- Konu Sahibi kadifekutu
Aslında bir çiçek almak doğru olabilir. Ofis de onunla uğraşır. Sosyal bir insandır. Gezer dolaşır. Spor tiyatro herşey var aslında. Negatif enerjiyi her şekilde boşaltır. Ama patron en ufak bir şekilde bağırsa bu sefer bana patlar. Surat ifadesi falan bir tuhaf olur. Bir anda buz gibi oluyorum ona karşı. Ben işlerimi düzenli olarak yapar kontrol ederim. Masamda hiçbir iş yarına kalmaz. Çok nadirdir. Laf yememi gerektirecek bir durumum asla olmaz. Eğer işim yoksa başka işler yaparım. Çok iş yoğunluğu yoktur. Erkek arkadaşımın araması işlerime asla engel olmadı. Günde toplasam 5dkyi bulmaz görüşmelerimiz. Ama bunu sorun yapar.Birgun bu yuzden bile tartistik.Herkes yaparken sorun yok bana gelince mi sorun oluyor dedim.niye ben bu kadar batiyorum goze dedim.Şirket de kendi dahil herkes konuşur kafasına göre takılır. Telefon sosyal medya falan.. Bir tek ben değilim yani.. Artık telefon çalsa korkuyorum açmaya.. Panik atagi başladı mi yanindan kac git ister istemez geriliyorum. Bana sarıyor kendi hatalarından bile beni sorumlu tutuyor. İşe olan potansiyelim düşüyor. Hata yaptığımda da yine sorun çıkıyor. Ben 4 yılı bitiriyorum onun 2. Yılı. Ondan önce hiç böyle şeyler yaşamadım. HUZUR vardı..