Böyle böyle nereye kadar?

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Selam arkadaşlar. Öncelikle herkese sağlık ve sıhhat diliyorum. Tez geçsin şu günler.. Konu eşim.. Dün bir konu da konuşuyorduk. Kendisi bir problem yaşıyor ve ben sadece iyi düşün dedim diye çıldırdı. Onun arkasında durmuyormuşum yol arkadası değilmişim.. İyi düşün doğru karar ver demek yanlış mı? Problem ailesiyle ve doldurmak istemiyorum ki gereksiz yine düzelirse sonra suçu bana atar öyle birisi Kızınca köpükler saçıyor iğrenc küfürler.. Sonra sevgiliyken beni her yere götürmüş neler yedirmiş.. Ben ömrü hayatımda nerde bunları görecekmişim.. Herşeyi başıma kaktı herşeyi.. Sonra en zoruma giden diyor ki kafelerde yön takıntım var diye garsonların karşısına geçiyormuşum bana baksınlar.. Arkadaslar bu adam böyle.. Ne yapılsa onu başıma kakıyor.. Yani benim bilinçizce yaptığım bir davranış sonradan çok farklı şekilde karşıma çıkıyor.. Kendimi de savunamıyorum ne denir ki bağırana.. Sonra da kızgınlıkla söyledim diyor bunları normalleştiriyor.. Ben de diyorum ben abarttım heralde.. Beni pasif etti ya.. Siz ne dersiniz ben mi abartıyorum?

Sonra da kızgınlıkla söyledim diyor bunları normalleştiriyor.. Ben de diyorum ben abarttım heralde..
Sakinleştiği zaman suçu kendinizde ararsanız adam burnunuzdan getirir tabi.
Ne demek ben abarttım?
Size yaptığı gerseyi yüzünüze vuran o abartan sizsiniz öyle mi?

Eskiden de böyle miydi yoksa bu huylar yeni mi?
Eger eskiden beri böyleyse görüp beğenip almışsın bu adamı ama sonradan olduysa bide kendini sorgula derim değişen bisey var demek ki aranızda.

Eskiden de böyle miydi yoksa bu huylar yeni mi?
Eger eskiden beri böyleyse görüp beğenip almışsın bu adamı ama sonradan olduysa bide kendini sorgula derim değişen bisey var demek ki aranızda.
Evlendikten sonra hep böyleydi.. Eskiden sinirlenir neler yapardı off hatırlamak istemiyorum. Şimdi biraz korkuttum diye sakin davranıyor son zamanlarda.. Ama yine aynı ya değişmiyor..

Evet öyle ve her durumda haksızım gibi hissediyorum ya niye öyle oluyor anlamıyorum.. İnsanda özgüven bırakmıyor

Esini surekli kucumse ozguvenini yerle bir et kendini ustun goster onun en ufak biseyine bile igrencmis gibi yorum yap kirmadan yavas yavas ben dort dortlugum sen nesin ki havasinda gez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…