Böyle biriyle olur mu?

Koşarak uzaklaş.. 28 yasında doktor adamın annesinden ,kardesinden cekindiği hesap verdigi nerde görülmüs? Mantıklı gelmedi bana hic hemde hic.
bana kalırsa onun flörtleştiği baska birileride var ve yakalanmaktan korkuyor.
Başka flörtleri idare edecek gibi değil, bağırıyor ben tecrübesizim diye zaten. Kafamı aşırı iyi niyeti karıştırıyor, ama bunlar da önemli meseleler değil mi?

Altında başka bir şey olmadığından emin misiniz? Belki de adamın sevgilisi vardır hatta evlidir o yüzden böyle kendini gizliyordur
Çok küçük bir yerdeyiz, ailesini de tanıyorum. Evli değil ona eminim, yanı mesele tam da benim anlattığım gibi, çekingenlik meselesi.

Başka flörtleri idare edecek gibi değil, bağırıyor ben tecrübesizim diye zaten. Kafamı aşırı iyi niyeti karıştırıyor, ama bunlar da önemli meseleler değil mi?
Valla neresi ben tecrübesizim diye bagırıyor anlamadım. Evet yalan söyleme konusunda baya tecrübesizmis gerci o kısmı cok belli oluyor😂
Yanı olumsuz kısımlarına yazdıklarınızın cogu adamın size söylediği yalanlardan ibaret. 28 yasında meslek sahibi adama ne annesi karısır ne kardesi karısır. Nasıl bunu sorgulamadınız hic aklım almadı.

Ohoooooooo sen çok toymuşsun....Kazık yiye yiye pişersin merak etme...Aşırı iyi niyet , ay güldürme

Baska bi kız olmadığını varsaysak , öğlen annem arar öğlen görüşmeyelim diyen bir erkek aşırı itici değil mi ya??

Ohoooooooo sen çok toymuşsun....Kazık yiye yiye pişersin merak etme...Aşırı iyi niyet , ay güldürme
Sizin gibi olmaktan iyidir, negatif yorumlarınızı kendinize saklayın. Kusur arayan gözlerle etrafa bakıyorsunuz, yargılamak için konuşuyorsunuz. Bu kişiyle evlilik mantıklı olmayabilir bende zaten fikir alıyorum burda, ne anlatmış olursam olayım tanımadığı insana anında salak etiketini vuran bir kadın gibi komik olamam.

Sizin gibi olmaktan iyidir, negatif yorumlarınızı kendinize saklayın. Kusur arayan gözlerle etrafa bakıyorsunuz, yargılamak için konuşuyorsunuz. Bu kişiyle evlilik mantıklı olmayabilir bende zaten fikir alıyorum burda, ne anlatmış olursam olayım tanımadığı insana anında salak etiketini vuran bir kadın gibi komik olamam.

Görünen köy klavuz istemez...
Ne evliliği yaa adam senle 1 yemek bile yemiyor, online bile görünmek istemiyor görmüyor musun? Allahım ya

Arkadasın dedigi gibi hadi diyelim hadi %1 ihtimaldir ama baska kız yok söyledikleri tamamen doğru. Annesinden kardesinden korkuyor.. bu da cok korkuncc. 28 yasında meslek sahibi adam annesine yemeğe giderken hesap veriyor düsünebiliyor musun? Kabus resmen , ben olsam hic bulasmam bu iliskiye. Hangi taraftan bakarsan bak sınıfta kaldı benim gözümde.

Arkadasın dedigi gibi hadi diyelim hadi %1 ihtimaldir ama baska kız yok söyledikleri tamamen doğru. Annesinden kardesinden korkuyor.. bu da cok korkuncc. 28 yasında meslek sahibi adam annesine yemeğe giderken hesap veriyor düsünebiliyor musun? Kabus resmen , ben olsam hic bulasmam bu iliskiye. Hangi taraftan bakarsan bak sınıfta kaldı benim gözümde.
Mesele bu, çarpıtmalar, teoriler aşırı yersiz.

Dediğiniz gibi 28 yaşında ve annesinden ailesinden çekiniyor buluşma için

Görünen köy klavuz istemez...
Ne evliliği yaa adam senle 1 yemek bile yemiyor görmüyor musun? Allahım ya

Yavaş yavaş söylesene 😃

Yalnız bu konusahibi geçende de çalıştığı yere gelen işini hallettikleri utangaç bi adamdan bahsediyordu,numaramı verdim bi haftadır hiç yazmadı vs diyordu. Bu doktor hanım belli ki arayışta fazla atılgan mı davranıyor nedir karşıdakiler de hep utangaç. Halbuki doktor hatunu da kaparlar ama atıyor mudur nedir,konuları da hep bi flört arama.

Hiç inanasım gelmiyor niyeyse 😎

Bi de bana negatif yorum yapma demiş yaa...
Kardeş adam zaten tamamen negatif ve falso biz de bunu göstermeye çalışıyoruz...
Bütün bunları yazıyoruz ama bunun üstüne sadece "aşırı iyi niyetli" olması beni düşündürüyor demiş...

Ay...

Yavaş yavaş söylesene 😃

Yalnız bu konusahibi geçende de çalıştığı yere gelen işini hallettikleri utangaç bi adamdan bahsediyordu,numaramı verdim bi haftadır hiç yazmadı vs diyordu. Bu doktor hanım belli ki arayışta fazla atılgan mı davranıyor nedir karşıdakiler de hep utangaç. Halbuki doktor hatunu da kaparlar ama atıyor mudur nedir,konuları da hep bi flört arama.

Hiç inanasım gelmiyor niyeyse 😎

Haaa evet o bu muydu?
Doktor kız niye bu kadar cabalıyor yaa daldan dala..

Bi de bana negatif yorum yapma demiş yaa...
Kardeş adam zaten tamamen negatif ve falso biz de bunu göstermeye çalışıyoruz...
Bütün bunları yazıyoruz ama bunun üstüne sadece "aşırı iyi niyetli" olması beni düşündürüyor demiş...

Ay...
Siz gerçek misiniz? Ben aşk acısı mı çekiyorum demişim, bir haftadır görüştüğüm biri bu süreçte ancak anlamak normal değil mi?

Yorumlarınızı ciddiye almıyorum. Çünkü iyi niyetli değilsiniz.

Mesele bu, çarpıtmalar, teoriler aşırı yersiz.

Dediğiniz gibi 28 yaşında ve annesinden ailesinden çekiniyor buluşma için
Yani siz buna inanıyorsanız bence bu bile büyük bir sorun(keza dogru diyelim o kv sizi mum gibi dizer ilerde🤣 )ilk basta artılarını okurken şaşırdım eksileri ne olabilir ki diye ama eksilerine hangi acıdan bakarsam bakayım asla yanasmayacagım bir insan olduguna kanaat getirdim🙂 mesajlasmayla olacak isler değil bunlar..

Haaa evet o bu muydu?
Doktor kız niye bu kadar cabalıyor yaa daldan dala..

Valla ben de pek inanmıyorum artık.

Konu da feyk gibi bu adam iş ortağı olarak bile alınmaz değil ki evlenmek.

İşin enterasan tarafı ana kuzusu adam iyi niyetli oldu sen kötü niyetli oldun,neden çünkü doktor değilsin doktor olaydın başka olurdu 😃😃😃

Back
X