Böyle biriyle olur mu?

görüşme planı yapacaktık anneme bir söyleyeyim haberi olsun başkasından duyarsa olmaz dedi
- bu çok komik ama öğlen buluşmayalım annem yemek için arar öğlen yalan söylemek istemem dedi
- whatsapta değil de başka bir uygulamada görüşsek olur mu kardeşim sürekli çevrimiçisin diyor anlayacak dedi
- biri görür eder diye bir türlü nerde görüşeceğimize karar veremedik

ana kuzusu mu emin değilim demişsiniz. bence süt kuzusu daha.

kardesinden cekinmesi disarda görunmeyelim diye bulusmamak Cok tuhaf. Hayatinda Bir kadin kiz Olmadigindan eminsen
eger,onu daha yakin tani Bence, artilari Cok hos.
belkide o ana kuzusu halleri yanlis anladilmistir.
iyi tanidiktan sonrada eger gereckten bu Yasta ana kuzusuysa kardesinden bile cekiniyorsa, kararini ver cekilmez cünkü brnce

Hadi ana kuzusu öğlen arar diyor görüşmek istemiyor iyi niyetli olalım inanalım
E whatsappla görüşmek ne alaka kardeşi anlarmış sürekli çevrimiçi olunca niye sen ailendeki herkese bir kızla asla görüşmeyeceğine ve konuşmayacağına yemin mi ettin neyin korkusu bu :) buna iyiniyetli bakamadım
Bu adamda bir iş var buraya yazıyorum iyice tanı sonra aşık olur çok üzülürsün istisnalar kaideyi bozmaz genellemekte istemiyorum ama doktordan bu kadar da saf çıkmaz kardeşim dikkat et.

ben olumlu şeyler düşünemedim bir şeyler saklıyor gibi .Feriştahı gelse whatsapp da çevrimiçi olduğuma karışamaz bu nasıl bir olay aklım almadı . Allah yardımcın olsun

İyi geceler herkese, kafamı çok karıştıran bir durumun içindeyim, sizlerin yorumunu almak istiyorum.

26 yaşındayım. Bir aydır tanıştığım biri vardı, yaklaşık bir haftadır telefonda mesajla görüşüyoruz, tanışıyoruz. Bu kişi 28 yaşında, mesleği doktor. Baştan bana ben önce bir süre mesajla görüşüp mantık noktasında uyuşursak bir ilişkiye başlamak isterim dedi bana da mantıklı geldi ve kabul ettim. Şöyle düşünebilirsiniz, görücü usulü gibi. Evlilik için sınırlarımızdan bahsediyoruz birbirimize, olur mu olmaz mı diye bu süreci böyle geçiriyoruz. Şimdi bu kişinin artı ve eksilerinden(bence) bahsetmek ve yorum almak istiyorum.

Artıları,

-dürüst, ahlaklı, efendi, akıllı, mantıklı
-çevrede iyi bilinen bir ailesi var
-niyeti ciddi amacı eğlence değil
-bu devirde bulunmayacak kadar ilişki noktasında tecrübesiz bir İnsan, bu iyi mi kötü mü karar veremedim hiç ilişkisi olmamış bir kez evlilik görüşmesi olmuş
-bana çok saygılı, fikirlerimi çok önemsiyor
-önemli noktalarda anlaştık uyumsuz olduğumuz pek bir durum olmadı
- helal haram bilen biri

Gelgelelim eksileri

-çekingen, sosyal hayatını bilmiyorum ama ilişki noktasında çok çekingen
-ana kuzusu olabilme ihtimali var, emin değilim ama
-görüşme planı yapacaktık anneme bir söyleyeyim haberi olsun başkasından duyarsa olmaz dedi
- bu çok komik ama öğlen buluşmayalım annem yemek için arar öğlen yalan söylemek istemem dedi
- whatsapta değil de başka bir uygulamada görüşsek olur mu kardeşim sürekli çevrimiçisin diyor anlayacak dedi

Kafam aşırı karışık, bu çekingenlik olayı acemiliğinden mi yoksa geçici midir sizce? Objektif bakınca nasıl görünüyor, üzmeye kıyamayacagım iyilikte bir insan, evlensek üzerime titrer gibi hissettiriyor. Ama eksileri diye adlandırdığım şeyler beni soğuttu sanki.

Şimdiden teşekkürler yorumlar için.
topuklarını totona vura vura kaç hem de

Yazdıysanız kaçırdım, siz bu adamla nerede tanıştınız? İnternette tanışmışsınız gibi geldi bana.

1 ayda kimseyi tanıyamazsınız. Üstelik sadece mesajla... İyiliğinden çok da emin olmayın yani.

Bence ana kuzusu falan da değil, hayatında biri ya da birileri var.
Tek derdi kardeşine yakalanmamak olsa whatsappta son görülmeyi kapatabilir. Kız kardeşi bunun sayfasını açıp psikopat gibi izlemiyorsa nereden bilecek sürekli çevrimiçi olup olmadığını?
Son görülmeyi kapatamadığı için kapatmıyor. Sebebi de hayatında başkası olması.
Annesine de yalan söylemesi gerekmiyor. "Bir arkadaşla yiyeceğim" demek zor bir şey değil ve yalan da değil.
Bunların hepsi bahane.

Bunların hiçbiri değilse ve anası bacısı "son görülmen neden kapalı, öğle yemeğini nasıl biriyle yersin" diye carlayıp adama kötü yola düşmüş muamelesi yapacak insanlarsa koşarak kaçın zaten.

Başka flörtleri idare edecek gibi değil, bağırıyor ben tecrübesizim diye zaten. Kafamı aşırı iyi niyeti karıştırıyor, ama bunlar da önemli meseleler değil mi?
gerçekler bas bas bağırırken görmeyi ısssrarla reddedip bu kadar körü körüne savunacaksan git evlen burda da konu açma boş yere yani ne diyelim.aynen tecrübesizlikten, hemen evlenmelisin kaçmaz böylesi :işsiz:

Burda anlattığınız konuya çoğu insanın fikri aynı olmuş kişinin ya hayatında başkası var ya da evli ki benim fikrim de aynı yönde

Ama siz bu yorumları kabul etmiyorsunuz ailesini tanıyorum evli değil eminim diyorsunuz
Salak denilmesi elbette ki uygun değil ama anlattığınız 28 yaşında ve hele ki mesleğini eline almış bir doktorda olabilecek özellikler olamayacağı İçin o tabir kullanılmış siz ona da yorum yapmayın demişsiniz

Aslında siz olumsuz yorum duymak istemiyorsunuz o zaman burdaki insanların fikirlerini reddedecekseniz neden konu açtınız ki kendi bildiğinizi yapsanız daha uygun olmaz mı doktor hanım ?

Son düzenleme:
Aşırı iyi niyet mi? Tecrübesiz mi?

1 ayda bu kadar savunma yapmanız zaten inandığınızı gösteriyor. Ona büyüde gel yavrum büyüde gel diyip yol vermeliydiniz.

ya da buraya konu açana kadar biri bana gelip böyle bir şey anlatsa ben ne düşünürüm diye sorsaydınız kendinize keşke. Tek bir mantıklı noktası yok.

Whatsappta büyük ihtimalle sevgilisi takipte, siz de anlık birisiniz onun için.

Ya artı özellikleri güzel fakat ailesinden cekinmesi vs bunlar önemli şeyler canım..Yani yaşı da büyük..İlerde sorunlar yaşama ihtimalin yüksek çok serbest olamayacaksınız gibi.. Aşırı hislerin yoksa bence bitir..

İyi geceler herkese, kafamı çok karıştıran bir durumun içindeyim, sizlerin yorumunu almak istiyorum.

26 yaşındayım. Bir aydır tanıştığım biri vardı, yaklaşık bir haftadır telefonda mesajla görüşüyoruz, tanışıyoruz. Bu kişi 28 yaşında, mesleği doktor. Baştan bana ben önce bir süre mesajla görüşüp mantık noktasında uyuşursak bir ilişkiye başlamak isterim dedi bana da mantıklı geldi ve kabul ettim. Şöyle düşünebilirsiniz, görücü usulü gibi. Evlilik için sınırlarımızdan bahsediyoruz birbirimize, olur mu olmaz mı diye bu süreci böyle geçiriyoruz. Şimdi bu kişinin artı ve eksilerinden(bence) bahsetmek ve yorum almak istiyorum.

Artıları,

-bu devirde bulunmayacak kadar ilişki noktasında tecrübesiz bir İnsan, bu iyi mi kötü mü karar veremedim hiç ilişkisi olmamış bir kez evlilik görüşmesi olmuş
- helal haram bilen biri

Gelgelelim eksileri

-görüşme planı yapacaktık anneme bir söyleyeyim haberi olsun başkasından duyarsa olmaz dedi

Kafam aşırı karışık, bu çekingenlik olayı acemiliğinden mi yoksa geçici midir sizce? Objektif bakınca nasıl görünüyor, üzmeye kıyamayacagım iyilikte bir insan, evlensek üzerime titrer gibi hissettiriyor. Ama eksileri diye adlandırdığım şeyler beni soğuttu sanki.

Kaç kaç kaaacccc 😂😂😂😂

28 yaşında koskoca bir adam annesine söylemeden biriyle buluşamıyorsa bundan ne köy olur ne kasaba kendinizi boş yere yakmayın.Ayrıca öğlen buluşmama olayı bomba zaten komedi gibi.

İyi özelliği filan yok ki bu adamın. Safi kusur. Ana kuzusu sütoğlanın teki. Yani çok çaresiz olmak lazım.

İyi diye yazdığınız özellikler çok yuvarlak laflar, herkesle ilgili iddia edilebilir. Kolay kolay da yanlışlanamaz. Bir haftada emin olunacak şeyler değil. Yazdığınız kusurlar ise çıplak gerçekler.

7/24 sohbet halinde olduğunuzu sanmam, başka yerden konuşalım demesi başka sebeplerden dolayı olabilir diğer görüştüğü insanlar vs 😕
ayrıca 28 yaşında adam hala birey olamamış gibi duruyor. aileye bağlılığı ben de önemserim ama bu çok fazla. ben böyle biriyle yapamazdım.

Cnm balik bastan kokar anneye bu kadar bagliysa kaynananla cok sikintilarin olacak ilerde onu gectim herkesin ne dedgini bu kdar onemseyen biri baskalarni mutlu etmeye calismakdan kendbi ve seni cok yipratacak

Artıları,

- helal haram bilen biri

Gelgelelim eksileri

Doktorların geneli belli bir yaşa kadar kadın erkek ilişkilerinden uzak kalıp eğitimlerine yoğunlaşıyorlar. Bu nedenle bu yaşa kadar pek ilişkisinin olmaması tuhaf değil.
Olumlu özellikleri herkesin eşinde görmek isteyeceği türden özellikler ama aileden bu kadar çekiniyor olması ve onların da bu kadar müdahaleci olması aşırı rahatsız edici. Bu konuyu aşamazsanız ilişkiniz pek yolunda gitmez. Biraz görüşün, sonra bu konuda konuşun en iyisi.

Back
X