Böyle birinin dügününe gider misiniz?

Davetiye yoksa gitmem.

Kuzenlerin hiçbirinin düğününe, kınasına
Cartına curcuna gitmedim. Hatta geçen kış kardeşim sözlenecektı ona da gelemem dedim. Ertelendi o iş zaten ( benimle ilgili ddgıl)

Altın takana altınını gönderdim
Takmasana hiçbişi göndermedim.

Kimse kusura bakmasın. Öyle ortamlara girmiyorum.
Bu dönemde söz nişan vb. Şeyleri yapanlar gelmeuenelere asla alınmaya hakları yok!

Herkesin hassasiyeti farklıdır

Gitme gıı ne işin var. Emin ol x kişi niye gelmedi demezler senin için. Boşveeerr salla gitsin

Açık net gitmezdim, sonuçta içten candan olsalar gitmek istemesem bile ayıp mı ederim der içimden geçirirdim ama burada öyle bir durumda yok. Bu tarz bir düğüne gönülsüz gitsem gelince neden gittimki diyeceğime baştan gitmem daha iyi.

Bana hosgeldın deyıp yüzüme bıle bakmadılar.Her gelen komsu ıle konustular.

Gitmem

Gitmem tabiki. Muhabbetim yok, cagirilmamisim da. Benim düğünüme de gelmemiş, daha ne gidicem. Benim de böyle bir kuzenim var, adı kuzen ama hiçbir alakam yok. Yıllardır görüşmüyorum, evlendim, anne babası geldi o gelmedi. Tebrik de etmedi. Numarası yok sosyal medyamda falan ekli degil. Sokaktaki insandan farkı yok benim için. Bı de düğününe mi gidicem?

Bunlarda öyle işte. Numaramız yok. En son 3yıl önce konuştuk düşünün. Hele istanbuldan gelenle tek kelime konuşmadık.Onlar konuşmak için adım atmayınca bende oralı olmadım. Hiç konuşmadım.

bu arada konu dışı ama ben senin kayınvalide konularındaki yorumlarını gördüğümde baya uzun senelerdir evlisin zannediyordum
konuya gelincede böyle şeylere çok takılan bir insan değilim. gitmek istemiyorsan gitme, kuzende olsa çok yakın değilmişsin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…