- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Şuan eve yaptığı alışverişi bile başıma kakıyorBöyle bir adamın bana iğne almasına izin vermem. Yapmasaymis hödük. Gidip tedavi görsün bence. Bunu kimse ömür boyu çekmez
Sakinleştiği zaman suçu kendinizde ararsanız adam burnunuzdan getirir tabi.Sonra da kızgınlıkla söyledim diyor bunları normalleştiriyor.. Ben de diyorum ben abarttım heralde..
Bu sefer de diyor ki sen bana eş değilsin yoldaş değilsin..En guzeli ailesiyle ilgili hicbir konuya karisma. Eger ailesiyle ilgili fikir isterse acik sekilde soyle
Beni ilgilendirmiyor, fikir soyleyince ben kotü oluyorum. Bana nicin soruyorsun de
Yani her türlü işin içinden çıkıyor ya ağzı iyi laf yapıyor.. Şuan bile güvenemiyorum ki ne yapsam onu başıma vuracak gibi vurur da..Sen haklisin pasif kalmissin evet boyle konusunca kus kal garsônlarla ilgili konuya deginmek bile istemiyorum net bir sekilde koy tavrini ne kadar sacma
Mesela ben alıngan ve sulu gözüm biraz.. Buna diyor ki sen alındın abarttın.. Ya bu normal mi.. Böyle böyle sindirdi..Sakinleştiği zaman suçu kendinizde ararsanız adam burnunuzdan getirir tabi.
Ne demek ben abarttım?
Size yaptığı gerseyi yüzünüze vuran o abartan sizsiniz öyle mi?
Evlendikten sonra hep böyleydi.. Eskiden sinirlenir neler yapardı off hatırlamak istemiyorum. Şimdi biraz korkuttum diye sakin davranıyor son zamanlarda.. Ama yine aynı ya değişmiyor..Eskiden de böyle miydi yoksa bu huylar yeni mi?
Eger eskiden beri böyleyse görüp beğenip almışsın bu adamı ama sonradan olduysa bide kendini sorgula derim değişen bisey var demek ki aranızda.
Evet öyle ve her durumda haksızım gibi hissediyorum ya niye öyle oluyor anlamıyorum.. İnsanda özgüven bırakmıyorBazı erkekler evlenmeyi yuva kurmayı haketmiyor ..resmen insanı sindirmek bu ..
Psikolojik şiddetin alası ..insallh duzelir
Sende onu kendi silahiyla vur surekli soylen dur kafasina sok herseyi bazi insanlar ustte cikmada harikalar maalesefYani her türlü işin içinden çıkıyor ya ağzı iyi laf yapıyor.. Şuan bile güvenemiyorum ki ne yapsam onu başıma vuracak gibi vurur da..
Valla çokta bi hevesim de yok inancımda ama son raddeye gelmeyi bekliyorum o zaman vicdan azabı duymamAçgözlü, iğrenç bir adamı terk ermek için neyi bekliyorsunuz?
Zaten ben konuşursam tahammül edemiyor biliyor hataları ama ben onun gibi olamıyorum ya olamıyorum..Sende onu kendi silahiyla vur surekli soylen dur kafasina sok herseyi bazi insanlar ustte cikmada harikalar maalesef
Evet öyle ve her durumda haksızım gibi hissediyorum ya niye öyle oluyor anlamıyorum.. İnsanda özgüven bırakmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?