- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Doğru söylediniz bu adamda en güvenmediğim de bu.. Zor zamanımda yanımda olmaz yani tahammülü yok.. Onun yanında mükemmelsem iyiysem varım.. Öyle gerçekten..Olma işte
İdare etme
Sineye çekme
Yeri geliyor yedi kat ele yediriyoruz, yedirilenin lafı mı olur
Dünyanın bin türlü hali var inan
25 yıl köpek gibi çalıştım, kimseye mihnetim olmaz ama bak bir alerji hayatımı mahvetti, bir yıldır evdeyim, şimdi eşim yediğimi başıma kaksa yaşanır mı ? Evlilik hep böyle kalmıyor, insan yaşlanıyor, hastalanıyor, zor günü oluyor, sağlam hayat arkadaşı lazım, o da bu adamdan olmaz
Doğru söylediniz bu adamda en güvenmediğim de bu.. Zor zamanımda yanımda olmaz yani tahammülü yok.. Onun yanında mükemmelsem iyiysem varım.. Öyle gerçekten..
Bir ay bi ayrılık süreci oldu sesimi çıkarıyordum bi ara.. Melek oldu eve alışverişler fln.. Şimdi yine eskiye döndü. Ama özü bu adamın değişmiyor.. Kendime gelmem lazım. Dik durmam lazımBiliyordun tabi. Kendi düşen ağlamaz ama eşine o kadar sinir oldum ki. En lüks dediği nereye götürdü sanki bu görmemişlerin havası da beni benden alıyo terbiyesize bak. Minnet etme güzelim şu terbiyesize ya ne hakaret ettiriyosun kendine?
Bana diyor ki nankörsün rahat büyümüşsün.. Kendisş ne sıkıntılar çekmiş.. Ya sen çektin diye bende mi çekicem yaBenim eski sevgilim de bana “Bir giydiğini bir daha giymiyorsun benim sayemde” dediği için terkettim şimdi başkasıyla evliyim, o adam değişmez sende değiştirmek zorunda değilsin, psikolojik şiddet.
Başa çıkamıyorum ki siz boşanmıştınız sanki yanlış mı hatırlıyorumİşte onun için bu saçmalıklara çare aramayın
Kesip atın, yolunuza bakın
Buna gaslighting deniyor, bir araştır youtubeden, sürekli sana ne kadar kötü olduğunu inandırmaya çalışacak seni kötüleyecek güvencini kaybedip ona bağımlı olacaksın. Etrafında ki insanlara da karışıyor mu? O kötü şu kötü görüşme gibiBana diyor ki nankörsün rahat büyümüşsün.. Kendisş ne sıkıntılar çekmiş.. Ya sen çektin diye bende mi çekicem ya
Bir ay bi ayrılık süreci oldu sesimi çıkarıyordum bi ara.. Melek oldu eve alışverişler fln.. Şimdi yine eskiye döndü. Ama özü bu adamın değişmiyor.. Kendime gelmem lazım. Dik durmam lazım
Siz çalışmıyor musunuz ?Şuan eve yaptığı alışverişi bile başıma kakıyor
Bunu hep mi yapıyor yani bu adamla evli kalınmaz ki bunlar sadece eteğinden döktükleri kimbilir daha neler düşünüyor da siz bilmiyorsunuz ne demek kendinizi garsonlara göstermek sizi neyle itham ettiğini algılayabiliyor musun ?Selam arkadaşlar. Öncelikle herkese sağlık ve sıhhat diliyorum. Tez geçsin şu günler.. Konu eşim.. Dün bir konu da konuşuyorduk. Kendisi bir problem yaşıyor ve ben sadece iyi düşün dedim diye çıldırdı. Onun arkasında durmuyormuşum yol arkadası değilmişim.. İyi düşün doğru karar ver demek yanlış mı? Problem ailesiyle ve doldurmak istemiyorum ki gereksiz yine düzelirse sonra suçu bana atar öyle birisiKızınca köpükler saçıyor iğrenc küfürler.. Sonra sevgiliyken beni her yere götürmüş neler yedirmiş.. Ben ömrü hayatımda nerde bunları görecekmişim.. Herşeyi başıma kaktı herşeyi.. Sonra en zoruma giden diyor ki kafelerde yön takıntım var diye garsonların karşısına geçiyormuşum bana baksınlar.. Arkadaslar bu adam böyle.. Ne yapılsa onu başıma kakıyor.. Yani benim bilinçizce yaptığım bir davranış sonradan çok farklı şekilde karşıma çıkıyor.. Kendimi de savunamıyorum ne denir ki bağırana.. Sonra da kızgınlıkla söyledim diyor bunları normalleştiriyor.. Ben de diyorum ben abarttım heralde.. Beni pasif etti ya.. Siz ne dersiniz ben mi abartıyorum?
Evet yakın arkadaşlarım eğer ona uygun gelmiyorsa sürekli onları başıma kakıyor.. Şu arkadasın şöyle bu böyle.. Biriyle gğzel bir vağ kurmamı istemiyor hele bu kişi biraz güçlü biriyseBuna gaslighting deniyor, bir araştır youtubeden, sürekli sana ne kadar kötü olduğunu inandırmaya çalışacak seni kötüleyecek güvencini kaybedip ona bağımlı olacaksın. Etrafında ki insanlara da karışıyor mu? O kötü şu kötü görüşme gibi
Evet tabiki de algılıyorum.. Yani var tabiki ya diyorum ya benim her davranışıma bir anlam yükleyecek potansiyel de birisi. Bu laftan sonra iğrendim zatrnBunu hep mi yapıyor yani bu adamla evli kalınmaz ki bunlar sadece eteğinden döktükleri kimbilir daha neler düşünüyor da siz bilmiyorsunuz ne demek kendinizi garsonlara göstermek sizi neyle itham ettiğini algılayabiliyor musun ?
Calisiyorsun bu durumda sen ondan daha fazla is yapmis oluyorsunKanıyorum da zaten mesela hemen vicdan yaptırıyor Ben zaten hep yalnızım yalnız kaldım.. Sen benim ne zaman yanımda oldunki.. Çalışıyorum zaten öğretmenim
Çalışıyorum ama benim bazı şeylerimi kullanarak üstünlük kuruyor.. Mesela üşengeç ve uykuya düşkün olmamı hep başıma kakıyor eksiklik olarak gösteriyorSiz çalışmıyor musunuz ?
Onun durumu daha iyi o yüzden kral benim minvalinde mi davranıyor ?
Her davranışınıza kendi içinde bir anlam yüklüyorsa adam problemli bu net siz ne yapmayı düşünüyorsunuzEvet tabiki de algılıyorum.. Yani var tabiki ya diyorum ya benim her davranışıma bir anlam yükleyecek potansiyel de birisi. Bu laftan sonra iğrendim zatrn
Zaten saygı olsa bana öyle küfürler eder mi.. Aynı köylüyüz bunları idare edeceğimi biliyor.. Ama normal gelmiyor ya ben tiksiniyorum o küfürleri duyunca. Mesela sabah uyanıyor bazen tezgahta bişey gördü ya söyleniyor nefret ediyorum bundan iğreniyorum hatta.. Sürekli bu moddaki bir insanın yanında kendim olamıyorum zatenYa bana kalırsa sevgiden daha önemli şey saygıdır. Genç kızlarımız için nedense sevgi ön planda. Adam ağzıma ediyor ama olsun seviyorum olsun o beni seviyor. Sadakat de zaten saygı varsa olur en büyük saygısızlık aldatmak neyse. Adam sana saygı duymuyo seni ne kadar küçük görüyo baksana. E madem seni küçük görüyor demek ki kendisine de güveni yok, dengi birini bulmamış neden, üstünlük kurmak için. (Senin onun Dengi olmadıgını kesinlikle düsünmüyorum yanlıs anlama kocanın düsündüğü bu) Bu şekilde davranabileceği ona minnet edecek birini istemiş çünkü kendine güveni yok. Madem seni küçük görüyor neden seninle? Bilmem anlatabildim mi? Kocan sana saygı duymuyor ve bu onun kendine güvenmemesinden kaynaklı. Kendini yüceltemediği için seni aşağı çekiyor. Onun ne kadar zavallı oldugunu ona muhtaç olmadıgını anlama diye. Kendinin farkına varma ona muhtaç kal minnet et diye.
Zaten saygı olsa bana öyle küfürler eder mi.. Aynı köylüyüz bunları idare edeceğimi biliyor.. Ama normal gelmiyor ya ben tiksiniyorum o küfürleri duyunca. Mesela sabah uyanıyor bazen tezgahta bişey gördü ya söyleniyor nefret ediyorum bundan iğreniyorum hatta.. Sürekli bu moddaki bir insanın yanında kendim olamıyorum zaten
İyi günler öncelikle en kısa sürede çözüm bulmanız dileğiyle..Valla çokta bi hevesim de yok inancımda ama son raddeye gelmeyi bekliyorum o zaman vicdan azabı duymam
Zaten düzgün bir evliliğimiz yokki olmadı da. Boşanmayı düşünüyorum hep. Ama bu adam iğrençleşir bunu da biliyorumHer davranışınıza kendi içinde bir anlam yüklüyorsa adam problemli bu net siz ne yapmayı düşünüyorsunuz
Yani köydeki erkekler hanzo kadınların durumu malum.. Bu tarz bi evlilik onun için uygun.. Sinir oldum işte densiz işine gelince de köylü kalmışsın diyor bana.Niye sizin köy katolik mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?