• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle biri ile aynı ofiste çalışmak...

Aslında bir çiçek almak doğru olabilir. Ofis de onunla uğraşır. Sosyal bir insandır. Gezer dolaşır. Spor tiyatro herşey var aslında. Negatif enerjiyi her şekilde boşaltır. Ama patron en ufak bir şekilde bağırsa bu sefer bana patlar. Surat ifadesi falan bir tuhaf olur. Bir anda buz gibi oluyorum ona karşı. Ben işlerimi düzenli olarak yapar kontrol ederim. Masamda hiçbir iş yarına kalmaz. Çok nadirdir. Laf yememi gerektirecek bir durumum asla olmaz. Eğer işim yoksa başka işler yaparım. Çok iş yoğunluğu yoktur. Erkek arkadaşımın araması işlerime asla engel olmadı. Günde toplasam 5dkyi bulmaz görüşmelerimiz. Ama bunu sorun yapar.Birgun bu yuzden bile tartistik.Herkes yaparken sorun yok bana gelince mi sorun oluyor dedim.niye ben bu kadar batiyorum goze dedim.Şirket de kendi dahil herkes konuşur kafasına göre takılır. Telefon sosyal medya falan.. Bir tek ben değilim yani.. Artık telefon çalsa korkuyorum açmaya.. Panik atagi başladı mi yanindan kac git ister istemez geriliyorum. Bana sarıyor kendi hatalarından bile beni sorumlu tutuyor. İşe olan potansiyelim düşüyor. Hata yaptığımda da yine sorun çıkıyor. Ben 4 yılı bitiriyorum onun 2. Yılı. Ondan önce hiç böyle şeyler yaşamadım. HUZUR vardı..

Oncelikle panik atagin ne oldugunu bir arastirin ve bilmediginiz terimleri kullanmamaya calisin komik duruma dusmemem icin cunku yazinizda 2 kere kullandiginiz panik atak biri olayina cok guldum halada guluyorum :))))) sinirli ve stresli olmak "cok panik atak" biri seklinde tabir edilemez cok hossunuz

Oncelikle panik atagin ne oldugunu bir arastirin ve bilmediginiz terimleri kullanmamaya calisin komik duruma dusmemem icin cunku yazinizda 2 kere kullandiginiz panik atak biri olayina cok guldum halada guluyorum :))))) sinirli ve stresli olmak "cok panik atak" biri seklinde tabir edilemez cok hossunuz

Patronla sorun olduğu zaman ister istemez panik atak oluyorum, diyor.Bu tür hareketlerini bu cümlede toplayan buna bağlayan kendisi.
Hayatımda ilk defa böyle bir karakterle karşı karşıyayım.
Tabirlerim belki yanlış olabilir ama buna gülün diye anlatmıyorum..

Ben de "iş hayatına hoşgeldin" diyeceğim. İnsanlar ofislerde işten çok psikolojik alanda rekabet ederler. Kaldı ki o kadar kötü bir insan da değil karşındaki, hakkını teslim etmişsin.

Benim stajyerlik dönemimde böyle bir sorunum olmuştu. Daha doğrusu çok daha kötüsü olmuştu, bildiğin mobbing yaşadım. Kaç kez bırakıp gitmeyi düşündüm ama sonra kendi kendime "ona pabuç bırakmayacağım" diye söz verdim. Zaman geçti, yetkimi aldım, kıdem aldım işler değişti. Zaten sonra onun başka bir yere tayini çıktı. Şimdi sabrettiğim için çok memnunum. Birinin davranışları yüzünden kariyerinizi olumsuz etkileyecek kararlar vermeyin derim.

Acikcasi ben kafa yapinizdan rahatsiz oldum. Bir hemcinsiniz icin resmen "erkeksizlikten kafayi yemis" seklinde bahsetmissiniz. kadinin belki yapisi boyledir, genel anlamda is hayatindan streslidir, patrondan korkuyordur.......bunun bekar olmasiyla ne alakasi var? Bu hanim sizin sefiniz, isyerinde telefonla konusmamanizi istemesi normal tabi ki. Konusacaksaniz tuvalette konusun, sesiniz calisan diger insanlarin dikkatini dagitmasin. Siz kiz kurusu olmasina baglamissiniz ama ben is stresi disinda yaptiklarinda garip veya sizi ezen bir sey goremedim. Gayet profesyonelce davraniyor, ben size kotu davrandigini dusunmuyorum.

Evlilik bana göre değil,ben kendimi bir erkeğe bağlayamam,ben bu zamana kadar kimseye hesap vermedim şimdi de veremem.
Doğum için işten ayrılan kadınları ben işveren olsam geri almam,zaten işe girerken de soruyorlar erkek arkadaş var mı yok mu diye?
Evet biri ile tanışsa evlense mutlu olsa belki kafasında ki bu düşünceler yok olur.Belki bu kadar sert ve keskin olmaz.O zamanda en çok ben mutlu olurum...benim demek istediğim buydu..

Tamam da bu onun düşüncesi demek ki evlilik ona ters kariyer yapmak istiyor o zaman bekar olupta seni kıskanma durumu da olamaz değilmi direkt 37 yaşında da evlenmemişte siz konuşurken kıskanıyor moduna sokmuşsunuz kadını evlenmek istese elbet çıkardı bir talibi benim çevremde de henüz evlenmemiş kariyer yapan çok ve kariyer yapan kişiler gerçekten işinde disiplinli kişilerdir sen de onun altında çalıştığın için özel konuşmalarını yapmanı istememiş olabilir ama anladığım kadarıyla patron değil yani erkek arkadaşı olanı almama filan gibi şeyler yetkisi dahilinde değildir en fazla cv alır patrona iletir patron karar verir bekarlara ayrı bir gıcığı varmış gibi anlatmışsınız dişinizi sıkıp çalışacaksınız stajınız bitene kadar yapacağınız bir şey yok. Ben de kimlerle çalıştım kimlerle uğraştım hepsi bitti gitti.

Back
X