Böyle biriyle olur mu?

28 yaşında ve baya anneci. Whatsapptan konuşmayalım diyor ya bi ilişkisi var yada gerçekten insanların ne söylediğine çok takıyor. Bu da şunu doğurur, ola ki bir evlilik durumunda, istemediği bir hareketinizi görse annem şöyle dedi kardeşim şunu dedi, komşunun amcasının yeğeni bunu dedi diye diye sizi bunaltcak. Ay bana simdiden öküz oturdu . Kolay gelsin

Ne doktoru bu arkadaş? Düşünsene kadın doğum doktoruymuş bir de.

-alo anne bir kuku var gözümü kapatıyorum bakmıyorum anne valla bak.
-sadece dokun, bakma çocuğum.
-tamam annecim.

Ya da meme falan muayene ediyor mu bu doktor?

-Anne meme gördüm ben bugün.
-tövbe de yavrum, tövbe de. Öğle yemeğine gel ben gözlerini okunmuş suyla temizlerim evladım.
-tamam anam, sen beni memelerin şerrinden koru anam.

Hayır yani doktorları gözümde çok büyütüyor değilim de sen onca meme gör ki bence görmüştür meme. Sonra bir kadınla konuşurken annenden izin al. Yersen.

Ne alakası var meslek ayrı sosyal hayat ayrı diyeni yolarım ahsjsjs. Anlatılanlar o kadar ütopik ki, her türlü yorum yapılabilir.

Sorunuza cevap olarak, kaçın. Acilen kaçın.

Ne doktoru bu arkadaş? Düşünsene kadın doğum doktoruymuş bir de.

-alo anne bir kuku var gözümü kapatıyorum bakmıyorum anne valla bak.
-sadece dokun, bakma çocuğum.
-tamam annecim.

Ya da meme falan muayene ediyor mu bu doktor?

-Anne meme gördüm ben bugün.
-tövbe de yavrum, tövbe de. Öğle yemeğine gel ben gözlerini okunmuş suyla temizlerim evladım.
-tamam anam, sen beni memelerin şerrinden koru anam.

Hayır yani doktorları gözümde çok büyütüyor değilim de sen onca meme gör ki bence görmüştür meme. Sonra bir kadınla konuşurken annenden izin al. Yersen.

Ne alakası var meslek ayrı sosyal hayat ayrı diyeni yolarım ahsjsjs. Anlatılanlar o kadar ütopik ki, her türlü yorum yapılabilir.

Sorunuza cevap olarak, kaçın. Acilen kaçın.
Kahkaha attim asfahahaj :D
Ayy öğlen yemeğe gidemeyen adamla ne yapacaksiniz konu sahibi bir mantikli olun yaa.

Anlattıklarınız 3-4 sene önce tanıdığım birini hatırlattı. (Çevremde enaz 30 civarı tanıdığım doktor var ) bi arkadaş grubumuzda yeni mezun bi doktor çocuk dahil oldu evliydim bu arada işte arada biz eşle o tek falan geliyor oturuyoz o kadar efendi mahçup düzgün birisi yüzümüze bakıp konuşunca yada bişey sorunca yanakları kulakları kızarıyo o derece allahım bu nasıl çocuk böyle efendi abdestinde namazında falan ortamda bekar arkadaşlar da var tek bekarda deği başka doktor arkadaşlarda var diyorum eşime bu çocuk ne kadar efendi ne kadar şöyle ne kadar böyle çok ince düşüncelide aynı zamanda haftada ortalama 3 kez falan görüşürdük elinde telefon bile görmedim. Sonra bi öğrendim uzun yıllardır ilişkisi varmış ama hiç birimiz bilmiyorduk sonra hastaneden iki hemşireyle takılıyormuş onlarından birbirinden haberi yok artı bi ara sevgilisi gelip yaşadığımız ilçede kalmış ama dışarı çıksalar kesin birileri görürdü arkadaş sadece eve girerken görmüş sonra ailesine gidince sözlenmiş falan geri geldi yine utancak yanlız çocuk ama o hemşirelerden birinden ayrılmış diğeriyle yola devam hala sözlü nişanlı falan derken hemşire arkadaş da bayağı rahat bi arkadaştı enson neden saklıyoruz ciddiysek neden gizli saklı tek kişinin bile haberi yok faln diye bastırınca ailesinin yanına bidahaki gidişinde evlenip geri dönmüş eşini de getirmemişti istifa edip tus çalışcam diye evlendikten bi kaç ay sonra istifa ettikten sonra eşimden öğrendim bunların hepsini ama inanın etrafımda gördüğüm en utangaç beyefendi diyebileceğim insanlardan biriydi bence inanmayın insanlar çok farklı olabiliypr görünenden

• Beğen
Reactions: 000
Adam bariz yalan söylüyor.
Whatsapp 'tan görüşmeyelim demesi de diğer kız görür diye.
Sizle ciddi düşünen biri inanıyor musunuz ki whatsapp tan bile konuşmasın?
Bende erkek arkadaşımla buluşmadan önce 1 hafta mesajlaştik. Whatsaapta saatlerce yazıştık. Bir kere aman anlaşılmasın demedi.

Bence tek kişi değilsiniz. Hayatında biri var. Ya da düşük ihtimal ana kuzusu.
Bence ikisi de olmaz.
Ben olsam elerdim.
Size değer vermiyor çok belli..

Sizde doktormussunuz, meslektaş biriyle evlenmeyi çok istiyorsanız hastanede başka doktor bulun..

Kaçın diyorum. Ömrünüzü, bu kişiliği olmayan biriyle geçirmek isterseniz ateşe atmaya hazırlayın kendinizi. 7 yaşındaki oğlum bile doktordan bin kat daha karakterli.

Yani böyle sanki 28 değil de bı 12-13 yaş falan olsa daha bı mantikli gibi hareketleri... Zaten oldum olası kredi başvurusu yapar gibi evlilik görüşmesi yapan adamdan hoslanmamisimdir

doktor olmuş ama adam olamamış. Bununla evlenilmez. wp olayı bana hiç mantıklı gelmedi dikkatli ol derim. Büyük ihtimalle başkalarıyla da görüşüyor. Birde neden görülemeyecek bir yerde buluşmak istiyor pardon. Kadın olsa hadi diyeceğim yaşadığı yer küçük vs bir nebze anlayacağım çekincesini. Kimin yada kimlerin görmesinden korkuyor . Hadi bunların hepsi bir tarafa. Günahını aldık diyelim. Bu kadar anneci adam evlenince daha beter olur. Kaynana eş ortak terörü yaşamak istemiyorsan arkana bakmadan uzaklaş.

Sevişirken de djjddj ay biri görür annem arar cevap veremem şimdi yapmayalım der
Ana kuzusu ihtimal dahilinde değil kesin ana kuzusu
Ayrıca biri görür ne be biri görür diye bu banyo da yapmıyordur

Hala jdjddjsk annesinin karnında doğamamış
Doğar umarım bir gün
Yeni gelin hareketler derler bizim orada yok biri görür yok şu yok bu

Uzun uzun yorum yazmayacağım, kaç biran önce ayakların popona değsin koşarken.

İyi geceler herkese, kafamı çok karıştıran bir durumun içindeyim, sizlerin yorumunu almak istiyorum.

26 yaşındayım. Bir aydır tanıştığım biri vardı, yaklaşık bir haftadır telefonda mesajla görüşüyoruz, tanışıyoruz. Bu kişi 28 yaşında, mesleği doktor. Baştan bana ben önce bir süre mesajla görüşüp mantık noktasında uyuşursak bir ilişkiye başlamak isterim dedi bana da mantıklı geldi ve kabul ettim. Şöyle düşünebilirsiniz, görücü usulü gibi. Evlilik için sınırlarımızdan bahsediyoruz birbirimize, olur mu olmaz mı diye bu süreci böyle geçiriyoruz. Şimdi bu kişinin artı ve eksilerinden(bence) bahsetmek ve yorum almak istiyorum.

Artıları,

-dürüst, ahlaklı, efendi, akıllı, mantıklı
-çevrede iyi bilinen bir ailesi var
-niyeti ciddi amacı eğlence değil
-bu devirde bulunmayacak kadar ilişki noktasında tecrübesiz bir İnsan, bu iyi mi kötü mü karar veremedim hiç ilişkisi olmamış bir kez evlilik görüşmesi olmuş
-bana çok saygılı, fikirlerimi çok önemsiyor
-önemli noktalarda anlaştık uyumsuz olduğumuz pek bir durum olmadı
- helal haram bilen biri

Gelgelelim eksileri

-çekingen, sosyal hayatını bilmiyorum ama ilişki noktasında çok çekingen
-ana kuzusu olabilme ihtimali var, emin değilim ama
-görüşme planı yapacaktık anneme bir söyleyeyim haberi olsun başkasından duyarsa olmaz dedi
- bu çok komik ama öğlen buluşmayalım annem yemek için arar öğlen yalan söylemek istemem dedi
- whatsapta değil de başka bir uygulamada görüşsek olur mu kardeşim sürekli çevrimiçisin diyor anlayacak dedi
- biri görür eder diye bir türlü nerde görüşeceğimize karar veremedik

Kafam aşırı karışık, bu çekingenlik olayı acemiliğinden mi yoksa geçici midir sizce? Objektif bakınca nasıl görünüyor, üzmeye kıyamayacagım iyilikte bir insan, evlensek üzerime titrer gibi hissettiriyor. Ama eksileri diye adlandırdığım şeyler beni soğuttu sanki.

Şimdiden teşekkürler yorumlar için.
ailesinden neden saklıyor orası tuhaf geldi bana sadece
28 yaşında bir erkek ailesinden sevgilisini niye saklar?

İyi geceler herkese, kafamı çok karıştıran bir durumun içindeyim, sizlerin yorumunu almak istiyorum.

26 yaşındayım. Bir aydır tanıştığım biri vardı, yaklaşık bir haftadır telefonda mesajla görüşüyoruz, tanışıyoruz. Bu kişi 28 yaşında, mesleği doktor. Baştan bana ben önce bir süre mesajla görüşüp mantık noktasında uyuşursak bir ilişkiye başlamak isterim dedi bana da mantıklı geldi ve kabul ettim. Şöyle düşünebilirsiniz, görücü usulü gibi. Evlilik için sınırlarımızdan bahsediyoruz birbirimize, olur mu olmaz mı diye bu süreci böyle geçiriyoruz. Şimdi bu kişinin artı ve eksilerinden(bence) bahsetmek ve yorum almak istiyorum.

Artıları,

-dürüst, ahlaklı, efendi, akıllı, mantıklı
-çevrede iyi bilinen bir ailesi var
-niyeti ciddi amacı eğlence değil
-bu devirde bulunmayacak kadar ilişki noktasında tecrübesiz bir İnsan, bu iyi mi kötü mü karar veremedim hiç ilişkisi olmamış bir kez evlilik görüşmesi olmuş
-bana çok saygılı, fikirlerimi çok önemsiyor
-önemli noktalarda anlaştık uyumsuz olduğumuz pek bir durum olmadı
- helal haram bilen biri

Gelgelelim eksileri

-çekingen, sosyal hayatını bilmiyorum ama ilişki noktasında çok çekingen
-ana kuzusu olabilme ihtimali var, emin değilim ama
-görüşme planı yapacaktık anneme bir söyleyeyim haberi olsun başkasından duyarsa olmaz dedi
- bu çok komik ama öğlen buluşmayalım annem yemek için arar öğlen yalan söylemek istemem dedi
- whatsapta değil de başka bir uygulamada görüşsek olur mu kardeşim sürekli çevrimiçisin diyor anlayacak dedi
- biri görür eder diye bir türlü nerde görüşeceğimize karar veremedik

Kafam aşırı karışık, bu çekingenlik olayı acemiliğinden mi yoksa geçici midir sizce? Objektif bakınca nasıl görünüyor, üzmeye kıyamayacagım iyilikte bir insan, evlensek üzerime titrer gibi hissettiriyor. Ama eksileri diye adlandırdığım şeyler beni soğuttu sanki.

Şimdiden teşekkürler yorumlar için.

Adam evli olabilir mi:/

Son düzenleme:
Ana kuzusu olması için hangi özelliklere sahip olması gerekiyor başka? Bir de onları listeler misiniz?
Ay daha küçük bu ablası ya. 7 yaşında ya var ya yok. Annem de annem... İnşallah sizinle konuşmak için izin almıştır, sonra yabancılarla konuştuğu için azarı yemesin. :confused:

Herşeyini doğru var sayıyorum ama bu WhatsApp çevrimiçi işi hiç olmadı 🙄 Bu adamın kardeşi 7/24 bunumu takip ediyormuş çocuklar güler buna yahu 😂Evli olma ihtimali?yoksada sizden bi kaç tane daha olabilir seç beğen yapıyodur🙈🙈

Gercekten ana kuzusu olabilir ama ikinci ihtimal baska biri var. Whtspp dan hesap sorabilir ya da arayinca etrafinda biri olsun iatemiyor. Bu iki ihtimalde de direk elemen icin bir sebep bence. Ana kuzusu o zaman sana onem vermez baskasi varsa da uzulursun. Benim tahminim baskasi var.

Gercekten ana kuzusu olabilir ama ikinci ihtimal baska biri var. Whtspp dan hesap sorabilir ya da arayinca etrafinda biri olsun iatemiyor. Bu iki ihtimalde de direk elemen icin bir sebep bence. Ana kuzusu o zaman sana onem vermez baskasi varsa da uzulursun. Benim tahminim baskasi var.
Halini tavrını heyecanını görseniz inanırsınız :)) sanki Başka dünyadan😂 evli olmadığını kesin biliyorum dayısı teyzemin eşinin arkadaşı. Yani ailecek tanıyoruz. Ama ilişki konusunda tabiki yüzde yüz emin konuşamam

Back
X