- 5 Mayıs 2021
- 1.297
- 1.815
- 48
- 45
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Davetiye yoksa gitmem.Yakın zamanda annemle memlekete gittim.Kuzenimin biri de başka şehirden geldi. Bir kuzenimde orda yaşıyor.Dayımla falan aramız iyidir.Teyzem,dayım herkesle gayet güzel konuştuk.Kuzenlerim teyzeme geldi.2 gün oradaydım. Onlarda hep ordaydı. 1 cümle anca konuştuk. Bi kuzeni 3 yıldır görmüyorum. Hiç konuşmadık.Ben başka şehirden geldim. Ne hoşgeldin dedi ne birşey.Aşırı soguklar. Biraz yapıları da öyle ama oradaki herkesle dışarıdan gelen kadınlarla konuştular ve sohbet ettiler. Teyzemle falanda öyle pek konuşmuyorlar.Normalde de numaramız falan yok zaten.Ben daha farklı beklemiştim.
2 hafta sonra kuzenin dügünü var. Yengem ve kuzen dügünle ilgili birşey demedi. Teyzem ve annem sende gel diyor. Bu arada onlarda bana gelmedi, gerçi pandemide vardı. Tebrik falan hiçbirşey zaten etmediler.Davetiye falanda vermediler. Teyzem sen yakın akrabasının gelmen lazım diyor.O gün izinliyim. İstesem gider gelirim.Siz olsanız gider misiniz?
Davetıyeyı bırak sözel olarak bıle bana bısey demediler. Gercı kardeslerıme anneme falanda demedıler. Bende dün sabah vedalasmadan geldım buraya.Davetiye yoksa gitmem.
Gitme gıı ne işin var. Emin ol x kişi niye gelmedi demezler senin için. Boşveeerr salla gitsinYakın zamanda annemle memlekete gittim.Kuzenimin biri de başka şehirden geldi. Bir kuzenimde orda yaşıyor.Dayımla falan aramız iyidir.Teyzem,dayım herkesle gayet güzel konuştuk.Kuzenlerim teyzeme geldi.2 gün oradaydım. Onlarda hep ordaydı. 1 cümle anca konuştuk. Bi kuzeni 3 yıldır görmüyorum. Hiç konuşmadık.Ben başka şehirden geldim. Ne hoşgeldin dedi ne birşey.Aşırı soguklar. Biraz yapıları da öyle ama oradaki herkesle dışarıdan gelen kadınlarla konuştular ve sohbet ettiler. Teyzemle falanda öyle pek konuşmuyorlar.Normalde de numaramız falan yok zaten.Ben daha farklı beklemiştim.
2 hafta sonra kuzenin dügünü var. Yengem ve kuzen dügünle ilgili birşey demedi. Teyzem ve annem sende gel diyor. Bu arada onlarda bana gelmedi, gerçi pandemide vardı. Tebrik falan hiçbirşey zaten etmediler.Davetiye falanda vermediler. Teyzem sen yakın akrabasının gelmen lazım diyor.O gün izinliyim. İstesem gider gelirim.Siz olsanız gider misiniz?
Açık net gitmezdim, sonuçta içten candan olsalar gitmek istemesem bile ayıp mı ederim der içimden geçirirdim ama burada öyle bir durumda yok. Bu tarz bir düğüne gönülsüz gitsem gelince neden gittimki diyeceğime baştan gitmem daha iyi.Yakın zamanda annemle memlekete gittim.Kuzenimin biri de başka şehirden geldi. Bir kuzenimde orda yaşıyor.Dayımla falan aramız iyidir.Teyzem,dayım herkesle gayet güzel konuştuk.Kuzenlerim teyzeme geldi.2 gün oradaydım. Onlarda hep ordaydı. 1 cümle anca konuştuk. Bi kuzeni 3 yıldır görmüyorum. Hiç konuşmadık.Ben başka şehirden geldim. Ne hoşgeldin dedi ne birşey.Aşırı soguklar. Biraz yapıları da öyle ama oradaki herkesle dışarıdan gelen kadınlarla konuştular ve sohbet ettiler. Teyzemle falanda öyle pek konuşmuyorlar.Normalde de numaramız falan yok zaten.Ben daha farklı beklemiştim.
Bana hosgeldın deyıp yüzüme bıle bakmadılar.Her gelen komsu ıle konustular.Açık net gitmezdim, sonuçta içten candan olsalar gitmek istemesem bile ayıp mı ederim der içimden geçirirdim ama burada öyle bir durumda yok. Bu tarz bir düğüne gönülsüz gitsem gelince neden gittimki diyeceğime baştan gitmem daha iyi.
GitmemYakın zamanda annemle memlekete gittim.Kuzenimin biri de başka şehirden geldi. Bir kuzenimde orda yaşıyor.Dayımla falan aramız iyidir.Teyzem,dayım herkesle gayet güzel konuştuk.Kuzenlerim teyzeme geldi.2 gün oradaydım. Onlarda hep ordaydı. 1 cümle anca konuştuk. Bi kuzeni 3 yıldır görmüyorum. Hiç konuşmadık.Ben başka şehirden geldim. Ne hoşgeldin dedi ne birşey.Aşırı soguklar. Biraz yapıları da öyle ama oradaki herkesle dışarıdan gelen kadınlarla konuştular ve sohbet ettiler. Teyzemle falanda öyle pek konuşmuyorlar.Normalde de numaramız falan yok zaten.Ben daha farklı beklemiştim.
Onlar bana korona var dıye gelmedı. Yani dayım falan. Kızları zaten gelmezdı. Bende hastalık var dıycemSiz de pandemiyi bahane edin gitmeyin zaten delta varyantı var önceki virüsten daha güçlü
Yakın akraba oldugu ıcın davete gerek yokmusizin gununu bu insanlar icin harcamaya degmez. Ustelik davet bile yok
Yakın akraba olması hicbisey ifade etmez. Anne babanız gidecektir sonuçta. Benim de amcamın kızı mesela, ama görüşmüyorum.Yakın akraba oldugu ıcın davete gerek yokmus
Bunlarda öyle işte. Numaramız yok. En son 3yıl önce konuştuk düşünün. Hele istanbuldan gelenle tek kelime konuşmadık.Onlar konuşmak için adım atmayınca bende oralı olmadım. Hiç konuşmadım.Gitmem tabiki. Muhabbetim yok, cagirilmamisim da. Benim düğünüme de gelmemiş, daha ne gidicem. Benim de böyle bir kuzenim var, adı kuzen ama hiçbir alakam yok. Yıllardır görüşmüyorum, evlendim, anne babası geldi o gelmedi. Tebrik de etmedi. Numarası yok sosyal medyamda falan ekli degil. Sokaktaki insandan farkı yok benim için. Bı de düğününe mi gidicem?
Orda bakarız falan dedimde. Tabi bana ısrar edenler anneannem, teyzem, annem.Bana değer vermeyen insanların totosunu kaldıramam, eşeği 'de katır edemem. Gitmem!
Daha düşünmeye bile gerek yok. Uzanın evinizde Netflix+Pringles keyfi yapınBunlarda öyle işte. Numaramız yok. En son 3yıl önce konuştuk düşünün. Hele istanbuldan gelenle tek kelime konuşmadık.Onlar konuşmak için adım atmayınca bende oralı olmadım. Hiç konuşmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?