sayılmaz gibi yani üniversite kapısından dahi geçmeyen biri değil en azından 5 sene geçirmiş okulda.
Neden böyle bir yalan söyledin dediğim de seni çok istiyordum belki AÖF mezunu olduğumu öğrensen bana şans vermezsin diye söyledim daha kolay etkilerim seni diye düşündüm ama büyük yanlış yaptım özür dilerim tarzında konuştu...
Şuan konuşmuyoruz ama sürekli af dileniyor benden.
Bende kararsızım külliyen yalan olsa düşünmezdim ama bu durum da bilmiyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var. Ne önerirsiniz?
Adam inşaat mühendisi mi? Değil. Demek ki yalan. Ayrıca aşırı kompleksli biri oldugunu gösterir bu yalanı söylemesi. Böyle alttan dersi kalan okulu bitiremeyen üniversite mezunuyum diye dolaşıyor sonra diyor ki ama bir dersim kaldı. Demek ki değilsin. Bunda kompleks yapacak ne var. İşletme mezunuyum deseydi. Bilemiyorum benim için çok gözden düsürücü bir yalan kompleksli biri olduğunu düsünürdüm ben.