- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Bunları yapmak istiyorum ama bu adamın değişmeyeceği gerçeğinin hep farkındayım.. Biraz güçleneyim boşanırımda güçlenmem lazım kafa olarak toplanmam lazımsanirim gercekten aileden dolayi,
benim annem ilkokul mezunu bile degil, babam burada yazanlarin tekini yapsa kapinin onune koyar.
Belki de siz kendinizi gelistirmelisinizdir, eksikliginizi de biliyorsunuz, terapi almayi dusunmez misiniz ?
yani su kocayi bosamiyorsaniz bile en azindan kendinizde bir hata aramayin.
Bırakın atlasın. Kurtulmuş olursunuzÖnceden kendi delirirdi balkona çıkardı atlıcam diye.. Şimdi ben biraz sesimi yükselteyim diyor ki lütfen sakin ol.. Rezil olurmuşuz uyanık pislik korkuyor tehdit ettim şikayet ederim diye o yüzden
Şu ana kadar öyleydim ama bundan sonra gebersen de olmıcam diyerek boşasana şu ömür törpüsü terbiyesiz mahluku.Bu sefer de diyor ki sen bana eş değilsin yoldaş değilsin..
Maddi gücünüz var mı ,aileniz destek olur mu?Hanımlar merhaba.. Dediğiniz gibi eşim narsist bunu araştırdım ve iyice emin oldum. Sizce ayrılma sürecini nasıl gerçekleştirebilirim.
Karantina adamalra yaramadı cok netSelam arkadaşlar. Öncelikle herkese sağlık ve sıhhat diliyorum. Tez geçsin şu günler.. Konu eşim.. Dün bir konu da konuşuyorduk. Kendisi bir problem yaşıyor ve ben sadece iyi düşün dedim diye çıldırdı. Onun arkasında durmuyormuşum yol arkadası değilmişim.. İyi düşün doğru karar ver demek yanlış mı? Problem ailesiyle ve doldurmak istemiyorum ki gereksiz yine düzelirse sonra suçu bana atar öyle birisiKızınca köpükler saçıyor iğrenc küfürler.. Sonra sevgiliyken beni her yere götürmüş neler yedirmiş.. Ben ömrü hayatımda nerde bunları görecekmişim.. Herşeyi başıma kaktı herşeyi.. Sonra en zoruma giden diyor ki kafelerde yön takıntım var diye garsonların karşısına geçiyormuşum bana baksınlar.. Arkadaslar bu adam böyle.. Ne yapılsa onu başıma kakıyor.. Yani benim bilinçizce yaptığım bir davranış sonradan çok farklı şekilde karşıma çıkıyor.. Kendimi de savunamıyorum ne denir ki bağırana.. Sonra da kızgınlıkla söyledim diyor bunları normalleştiriyor.. Ben de diyorum ben abarttım heralde.. Beni pasif etti ya.. Siz ne dersiniz ben mi abartıyorum?
Maddi gücüm var lakin ailemi nasıl ikna ederim bilmiyorumMaddi gücünüz var mı ,aileniz destek olur mu?
Sözlerinden bahsetseniz ? Maddi gücünüz varsa az çok durursunuz kendi ayaklarınızın üstünde.Maddi gücüm var lakin ailemi nasıl ikna ederim bilmiyorum
Tabiki de bahsedeceğim.. Sizce nasıl bir yol izlemeliyimSözlerinden bahsetseniz ? Maddi gücünüz varsa az çok durursunuz kendi ayaklarınızın üstünde.
Sakince konuşun.Söylediği cümleleri anlatın.Yenilip yutulacak laflar değil çünkü.Mutlu olmadığınızdan ve bu evliliğe devam etmek istemediğinizden bahsedin .Tepkilerine göre yolunuzu çizersiniz.Tabiki de bahsedeceğim.. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim
Kuzum delirme ne abartması çoktan yol vermediğine üzül. Tamam her evlilikte sorunlar olur ama seni aşağılayan bir adamla olmaz olamaz!!! Ailesine karşı birde yok ya! Sen onun karısısın! Hadi paşam yoluna derler adama. He demezsen de bir ömür oturur ağlarsınSelam arkadaşlar. Öncelikle herkese sağlık ve sıhhat diliyorum. Tez geçsin şu günler.. Konu eşim.. Dün bir konu da konuşuyorduk. Kendisi bir problem yaşıyor ve ben sadece iyi düşün dedim diye çıldırdı. Onun arkasında durmuyormuşum yol arkadası değilmişim.. İyi düşün doğru karar ver demek yanlış mı? Problem ailesiyle ve doldurmak istemiyorum ki gereksiz yine düzelirse sonra suçu bana atar öyle birisiKızınca köpükler saçıyor iğrenc küfürler.. Sonra sevgiliyken beni her yere götürmüş neler yedirmiş.. Ben ömrü hayatımda nerde bunları görecekmişim.. Herşeyi başıma kaktı herşeyi.. Sonra en zoruma giden diyor ki kafelerde yön takıntım var diye garsonların karşısına geçiyormuşum bana baksınlar.. Arkadaslar bu adam böyle.. Ne yapılsa onu başıma kakıyor.. Yani benim bilinçizce yaptığım bir davranış sonradan çok farklı şekilde karşıma çıkıyor.. Kendimi de savunamıyorum ne denir ki bağırana.. Sonra da kızgınlıkla söyledim diyor bunları normalleştiriyor.. Ben de diyorum ben abarttım heralde.. Beni pasif etti ya.. Siz ne dersiniz ben mi abartıyorum?
Biliyorum şuana kadar neler yaptı neden sustum anlamıyorum ki.. Farkettiğim en önemli husus bu adam için sadece bir aracım. Amaçlarına ulaşması için bir araç.. Şimdi de çok iyi davranıyor nasıl inanılır ki.. Korkuyor ayrılmaktan ondan biliyorumKuzum delirme ne abartması çoktan yol vermediğine üzül. Tamam her evlilikte sorunlar olur ama seni aşağılayan bir adamla olmaz olamaz!!! Ailesine karşı birde yok ya! Sen onun karısısın! Hadi paşam yoluna derler adama. He demezsen de bir ömür oturur ağlarsın
Ayrılmaktan korkuyorsa kozlar elimde Çek silahları Korkut ama iyi bir Korkut çık git gerekirse ama su hastalık varken yapmaman daha iyi ama mutlaka ders ver hemde çok sıkı hemen koyvermeBiliyorum şuana kadar neler yaptı neden sustum anlamıyorum ki.. Farkettiğim en önemli husus bu adam için sadece bir aracım. Amaçlarına ulaşması için bir araç.. Şimdi de çok iyi davranıyor nasıl inanılır ki.. Korkuyor ayrılmaktan ondan biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?