Böyle böyle nereye kadar?

Bu sefer de diyor ki sen bana eş değilsin yoldaş değilsin..
Valla ne derse desin. Niye takiyorsun ki bu kadar? Soylesen suc soylemesen suc..
Bazen esim de ailesi icin bisi soyluyor, ben cevap veriyorum. Sonra tamam neyse diyor bana..
Ben de yuzune soyluyorum " ne b.k yersen ye o zaman niye soruyorsun bana "
O anda sesi kesiliyor. Biraz sesin ciksin. Yoksa ezer parcalar seni esin.
Sesin cikarsa bir muddet sonra o sesini azaltir bak emin ol

Yok eve bakiyorum sana bakiyorum derse de
" essek gibi bakacaksin, ben de evdeki sorumluluklarimi uapiyorum evi ceviriyorum. Herkes uzerine duseni yapiyor " diyeceksin.
Nicin minnet duyar gibi susuyorsun anlamiyorum. Burada karsilikli bir is var. Herkesin gorevi var

Esini surekli kucumse ozguvenini yerle bir et kendini ustun goster onun en ufak biseyine bile igrencmis gibi yorum yap kirmadan yavas yavas ben dort dortlugum sen nesin ki havasinda gez
Zaten böyle yapıyorum bi süre ama yine bir yerden vuruyor adam hata bırakmıyor ki.. Herşeyin her detayın farkında.. Öyle olursam biraz korkuyor rol yapıyor sonra yine aynı..

Valla çokta bi hevesim de yok inancımda ama son raddeye gelmeyi bekliyorum o zaman vicdan azabı duymam
Kendinize iyilik yapın, hazır olun, para koyun kenara, destek alın, çalışmıyorsanız iş bulun ve son raddeye gelip trajedi yaşamadan kurtulun, size bekledikçe vicdan yapar, adamın manipülasyonlarına kanar devam edersiniz.

Doğru söylüyorsunuz.. Adam mükemmeliyetçi ya sıkıntı bu.. Bende ona oranla rahatım ben batıyorum adama.. Parçaladı zaten gerçekten özgüven fln koymadı ama kendisinden de soğuttu

Eşinizin titreyip kendine gelmesi lazım.
Sinirini hırsını sizden alan biri. Lütfen sevgi ve şefkatle yaklaşmayın bir müddet.
Ayrıca hayırdır yani sevgiliyken başına silah mı dayadınız da sizi güzel yerlere götürmüş.
Götürmeseymiş.
Deli gı.

Kanıyorum da zaten mesela hemen vicdan yaptırıyor Ben zaten hep yalnızım yalnız kaldım.. Sen benim ne zaman yanımda oldunki.. Çalışıyorum zaten öğretmenim

Mesela ben alıngan ve sulu gözüm biraz.. Buna diyor ki sen alındın abarttın.. Ya bu normal mi.. Böyle böyle sindirdi..
Diyeceksiniz ki hayır ben abartmadım.
Alıngan ve sulugöz olabilirim ama sen yanlış yaptın.Bugune kadar yaptıklarımı bende senin yüzüne vursam ne hissedersin?
Bence gayet akılcı sorular empati yapmasına yönelik

Öyle öyle bacım.. Ben stres topuyum.. Güzelce yaklaşsan konuşsanda yine bir şey bulur kızar.. Ama bende oyuncak değilim ki ya kimsenin stres çarkı olamam ki..

Maalesef esin buyuk bir egoist kendine guven herseyden once oyle yipratmis ki seni ozguvenin yerle bir bir silkelen kendine gel ilk once hemen olmuyor maalesef bazi seyler yavas yavas gidecek onun bu tavirlari da bir insani hemen degistiremezsin

işte anladım amacını da buna hakkı yok. gerçekten daha önce hiçbir yeri gezmemiş de olabilirdiniz. ne yani egosunu tatmin için mi sizinle gezdi. çokçirkin.
Kendisi de beni çağırıyordu görmek istiyordu ama işte elde edene kadar.. Diyor ki kadın dediğin erkeğine akıl verecek laf dinletecek ilk yıllarda hep kavga ederdik kadın dediğin erkeğin sözünden çıkmayacak derdi.. Kendi de bilmiyor ne istediğini

Maalesef esin buyuk bir egoist kendine guven herseyden once oyle yipratmis ki seni ozguvenin yerle bir bir silkelen kendine gel ilk once hemen olmuyor maalesef bazi seyler yavas yavas gidecek onun bu tavirlari da bir insani hemen degistiremezsin
3 yıldır değişmedi ilk yıl daha beterdi.. Ben çok güçlüydüm ilk yıl ama adam beni alt etti.. Sinir krizş geçirirdi saçma salak korkuturdu

Yedirdiğini, içirdiğini başa kakan,
Namusa dil uzatan adamdan koca olmaz
Boşa çare aramayın, boşanmak en temizi

Evet ben niye yüzüne vurmuyorum.insanlar iyilikten anlamıyor ya azıcık sesini çıkar sen kötü oluyorsun.. Ama kendi yaptiği psikolojik şiddetin sende bıraktığı yıkımdan haberi yok

Yedirdiğini, içirdiğini başa kakan,
Namusa dil uzatan adamdan koca olmaz
Boşa çare aramayın, boşanmak en temizi
Kakıyor vallahi.. En lüks restoranlara götürmüş beni.. Bide diyor ki e tabi maaşın var sen kendine yetersin artık ondan böyle rahatsın.. Bi nevi ona kul köle olayım istiyor

Biliyordum ne mal oldugunu ama olmadı işte.. Bitiremedim yine duygu sömürüsü yapıyordu çünkü.. Bu durumu sonuna kadar kullandı

Kakıyor vallahi.. En lüks restoranlara götürmüş beni.. Bide diyor ki e tabi maaşın var sen kendine yetersin artık ondan böyle rahatsın.. Bi nevi ona kul köle olayım istiyor

Olma işte
İdare etme
Sineye çekme
Yeri geliyor yedi kat ele yediriyoruz, yedirilenin lafı mı olur
Dünyanın bin türlü hali var inan
25 yıl köpek gibi çalıştım, kimseye mihnetim olmaz ama bak bir alerji hayatımı mahvetti, bir yıldır evdeyim, şimdi eşim yediğimi başıma kaksa yaşanır mı ? Evlilik hep böyle kalmıyor, insan yaşlanıyor, hastalanıyor, zor günü oluyor, sağlam hayat arkadaşı lazım, o da bu adamdan olmaz

Biliyordum ne mal oldugunu ama olmadı işte.. Bitiremedim yine duygu sömürüsü yapıyordu çünkü.. Bu durumu sonuna kadar kullandı

Biliyordun tabi. Kendi düşen ağlamaz ama eşine o kadar sinir oldum ki. En lüks dediği nereye götürdü sanki bu görmemişlerin havası da beni benden alıyo terbiyesize bak. Minnet etme güzelim şu terbiyesize ya ne hakaret ettiriyosun kendine?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…