- 29 Ocak 2024
- 1.249
- 38
- 38
- 25
- Konu Sahibi Menekse2000
-
Herkes mevzuyu biliyor diye yazmadım. Annem bizle değil şuan başka biriyle evli onunla görüşmüyorum babam da vefat etti bekarım 25 oldum bu martta işte. Anannemle kalıyorum teyzem de var dayımdaÖncelikle nerede yaşıyorsunuz, kimlerle kalıyorsunuz keşke belirtseydiniz, konuyu anlayamadım, evli misin bekar mısın, öğrenci misin , neden teyzenle kalıyorsun vs ...
Başkaları ile yaşamak çok zor seni anlıyorum, suanda sabretmekten başka çaren yok gibi , çalış o evden çık desem imkan yok diyorsun, bence uzak durmaya çalış bir süre daha en azından kurtulana kadar ...Herkes mevzuyu biliyor diye yazmadım. Annem bizle değil şuan başka biriyle evli onunla görüşmüyorum babam da vefat etti bekarım 25 oldum bu martta işte. Anannemle kalıyorum teyzem de var dayımda
Keşke o kadar kolay olsaydıTınlamayarak
Çok bunaldım artık gerçekten çok bunaldım kadının dili durmuyor birbirimizden birine bisey olmadan susmayacak dili asla durmuyor. Oğlu aksama kadar manipule ediyor azarlıyor ona çıt yok torunu iki laf edince zoruna gidiyor neden çünkü doğruları konuştuğum için. Ona sen kendini çok yukarda görüyorsun asla beğenmiyor ne olursa olsun teyzemin üstüne o kadar gelme herkese onu ezdiriyorsun bak kimse yok yanında o senin her yere yetiştiriyor bunlar mı suçBaşkaları ile yaşamak çok zor seni anlıyorum, suanda sabretmekten başka çaren yok gibi , çalış o evden çık desem imkan yok diyorsun, bence uzak durmaya çalış bir süre daha en azından kurtulana kadar ...
Cnm benim ananem de öyle oğullarına tapar, küçükken biz de zorbalık gördük çok ama çok şükür şimdi herkes kendi hayatında, sen de biran önce çalış, oku o evden çık, kimseye laf anlatma bırak teyzen kendisi savunsun kendini dili var sonuçta, kendini yıpratma...Çok bunaldım artık gerçekten çok bunaldım kadının dili durmuyor birbirimizden birine bisey olmadan susmayacak dili asla durmuyor. Oğlu aksama kadar manipule ediyor azarlıyor ona çıt yok torunu iki laf edince zoruna gidiyor neden çünkü doğruları konuştuğum için. Ona sen kendini çok yukarda görüyorsun asla beğenmiyor ne olursa olsun teyzemin üstüne o kadar gelme herkese onu ezdiriyorsun bak kimse yok yanında o senin her yere yetiştiriyor bunlar mı suç
Kitaplarla uğraş insanlardan uzaklaş, kulağını kapat he de işine bak , biraz politik olÇok bunaldım artık gerçekten çok bunaldım kadının dili durmuyor birbirimizden birine bisey olmadan susmayacak dili asla durmuyor. Oğlu aksama kadar manipule ediyor azarlıyor ona çıt yok torunu iki laf edince zoruna gidiyor neden çünkü doğruları konuştuğum için. Ona sen kendini çok yukarda görüyorsun asla beğenmiyor ne olursa olsun teyzemin üstüne o kadar gelme herkese onu ezdiriyorsun bak kimse yok yanında o senin her yere yetiştiriyor bunlar mı suç
Herkes mevzuyu biliyor diye yazmadım. Annem bizle değil şuan başka biriyle evli onunla görüşmüyorum babam da vefat etti bekarım 25 oldum bu martta işte. Anannemle kalıyorum teyzem de var dayımda
Kimlerle yaşıyorsunuzHiçbir şey beğenmeyen her şeyi sabahtan aksama kadar eleştiren bi kadınla aynı evdesiniz hiç abartmıyorum hiçbir şeyi beğenmiyor her şeyi eleştiriyor her şeyi küçümsüyor kafanızın etini yiyor omu niye öyle yaptın o bardağı niye oraya koydun niye yolda şöyle yürüdün şu yemeği niye böyle yaptın gözünün üstünde kas var demedigi kalıyor bi. Bıktım her gün her gün ayni şeyleri yaşamaktan. Buraya yazıyorum da durumlar değişmiyor asla değişmiyor. Teyzemi savunayim susayım mi omu da bilmiyorum. Herkes çalış et demişti bana şu birkaç ay calisamam evde mecburen durmam lazım . Teyzemin üzerine geliyor çok fazla oğlu da öyle sussam bi dert susmasam bi dert . Oğlu evden dışarı çıkmıyor zaten akşama kadar evde. Ne yapayım bana çalış demeyin şuan calisamam bazı hedeflerim var. Mecburen calismamam lazım. Evdeyim yani. Ramazan ramazan değil ki herkes kafayı ye ramazanda. Neden benim başıma geliyor bunlar neden diyorum. Ananemin oğlu adam sapık ve onun yanından bile geçmek istemiyorum bana düşman kesiliyor kadın neden oğluma düşman kesiliyor bu diye. Pis pis bakıyor insana . Bana bakmış kadına böyle hüküm sürmeye çalışırken, bana pis gözle bakmaya çalışırken iyi olamıyorum. Sadece teyzemle konuşuyorum şuan ananem de isterse konuşsun isterse konuşmasın. Bana fikir verir misiniz ? Teyzemi savunayim diyorum sürekli savunmaktan ben yoruldum kadinda oğluna laf edilse zaten düşman kesiliyor. Ne yapayim cidden destek olur musunuz
Dalga geçilecek durum yok hayat müşterek kimin başına ne geleceğini bilemeyiz kimse kimseyi yadırgamasın daha hayatı bitmedi :)Herkes biliyor tabi canim bilmez miyiz
Kendine ait bir odan var mı? İnşallah vardır. Bence sen tuvalet, banyo gibi zorunlu haller dışında odandan dışarı çıkma. Tek odalı bir evde kalıyormuşsun gibi düşün. Sürekli odanda olursan milletin saçmalıklarına katlanmazsın.Hiçbir şey beğenmeyen her şeyi sabahtan aksama kadar eleştiren bi kadınla aynı evdesiniz hiç abartmıyorum hiçbir şeyi beğenmiyor her şeyi eleştiriyor her şeyi küçümsüyor kafanızın etini yiyor omu niye öyle yaptın o bardağı niye oraya koydun niye yolda şöyle yürüdün şu yemeği niye böyle yaptın gözünün üstünde kas var demedigi kalıyor bi. Bıktım her gün her gün ayni şeyleri yaşamaktan. Buraya yazıyorum da durumlar değişmiyor asla değişmiyor. Teyzemi savunayim susayım mi omu da bilmiyorum. Herkes çalış et demişti bana şu birkaç ay calisamam evde mecburen durmam lazım . Teyzemin üzerine geliyor çok fazla oğlu da öyle sussam bi dert susmasam bi dert . Oğlu evden dışarı çıkmıyor zaten akşama kadar evde. Ne yapayım bana çalış demeyin şuan calisamam bazı hedeflerim var. Mecburen calismamam lazım. Evdeyim yani. Ramazan ramazan değil ki herkes kafayı ye ramazanda. Neden benim başıma geliyor bunlar neden diyorum. Ananemin oğlu adam sapık ve onun yanından bile geçmek istemiyorum bana düşman kesiliyor kadın neden oğluma düşman kesiliyor bu diye. Pis pis bakıyor insana . Bana bakmış kadına böyle hüküm sürmeye çalışırken, bana pis gözle bakmaya çalışırken iyi olamıyorum. Sadece teyzemle konuşuyorum şuan ananem de isterse konuşsun isterse konuşmasın. Bana fikir verir misiniz ? Teyzemi savunayim diyorum sürekli savunmaktan ben yoruldum kadinda oğluna laf edilse zaten düşman kesiliyor. Ne yapayim cidden destek olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?