böyle biriyle beraberlik mi olur?

topiği dibine kadar okumamann cezası budurr....tekmeyii bastınn hee..valla geç bile kalmıştın...sevimdim adınaa gerçekten..!!

tskler kizlar, evt bastim tekmeyi o gerizekaliya. tanisma saydim bunlar ve yeterince gercek yüzünü ortaya koydu. valla iyi katlanmissim ha. taniyan herkez bundan sana es olmaz dedi...bn ona katlanmak zorunda degilim.

sunu ögrendim: insan seviyesini iyi bilcek, seviyesiz insanlarla muhattap olmamaya gayret gösterecek. cok ta fazla hosgörülü sabirli olunmamasi lazim. ayipi varsa ki göz yumulmamali...

bunu ben bi arkadaslik sitesinde gördüm, beraberken. tesadüf ögrendim tabii kendisi hic sölermi.baska kizlarin profillerini gezip "bununla bulusmak istiyorum" tiklamis. neden affettim anlamiyorum ama aslinda keske affetmeseymisim. ben bunu aldatma olarak sayiyorum. bunla bi ömür gecmezdi ki ztn

içimden bi ses bir başka topikte "sevgilimle barıştım değişcem demişti değişmedi" diye bir konu olacağını sölüyor..

içimden bi ses bir başka topikte "sevgilimle barıştım değişcem demişti değişmedi" diye bir konu olacağını sölüyor..

Vallahi benimde aklımdan aynısı geçti şimdi.Adamda bütün olumsuz özellikler ziyadesiyle mevcutken bir ilişki yaşanabilmişse bende affedilebileceğinden korkuyorum.Ben bir gün dahi tahammül edemezdim buna.

Arkadaşım sakın affetmeye filan kalkma, değişeceğim dese de inanma kendine yazık etme.Yol ver yol ver gitsin...

arkadaşım aynı olayı ben ablamın ilişkisinde gördüm.3yıl süren bi ilişki ve başlarda inbanılmaz anlayışlı rahat güvenli biri gibi görünürken ilişki ilerledikçe aynı bu olaylar yaşandı.en son söz evresine gelmişti ve ailesi söz alışverişini bizim ordan yapıcaz dedi.meğerse bahsettikleri yer tesettür mağazasıymış.ablama kot giyme artık etek giy demeye başladı.kısa kollu tişört giyerdi üstüne hırka giydirirdi.en sonunda anneme ve babama dil uzattı.işte annen bu yaşa gelmiş hala başı açık falan diye.babanda nasıl izin veriyo ne rahat adam diye.ve ablamda bi kalemde bitirdi. şiimdi böyle olan adam ilerde iş ciddiye binince söz nişan evlilik gibi neler yapmaz. iyi düşün derim.

hayir affetmiycem. affedersem ne olayim...

ayni o da öyle idi iliskinin basinda! sonra sonra belli etti kendini...o bulunmaz hint kumasi degl, bunu anlasin. gitsin kapali birni bulsun. sonrasinda bu basörtüsü olayina ses cikarmamaya basladi ama diger kiyafetlerime hala karisiyordu. karismiycam birdaha dedi ama güvenmyiorum, kesin evlendikten sonra kariscak dewam simdi masus ses cikartmiyor dedim...

Son düzenleme:

9 ay mı:81::81::81::81::81:

önce genç kızlarımız, sonra kadınlarımız neden kendi değerlerini bilmezler de hep başkalarından medet umarlar... neden acaba.... kendi değerini bilmeyen insan, karşısındakinden nasıl böyle birşey talep eder hiç anlamam...

9 ay nasıl katlandın sen bu adama pessssss yani
iyi sabır varmış sende canım

bu adamla mı sevgilisiniz aklınız varsa yol verin gitsin.. aşığım ölüyorum seviyorum ayrılamam hayat amcaım o benim diyosanızda değerinizi kaybedin..seçim sizin valla aşk aşk bi yere kadar biraz gurur da lazım..anneme babama o kelimeleri kullanması bile benim o adama haddini bildirmeme yeterdi ki diğerleride az buz şeyler değil.

en iyisini yapmıssın valla aklına saglık:) hemen bitirdiğin iyi olmus zaten yeterince vakit kaybettirmiş daha fazla calmasın zamanını

Bu ne yane sanıyormuş kendini beyefendi bulunmaz hint kumaşı filanmı neyse tekmeyi atmışsın iyi olmuşş..

evet yha birda kendini hatrlatip duruyor sürekli msj günde 2 kez atiyo. icim acio bi zamanlar asik oldugm kisiden sms görmek ama evt benim de gururum var affedemem ki...özr de dilemedi ama gel beraber olalim özledm seni diyip duruyor...sinir oluyorum icim aciyo ama hayir olmaz bitti artik...askimdan ölsem de dönmem ona hem ailem de istemior

Son düzenleme:
bi insanı ne kadar seversen sev kendi doğrularından ödün vermiceksin. şöyle düşün erkekler kısıtlamaları kabul ediyormu. hayır o zaman sende kendini kısıtlamasına izin verme. al karışına konuş ve seni olduğun gibi sevmesini iste. ayrıca kimse senin annen baban hakkında kötü konuşamaz sen bile ! kendinin bile kötü konuşamadığı biri 'sevgilin!' hele hiç konuşamaz. iyi düşün

erkeklerin kapalı kadın istemelerinde açılım bana göre. BEnim gözüm hep kadına kıza takılır mazallah hadi başlka erkeklerde benim gibi düşünür sana kötü gözle bakarsa :)).
Çok sevindim bu adama tekme atmana :) Allah gönlüne göre bir eş versin:)

şu erkekleri anlamak zor. Başta beğenir kızı, kız makyaj yapmıştır güzelce giyinmiştir sonra sevgili olunca onu giyme bunu sürme ama sen beni böle gördün ve istedin şimdi niye öle diosun valla hayatta küfreden aileme laf söleyen bana karışım diğer kızlara bakan biriyle olamam

amin cnm

aynennn, beni gördügünde takm elbiseliydim, makyajimi en süper sekilde yaptim, calisiyordum. sonra iiiyce karismaya basladi ve o eski halimi özlemeye basladim. cullu cuval gbi seyler giyniordum resmen. sadece onun "hosuma gitti süper giyinmissin" demesini duymak icin! hayatta yakismayan, annemn "bu sana yakismiyor" dedigi seyleri giynmemi istiyordu. misal etek hic yakismiyor bna ama o öle seviyordu.

ha sölemeyi unutdum, erotik icerikli konusmalari sen izin vermesen konusamazdi demis biri ama ben ne kadar da karsi gelsem yapiordu yinede. hatta bi "sende cinnet geciriyorsun ne zaman bu konular acilsa" bile dedi. yani o istedgni yapiyordu zaten.

Son düzenleme:
Çok mu aradınız bu insanı? kişi kendini nasıl biliyorsa başkalarını da öyle görürmüş etrafta milletin karısına kızına ağzı açık baktığı için güya sizi koruyo kendi gibi erkeklerden. Uzak durun kaçın kurtarın kendinizi bu kadar terbiyesiz bir erkek de hiç görmedim etrafımda ayrıca bütün erkekler de böyle değil.

Son düzenleme:
Tepeden tırnağa felaket, resmen bir ayaklı felaket bulmuşsunuz, kısmet...

Neyse ki kurtulmuşsunuz artık, gözünüz aydıni bundan sonrası için mutluluklar dilerim.

tskler, bazi arkadaslarda ayni seyleri yasamis, sanki icimi okudunz valla..

tirnagmdaki ojeye bile karisiyordu düsünsenize. neymis tirnakta boya sevmezmis...kirmizi ojelerimi satmaya calistim gittigidiyorda...

her seye maydonoz olan erkeklerden nefret ediyorum, özgürlügümü kisitlayamaz kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…