• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

böyle biriyle beraberlik mi olur?

_ecrinnur_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2010
228
1
46
Diğer
kzlar merhaba,

ya bna mi garip gelyior, erkeklerin cogu mu böyle???anlamiyorum

kiyafete cok karismasi sinirime gidiyor. tisört giynmistim, sadece kollari acik ve hemen yorum "cok acik bu" ya normal bi tisört ve üstelik de bol...sunu giy bunu giyme...sifir kol yasaklandi...bogazm kapali olucakmis..ben zten gögüs dekoltesi giynmem ki...ama normal tisörtlerime bile karismasina sinir olruorum...diz boyunu hafif gecen eteklerimi cöpe aticakmissim. ve: annesi pantolon güya sevmezmis kzlarda. uzun etege alisicakmissim bundan böyle. basi kapalilarin giyndigi etek boylari iste...sonra da bomba geldi: basörtüsü. kapancaksinnnnn diye msnde bagrdi bikeresinde. sonra hep kafama taktim ben bunlari..carsida normal giynen kizlar görünce icimde sanki birseyler kalyiordu. bn özgür bi ortamda büyüdüm, yediremiorum kendime bunlari bi türlü..ve sanki hayatim mahvolmus gibi hissettim. gelecekte artik birdaha istedigimi giynemicem...ki zaten acik giynen birisi deglim. normalim yani. üstelik bu beyfendi de kendisi gözünü yandan gecen kizlardan hic ayirmaz, kackez görmeme ragmen hep inkar etti. iyi, ben kapancam o da baska karilara kizlara bakicak...ilk basta hic masus bakmadi ama sonra iiiyce gevsedi ve dik dik resmen baska kizlari yanmda gözetliordu.

sadece göz makyajina izin var, fondöten sürmek yasakkkk. cildim icin iyi deglmisss...birak ta buna ben karar vereyim.

bunun üstüne aksamlari mesai yapmama karismaya basladi. yok nerdesin kiminlesin kimle geliosun diye bagrio...tanidigi erkeklere, hatta aile dostlarina iftira atma (kiskandigi icin) su bu pe..enk, su bu böle böle sapik...aslinda hic te öyle onun anlattigi gbi birileri degl tanidiklar.

yha birde cok küfrlü konusuyorr...trafikteki sinirlendigi kadnlara "o..." diyor. birseye sinirlendiginde s...tir....s...erim, kardesim o kariyi bilmem ne yapsin da görelim diyor. ne igrenc dedim hic agzina yaksmior dedim ve biraz daha azaltti..ama yinede küfr ediyor...

anneme terbiyesiz babama 2- 3 yüzlü demesi sinirime gidiyorr

ve cok dedikoducu....yok kim ne demis ne dio ney ediyo...hic kendisini ilgilendrmeyen seylere burnunu sokuyor. hic efendi degil

ayrica konustugu lafin 2/3 si hep erotik icerikli. ben skldim bunaldim bu muhabbetten...

Son düzenleme:
şahsınıza şurda yanlışsınız doğrusunuz demek istemem ama aileye küfür bu haddi aşmanın son noktası,buna taviz verilmez..küfürde işin içine girince saygı kalmıyor saygı yoksa ilişkilerin yürümesi zor olarak görüyorum..

Bu kadar sinir oluyorsan ki olunmayacak gibi degil, niye katlanıyorsun cekmek zorunda degilsin ki?

valla okudum okudum da annem e terbiyesiz dio diince kalakaldım ben anneme babama asla laf söyletmem yeminle yüzümü göremez bi daha sende ii düşün bence

İlginç...
Sabah sabah okuyunca pek etkilendim..:26:
Tüm bunlara katlandığınıza göre vardır bildiğiniz bişiy..
Mutluluklar dilerim...:24:

Sabır taşı olsa çatlardı sen nasıl dayanıyorsun arkadaşım.Seni bin bir emekle büyütüp bu yaşa getiren

annene babana nasıl öyle konuşur daha doğrusu sen nasıl ona müsama gösterirsin?

Erotik konuşmasına da sen izin veriyorsun demek ki rahatça konuşabildiğine göre,ay bir de başka

kızlara bakıyormuş+dedikodu şok üstüne şok :53: Tesettür meselesine hiç girmiyorum çünkü adam

resmen senin ne yapmak ne olmak istediğin benim umrumda değil, benim dediğim olacak diyor yetmezmiş gibi birde

çemkiriyor.Senin annene gelince terbiyesiz ama onun annesi uzun etekli severmişmiş yok ya!!!

Arkadaşım Kurtul en kısa zamanda bu adamdan yoksa bela olur başına sonra uğraş dur :95:

Son düzenleme:
kıyafet konusunu okuyunca çoğu erkek böyle katlanma sınırını belirlersin dedim. ama o küfürler ve anne babaya terbiyesizliğe gelince yok artık. hala sorabiliyomusun böyle biriyle beraberlik diye. seni büyüten inssanlar hak ediyolar mı bunu. kimseye şöyle yapmalısın demem ama yakanı kurtarmalısın bir an önce.

Benim eski sözlümde aynen senin erkek arkadasin gibiydi o birtek küfür etmezdi. Ailme söyle böyle demeye basladi. Ya ailen ya ben dedi, ayrildim gerci baska sebebleride vardi bu bardagi tasiran son damla oldu.

Katlanmak zorundamisin bu adama??? Sana deger vermiyor, ailene saygi duymuyor. Ukala, bencil ve egoist bir adam karsindaki. Bir ömür böyle yasayabilecekmisin. Adam sana deger vermiyor böylemi yapar. Senden bekledigi özverinin kacta birini yapiyormus o???

Sinir oldum okurken, kusura bakma canim. Ama hickimse icin kendinden ödün verme kim olursa olsun ailene laf ettirme...

okudum tamam iyi güzel de eee sen ne yaptın???
şimdi senelerdir beraberiz falan demeyeceksin değil mi???
"fazla kalkmış bunun poposu tez kellesi vurula" bana kalırsa...

hyr canm, 9 aydir beraberdik.

kizlar size bi haberim var...tekmeyi bastim ona! saygisizliklari yetti.sevdigim icn katlandim ama aileme laf demesi son oldu. agzi bozukk sey.

ben ona hic bisey yapmadim, ne küfür ettim ne de ailesine karsi bi saygisizlik..kendisi ama durup dururken "kardesim senden degerli, onu senden dha cok seviorum dedi" ki bn ona ne kimi dha cok sevdigini sordum nede baska bisey. toz kondurmaz. ama bende sonra laf dedirtmemeye basladim. o bana hep derdi: böle böle dersen, annemn bi dedigini yerine getrmessen birakirim seni...yok bana sölemeden gizli calismaya gidersen...güya bi tanidigi varmis ta, yeni evlenen, onun kaynanasi yeni evli cifte buraya gidin buraya gitmen demis. yeni gelin ise karsi cikmis. bu simdi diyorki, eger sen de öyle yaparsan evlenince, birakirim seni.

ayrica cok fena: evlenince direkt kendi babaevinin yanibasida oturmak istiyor. oooh ben gözetim altinda olcam hep

aile konusunda sölediklerine ise lafini verdim. kurtuldum ondan artik.

neden ona katlandim: onu saf sandim, yalanlarina katlandm...ama uyandim artik...belkide hep bana biseyler hediye etmesi hosuma gidiyordu. asil saf benmisim meger ve herkezi kendim gbi sanyiormusum

cok tuhaf ama...farketmemisim. özgüvenim cok zedelenmis...simdi kendime dha cok güveniyorum. artik özgürüm ve ondan daha iyilerini hakediyorum.

Son düzenleme:

kizlar size bi haberim var...tekmeyi bastim ona! saygisizliklari yetti.sevdigim icn katlandim ama aileme laf demesi son oldu. agzi bozukk sey.

ben ona hic bisey yapmadim, ne küfür ettim ne de ailesine karsi bi saygisizlik..kendisi ama durup dururken "kardesim senden degerli, onu senden dha cok seviorum dedi" ki bn ona ne kimi dha cok sevdigini sordum nede baska bisey. toz kondurmaz. ama bende sonra laf dedirtmemeye basladim. o bana hep derdi: böle böle dersen, annemn bi dedigini yerine getrmessen birakirim seni...yok bana sölemeden gizli calismaya gidersen...güya bi tanidigi varmis ta, yeni evlenen, onun kaynanasi yeni evli cifte buraya gidin buraya gitmen demis. yeni gelin ise karsi cikmis. bu simdi diyorki, eger sen de öyle yaparsan evlenince, birakirim seni.

ayrica cok fena: evlenince direkt kendi babaevinin yanibasida oturmak istiyor. oooh ben gözetim altinda olcam hep

neden ona katlandim: onu saf sandim, yalanlarina katlandm...ama uyandim artik...belkide hep bana biseyler hediye etmesi hosuma gidiyordu. asil saf benmisim meger ve herkezi kendim gbi sanyiormusum

cok tuhaf ama...farketmemisim. özgüvenim cok zedelenmis...simdi kendime dha cok güveniyorum. artik özgürüm ve ondan daha iyilerini hakediyorum.

aynilarni ve cok daha kötülerini bende yasadim canim...hayirlisi olsun...

arkadaşım en doğru olanı yapmışsın...
görüceksin ki bu verdiğin karardan asla pişman olmıcaksın
benim bir erkek arkadaşım vardı aynı böyleydi...ama bir tek küfür etmezdi..
hatta bir keresinde dedi benim annem oturucak temizliği gelin yapıcak ya da sen haklı bile olsan
annem haksız derse haksızsındır falan filan..sonunda bana bir küfürler etti insalığıma varana kadar
o gün bitti zaten..neyse şimdi hayatım biri girdi..inan o kişiyle yaşadığım aşkmış mı diyorum..
iyi kide kurtulmuşun ondan rabbime şükürler olsun..
sende iyisini yapmışsın canım:81::81:

alimin fikri neyse zikride oymuş, kendisi sürekli kadınlara baktığı ve kadınlar hakkında kötü düşündüğü, onları bakışlarıyla taciz ettiği için diğer erkeklerinde böyle olacağını, sana bakacaklarını düşünüyor

arkadaşı okuyunca şaştm kaldım bence en doğrusunu yapmışsın kafa yapınızdan tut hayat goruşunuz saygı sevgı sevıyenız hıç uymuyomuş zaten bence..:50: senın ıcın en hayırlısı neyse o olsun canm..

süpersin canım. keyfine bak o ne öyle bee onu istemem bunu yapcan terbiyesiz. erkekler ezdirmeyin ayol kendiniz siz ne kadar öz güven sahibi olursanız siz ne kadar lafınızı esirgemezseniz o zaman doğru erkeği bulursunuz sizi öyle kabul edecek bir erkek çıkıyor:)

kendine güveni yok bu çok açık ......bu duruma daha ne kadar katlanırsın bilemem bu senin kararın tabi :71:ben şahsen böyle biriyle birgün geçiremem ......eşimle yıllardır beraberiz hiç birşeyime karışmaz ,bir kez bile laf etmedi kıskançlık kavgamız olmadı bu birbirimizi sevmiyoruz anlamınamı gelir şimdi?tabi ki hayır biz önce kendimizi seviyoruz ,özgüvenimiz tam ....kıskanan insan seviyordur diyenlere asla inanmıyorum bu yapılanlar sadece senin üstünde baskı oluşturmaktan başka bişeye yaramaz nitekim sende memnun değilsin .......böyle hayat geçmez al karşına konuş ne bu böyle sana hükmeder gibi davranıyor ? sen nerde ne giyeceğini napacağını bilen birisin tahminimce bunu anlaması lazım !inşallah düzelir :71:

tebrik ediyorum canım:71:boyun eğmemişsin ,seviyorum diyerek hataya saplanıp kalmamışsın :71:hayırlısı olsun evlensen ne olacaktı baksana laflara tövbe tövbe:68:

kzlar merhaba,

ya bna mi garip gelyior, erkeklerin cogu mu böyle???anlamiyorum

kiyafete cok karismasi sinirime gidiyor. tisört giynmistim, sadece kollari acik ve hemen yorum "cok acik bu" ya normal bi tisört ve üstelik de bol...sunu giy bunu giyme...sifir kol yasaklandi...bogazm kapali olucakmis..ben zten gögüs dekoltesi giynmem ki...ama normal tisörtlerime bile karismasina sinir olruorum...diz boyunu hafif gecen eteklerimi cöpe aticakmissim. ve: annesi pantolon güya sevmezmis kzlarda. uzun etege alisicakmissim bundan böyle. basi kapalilarin giyndigi etek boylari iste...sonra da bomba geldi: basörtüsü. kapancaksinnnnn diye msnde bagrdi bikeresinde. sonra hep kafama taktim ben bunlari..carsida normal giynen kizlar görünce icimde sanki birseyler kalyiordu. bn özgür bi ortamda büyüdüm, yediremiorum kendime bunlari bi türlü..ve sanki hayatim mahvolmus gibi hissettim. gelecekte artik birdaha istedigimi giynemicem...ki zaten acik giynen birisi deglim. normalim yani. üstelik bu beyfendi de kendisi gözünü yandan gecen kizlardan hic ayirmaz, kackez görmeme ragmen hep inkar etti. iyi, ben kapancam o da baska karilara kizlara bakicak...ilk basta hic masus bakmadi ama sonra iiiyce gevsedi ve dik dik resmen baska kizlari yanmda gözetliordu.

sadece göz makyajina izin var, fondöten sürmek yasakkkk. cildim icin iyi deglmisss...birak ta buna ben karar vereyim.

bunun üstüne aksamlari mesai yapmama karismaya basladi. yok nerdesin kiminlesin kimle geliosun diye bagrio...tanidigi erkeklere, hatta aile dostlarina iftira atma (kiskandigi icin) su bu pe..enk, su bu böle böle sapik...aslinda hic te öyle onun anlattigi gbi birileri degl tanidiklar.

yha birde cok küfrlü konusuyorr...trafikteki sinirlendigi kadnlara "o..." diyor. birseye sinirlendiginde s...tir....s...erim, kardesim o kariyi bilmem ne yapsin da görelim diyor. ne igrenc dedim hic agzina yaksmior dedim ve biraz daha azaltti..ama yinede küfr ediyor...

anneme terbiyesiz babama 2- 3 yüzlü demesi sinirime gidiyorr

ve cok dedikoducu....yok kim ne demis ne dio ney ediyo...hic kendisini ilgilendrmeyen seylere burnunu sokuyor. hic efendi degil

ayrica konustugu lafin 2/3 si hep erotik icerikli. ben skldim bunaldim bu muhabbetten...

yaa canım çok pardon ben durumu anlayamadımm..idrak edemedim..şimdii bu bahsettiğiniz kişi sizin eşiniz ve üç çocuğunuzun babası mı..?sizde yuvanıza sahip cıkmak için her türlü zorluklara göğüs geren bir annemisiniz...yok durumm böylee değilsee ...bu adamdan ne olmasını ümid edip devam ediyosuuz?

Back
X