ben senin yerinde olsam kusmek yerine gidip ciddi ciddi nelerimden rahatsizlik duydugunu sorar ben de onun rahatsiz oldugum davranislarini soylerdim. ondan sonra da sirasiyle kimin ne kadar kendini duzeltttigine bakardim,
ayni evde yasiyorsaniz sen mutsuzsan seni mutsuz eden biri ya da bisey var demektir. bunu acik acik soylerdim karsimdakine. guleryuz gormek istiyorsa mutlu olmami istiyorsa mutlu etmeyi bilecek. mutlu olmayi beecerebilen bir insansam zaten karsiligini da gorur.
ama bundan dolayi ayrilirim demesi talihsiz bir cumle olmus bana kalirsa. sanirim biraz gergin bir gun sonunda konusmussunuz bu konuyu. sen de ayna karsisinda konusurken kendini bir incele bakalim dedigi kadar mutsuz mu gozukuyorsun. ona gore de esinle konus derim. hicbir sorun kuserek asilmaz.
durduk yeremi böle bişi dedi..
açıkcası olayı bende tam anlamadım..
Benim anladigim kadariyla sana göre siradan biri tartisma esnasinda esin sana birden bire böyle bir tepki verdi....ve sende simdi nasil davranacagni bilmiyorsun?benneyaptımki
Simdi söyle birsey canim: Gercektende erkekler evde sürekli surati asik, mutsuz huzursuz bir kadina gel zaman git zaman tahamül edemiyorlar masallah.
Ay yine gicik oldum su erkeklere.:umursamaz:
Lakin Neden ben esim surat asiyor? Neden mutsuz Neden huzursuz diye düsündükleri yok.....Onlara göre hersey süt liman gidiyorken esinin herhangi bir problemi sorunu oldugnu farkt etmiyorlar malesef. Beyinleri o kadar gelismemis muhtemelen
Bence bu olayi küslükle gecistirme....esinle konus, Surat asiyorsam vardir bir sebebi bunu hic düsündünmü? Ayrica dertlerime ortak olmak yerine bu yüzden benden ayrilmak istiyorsan buda kendi tercihindir deyip koy tavrini.
Sonuçta sindirilmesi güç bir laf etti. Geçemiyorum, fena takıldım :çok üzgünüm:
Şöyle Gülsüm. Eşim çok nadir böyle laf eder. Hiç bir kusuru olmayan iyi bir eş aslında. Bunu samimiyetle söylüyorum. Arkadaşlarım da der. Derlerimi anlatırsam seve seve dinler. Ama ben farkında bile değilimki. Bir derdimde yok açıkçası takıldığım.
Ama ben çok fena ayrılık kelimesine takıldım. Bunu anmamalıydı değil mi :1no2:
Tamamda güzelim insan kendi kendine neden surat assin?
Yapi olarak öyle bir insan olsanda 5 senedir sürekli assik suratla evde dolastigni hic tahmin etmiyorum. Hem olmuyorki, insan 24 saat pismis kelle gibide siratamaz.
Yada belki tartisma esnasinda sinirinden böyle alaksiz birsey söyledi.CADIARZU
Her neyse sen yinede konus bence.....ayrica bu ayrilik kelimesinede öyle fazla takilma...sinirinden söylemistir.:hulya:
belki birkaç ters davranışın üstüste gelince sabrı taşmıştır.. ayrılma konusun da ciddi olması mümkün değil bence.. eğer ayrılmayı teklif edecek kadar bunalmış olsaydı, zaten birden fazla kez bunu dile getiriridi.. göazdağı mı vermek istedi ne yaptı kimbilir.. akıl sır ermez bazen işlerine bilirsin.. çok takılma boşver..
bunu bir tehdit olarak algılama bence, bu eşinin rahatsızlığının boyutunu dile getirmek için kullandığı bir cümle. "bu durum beni ayrılmayı düşünecek kadar rahatsız ediyor. ömür boyu bu şekilde yaşayabileceğimi sanmıyorum" demek. nerden mi biliyorum? ben de bu cümleyi erkek arkadaşıma bir kaç kez kullandım, düşüncem tamamen yukardaki gibiydi ama karşı tarafı incittiğini ve amacını aştığını anlayınca vazgeçtim. bence eşin de benim gibi söylemiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?