böyle biriyle beraberlik mi olur?

benim eşimde flört dönemlerinde, nişanlıyken ve evliliğimizin ilk yıllarında çok ama çok kıskançtı. ama naparsın aşk işte. ben kova burcuyum özgürlüğüme çok düşkünüm. zamanla onu alıştırdım ve şimdi ben onu kıskanıyorum

sen zaten kendi yorumunu yapmışsın
onun o huylarını sevmediğin belli
ama sevsen onları göremezdin sen bu çocuğu sevmiyorsun bence ona göre davran evlilik kolay bişey değil
en iyisi bile evlenince aslan kesiliyor ona göre
sevgi çok önemli bazı şeyleri aşmak için

küfür etmesai daha evlenmeden annene babana laf etmesi çokkk kötü

Son düzenleme:

biraaz burnunu sürt dönceksen bile
bu davranışları olan biri ailesine katşı bile seni koruyamaz daha şimdiden annemim evinini yanında olacaksın demeside hoş değil

kontröl, baski vs...simdi ondan ayrildgimda anladim, ne kadar özgürüm su an...
snu giymi bunu böle giyme, makyajini böle böle et böle etme diyen yok artik. saga bakma sola bakma erkek var...oooh be dünya varmisss...bugün mis gibi hic kimeye sorgu vermek zorunda kalmadan gezip tozdummm oh

bu kadar özlemek normalmi yha...bitirdim ama özlüyorum bu manyak herifi...tabii ki dönmüycem.

Normal...
Demek ki ilk mesajınızda yazdığınız şikayetler sizi rahatsız etmiyor,siz onun bu hallerinden memnunsunuz ki özlüyorsunuz adamı?
İnsan sevdiğini,alıştığını,yanında mutlu olduğu kişiyi özler..
Yerinizde olsam 1 dakika beklemem,hemen ararım,yalvar yakar barışırım..
Aşk bu,öyle zor bulunuyor ki,siz yakalamışken kaçırmayın bence...

Laale

şunu giyme bunu giymeyi geçtim ben anneme babama "terbiyesiz 2 yüzlü" diyen bi erkek çooktaan bitmiştir benim için....
bravo iyi ki kurtulmuşsunuz...

Biz bu türe, bahçekapısı kolu kılıklı aşırı abaza ve öküz tip diyoruz canım...
Hemen imha edilmeli türden bir tip.
Barışma sakın... Sakın o hatayı yapma. Amaaaan ben çekerim, çokta özledim, seviyorumda diyorsan pesss....

bombasın ya sen

Yerinizde olsam 1 dakika beklemem,hemen ararım,yalvar yakar barışırım..
Aşk bu,öyle zor bulunuyor ki,siz yakalamışken kaçırmayın bence...

Mersi şeker!
Ne yapim,ne yazim sen söyle?
Akıl verince olmuyor,dayak yiyorum burada..
Bu defa bari destek oluyum dedim..

simdiye kadar beni yalanlarina alet etti, hem o hemde ailesi ailemi. ben sadece alismistim onunla konusmaya.. nerdeyse 1 senedir düzenli olarak iletisim varken birden pat diye sökmek kolay degil tabii.
zaten geri barisicam diye birsey de yazmadim. sanki öyle birsey yazmisim gibi davranmisiniz. milleti burada eglendirmekti heralde amaciniz ama muhabbet kösesinde degiliz.

fikirlerinizi yazinca zit bisey yazan da olmadi simdiye kadar. sanki yazip akil vermisiniz de ben dalga gecmisim gbi yazmissiniz.

erkekmi kalmadi canim, sevgi ask mi birakti. özledm derken ben ona alismistim cünki bi senedir cok fazla iletisimdeydik. aceba degisirmi yanlis mi anlyiorum diye diye kandirmisim megersem hep kendimi. tabii dönmem

Değişmiyorlar canım... İnsan 7sinde neyse 70indede o... Boşver, üzülme bile. Sen en doğrusunu yaptın, cesaret edemeyenlerde var.

Ne güzel kurtulmuşsun. İlişkiler alışkanlık oluyor ne kadar kötü yönde olsa insanın içinde küçücük bir umut ışığı varya sırf onun için mantığınıza aklınıza tam zıt şeyler yapabiliyor insan. Ama bu şahsın yaptıkları da pes dedirtecek şeyler. Bence sizi hiç sevmemiş sırf sevgili varmı var olayı. Bir de yaşı kaçtı bence yeterlii olgunluğa ulaşmış biri değil. Geerçi ulaşsa da en fazla bu kadar kabalığını ayan beyan etmez gene aynı odun kalır.

Değişmiyorlar canım... İnsan 7sinde neyse 70indede o... Boşver, üzülme bile. Sen en doğrusunu yaptın, cesaret edemeyenlerde var.

canm bu vesileyle anladim...ama iyi numara yapio, sanki degismis gibi davraniyorlar...kanmama güvenmemek lazim kimseye. saolsun evlilikten soguttu beni.

evt canm zamanla aliskanlik oluyor, kötü yanlarini görmüyorsun. smdiye kadar ise hic anneme babama laf dememisti, zaten en son yaptigi kötülük te bu oldu. ve bu yüzden biraktim onu. digerleri eh ama bu affedilmez birseyy

Son düzenleme:
sahsin yasi 26...ama cocuk gibi hic olgun degil. keske bi hatasini gördügümde defetseydim. bi arkadaslik sitesinde üyeligini gördüm, önüne gelen kizlarin profiline "evet bulusma ayarlamak istiyorum"u tiklamis. orda terketmek üzereydim neden yapmadim hala bilmyiorum...keske bassaydim tekmeyi orda. affetmiyceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…