Böyle biriyle olur mu?

Chloelve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Şubat 2018
583
265
103
İyi geceler herkese, kafamı çok karıştıran bir durumun içindeyim, sizlerin yorumunu almak istiyorum.

26 yaşındayım. Bir aydır tanıştığım biri vardı, yaklaşık bir haftadır telefonda mesajla görüşüyoruz, tanışıyoruz. Bu kişi 28 yaşında, mesleği doktor. Baştan bana ben önce bir süre mesajla görüşüp mantık noktasında uyuşursak bir ilişkiye başlamak isterim dedi bana da mantıklı geldi ve kabul ettim. Şöyle düşünebilirsiniz, görücü usulü gibi. Evlilik için sınırlarımızdan bahsediyoruz birbirimize, olur mu olmaz mı diye bu süreci böyle geçiriyoruz. Şimdi bu kişinin artı ve eksilerinden(bence) bahsetmek ve yorum almak istiyorum.

Artıları,

-dürüst, ahlaklı, efendi, akıllı, mantıklı
-çevrede iyi bilinen bir ailesi var
-niyeti ciddi amacı eğlence değil
-bu devirde bulunmayacak kadar ilişki noktasında tecrübesiz bir İnsan, bu iyi mi kötü mü karar veremedim hiç ilişkisi olmamış bir kez evlilik görüşmesi olmuş
-bana çok saygılı, fikirlerimi çok önemsiyor
-önemli noktalarda anlaştık uyumsuz olduğumuz pek bir durum olmadı
- helal haram bilen biri

Gelgelelim eksileri

-çekingen, sosyal hayatını bilmiyorum ama ilişki noktasında çok çekingen
-ana kuzusu olabilme ihtimali var, emin değilim ama
-görüşme planı yapacaktık anneme bir söyleyeyim haberi olsun başkasından duyarsa olmaz dedi
- bu çok komik ama öğlen buluşmayalım annem yemek için arar öğlen yalan söylemek istemem dedi
- whatsapta değil de başka bir uygulamada görüşsek olur mu kardeşim sürekli çevrimiçisin diyor anlayacak dedi
- biri görür eder diye bir türlü nerde görüşeceğimize karar veremedik

Kafam aşırı karışık, bu çekingenlik olayı acemiliğinden mi yoksa geçici midir sizce? Objektif bakınca nasıl görünüyor, üzmeye kıyamayacagım iyilikte bir insan, evlensek üzerime titrer gibi hissettiriyor. Ama eksileri diye adlandırdığım şeyler beni soğuttu sanki.

Şimdiden teşekkürler yorumlar için.

Yani konuşsanız anlarsınız, tek kişiden çekiniyor iki kişi en son ihtimal olur sanırım
Whatsappta konuşmayalım demesinden hoş kokular gelmedi.
Tek görüştüğü olmayabilirsiniz.

ana kuzuluğu da bonusu.
Yalan söylediği de muhakkak gibi, dikkat edin derim.

Annesinden dolayi hic iliskisi olmamis olabilirmi bu kadar dis dunyaya kapali ergen gibi yasayan bi insanla ayni evin icinde nasil anlasacaksiniz dusunsene her sorununuzu gidip annesine anlaticak onun yap dedigini yapacak yapma dediginde yapmayacak ayyyy simdiden beni bi fenalik basti

Ay bu ne böyle be yok anasından izin alır yok kardeşinden korkar bilmem ne. Dana kadar adam bir de. İyi ahlak, dürüstlük vs de yazışarak anlaşılmaz ki daha sadece 1 ay olmuş. Elbette ki bu aşamada size düzgün davranacak, küfür edecek hali yoktu ya.
Hiç beklemeden pas geçin derim ben.

Koskoca 28 yaşında adamdan bahsediyoruz çevrimiçi olması kardeşini niye ilgilendirsin ki açıkçası ben biraz huylandım WhatsApp değilde başka bir uygulamada konuşalım demesi felan. Bence bir süre gözlemleyin acele etmeyin

Böyle mi olacak emin olamıyorum.. şu an tecrübesizliğinden yapıyor olabilir mi?

Kardeşim sürekli online sın diyor anlayacak nedir ya? Sen de inandın oyle mi buna? Belli ki baskası var...
Annem oglen arar yalan soyleyemem nedir allah askına? Bi arkadasla yemekteyiz denemiyor mu? Orda da birlikte gorulme korkusu var veya oglen obur kız arıyordur

Aman uzak dur bu adamdan çok mu aradın bu salağı?..Doktor diye atlamayın hemen...1 ayda da akıllı efendi oldugunu falan anlayamazsın...

Siz önce üslubunuzu düzeltin, salak ne demek, atlama Ne demek.. bende doktorum atlamam merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…