Boyle Biriyle Beraber Olan Varmi?

öyle ya da böyle adamın birlikte oldugu biri var,ayrıca böyle bir kişilik neden cazip gelir anlamam,genelde aklı basında insanlar dogru dürüst birini arar

Gayet akli basinda bi insanim benim hoslanirken secme sansim yok ama bu iliskinin yanlis oldugunu anlayip kendimi frenlemek benim elimde bende bunu yapiyorum zaten ?!farkettiyseniz zaten nasil ilgisini cekebilirim falan demedim sadece boyle birini duzelten varmi ve ondan hoslanmam etik olur mu dedim ortada yapacagim fiili bisey yok
Ben istemiyormuyum ozellikle mi seciyorum gibi geliyor

Gerçekten mi yaaa affettiniz mi peki onu naptiniz sonradan pisman olmadimi piskin piskin bunlari mi soyledi yani

Gerçekten mi yaaa affettiniz mi peki onu naptiniz sonradan pisman olmadimi piskin piskin bunlari mi soyledi yani

Defalarca affettim , senin dedigin gibi hep erkeklik ihtiyaclarini karsilamak amaciyla gitti . Benim gozum kör oldu sevgiden tabi affedip durdum pisman oldu baristim aksamina yine gitti o kiza ailesiyle ariyoruz acmiyor uyumadik butun gece falan

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Boyle p.ç erkekleri elde edip degistirmeye calisan kadinlara hayret ediyorum. Hayir madem oyle niye degistirmeye calisiyosunuz? Bu bir zaferse cok ahmakca..

Adami bastan asagiya yaratmayi dusunmedim bende zaten degistirmek istedigim sadece cinsel hayati, duskunlugu ve biraz daha az argo konusmasi. Geri kalan seyleri degistirmek istemiyorum ozaman zaten benim hoslandigim insan olmaz. Size gore 'ahmakca' olabilir o sizin gorusunuz
Ayrica kullandiginiz kelime de cok itici buda bana gore tabi

öff nerden biliyosunuz ne için çıktıklarını sosyal medya dediğin yere '' biz sex için çıkıyoruz milleeeet'' mi yazmışlar!

Hadi ya siz de de iyi sabir varmis dogrusu, peki sogumadinizmi bu hareketlerinden sonra

öff nerden biliyosunuz ne için çıktıklarını sosyal medya dediğin yere '' biz sex için çıkıyoruz milleeeet'' mi yazmışlar!

yazdıklarınız bana erkek üye olduğunuzu düşündürdü doğru mu acaba ? sevişken biriyim ne ya

Yav he öyle yazdilar
Bunu anlamak icin oyle bisey yazmalarina yada alim olmaya gerek yok anlasilir boyle seyler ama soyliyim nasil öğrendiğmi sosyal medyadan zaten ANLASILIYODU daha sonra arkadas ortaminda konusurlarken ciddi olmadigini takilmak icin ciktiklarini duydum

ay gerçekten mi tek olumlu yorum yapan sizsiniz
ne guzel yaa :) ne mutlu size allah bozmasin

Cnm bn neler yasadim bir bilsen.vallahi hayatmdan roman olur.ama simdi coook sukur cok mutluyum.neler yaptim nelerden vazgectim bir bilsen.ama tek diyecegim seviyosan sikilma ve vazgecme

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim vazgecme yada vazgecmeme gibi bi sansim yok malesef kendisini bidaha hic goremycem :/
Peki sizin ona karsi guveniniz nasil suan ? Guvenebiliyormusunuz ?

Valla ben dünyanın en rezil, uçarı, vurdumduymaz, zampara, karı kızla işi bitmeyen adamını aldım; evlenilecek adam yaptım çıkardım.
Ama hiçbir zaman, sevgilisi olan/flörtü olan birine yan gözle dahi bakmam. Bakmadım da.
Eğer hayatında biri varsa lütfen uzak dur o insandan. Yazıktır.

Ne mutlu size valla :)
yan gozle bakmak derken gidip aklini celmeye calismiyorumki ilk basta ilgisini çekmeye calistim ama iliskisine baslayinca biraktim zaten ugrasmayi zaten kendisi gidiyor bidaha goremycem.. sadece merak etmistim boyle birini dizginleyen oldumu hic diye..

Ne demek simdi bu ? Sadece benim icin cinselligin zamani suan degil herkesin kendi tercihi o kizin bu konudaki gorusleri ve yasadiklari ne onu eglenilecek kiz yapar nede beni evlenilecek

Su demek ; bir kizla bu amacla cikan bir erkek oteki kizlara da ciddi bakmaz. Ciddi baksa da hayri olmaz. Tek tarafli kiza camur atmak bu erkegi duzeltmiyor. Ben boyle biriyle sevgilisi olmasa da olmam.

Valla oyle bır anlattın kı canım su aska yuksleıs fılmındekı serserı geldı gozumun onune ucarı kacarı bır tıpYa senı ucurur ya kendı ucar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…