Böyle böyle nereye kadar?

Bunları yapmak istiyorum ama bu adamın değişmeyeceği gerçeğinin hep farkındayım.. Biraz güçleneyim boşanırımda güçlenmem lazım kafa olarak toplanmam lazım

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki benzer şeyler yaşıyorum bağırır çağırır her türlü küfrü hakareti söyler ben biraz bağırsam kötü söz söylesem saygısız olurum koca nedir bilmezmişim koca yerine koymazmışım o kadar özgüvenim bitik ki sürekli sözleriyle beni bastırdı aşağılık kompleksine soktu beni

Hanımlar merhaba.. Dediğiniz gibi eşim narsist bunu araştırdım ve iyice emin oldum. Sizce ayrılma sürecini nasıl gerçekleştirebilirim.

Karantina adamalra yaramadı cok net
Tabiki abartmıyosunuz esiniz cok igrenc bi adammıs .
Ne demek garsonlar baksın istiyorsun

Kuzum delirme ne abartması çoktan yol vermediğine üzül. Tamam her evlilikte sorunlar olur ama seni aşağılayan bir adamla olmaz olamaz!!! Ailesine karşı birde yok ya! Sen onun karısısın! Hadi paşam yoluna derler adama. He demezsen de bir ömür oturur ağlarsın

Biliyorum şuana kadar neler yaptı neden sustum anlamıyorum ki.. Farkettiğim en önemli husus bu adam için sadece bir aracım. Amaçlarına ulaşması için bir araç.. Şimdi de çok iyi davranıyor nasıl inanılır ki.. Korkuyor ayrılmaktan ondan biliyorum

Ayrılmaktan korkuyorsa kozlar elimde Çek silahları Korkut ama iyi bir Korkut çık git gerekirse ama su hastalık varken yapmaman daha iyi ama mutlaka ders ver hemde çok sıkı hemen koyverme

Okuduklarima cidden çok üzülüyorum. Tabi tüm bunlar doğruysa, seni manupule etmesine daha fazla izin verme. Ne kadar sabırlı bir insansın. Yapma kendine bunu eminim henüz çok gençsin. Yazık olur sana da. Arada nuanslar yapıyor yapacak ki tüm bunlardan beklenecek. Gel kahve içelim diyecek sut dökmüş kedi gibi olacak Vs sonraki dozlar artacak daha güçlü basacak tepene. Aileni ikna etmek zorunda filan değilsin kendin şuan bir eve cikamiyorsan ailene mecbur gitmek zorundaysan gidip oturacaksin ben geldim bu iş bitti isteseniz de istemezseniz de diyeceksin ve sonrasına kulaklarını kapatacaksin en azından şu pandemi geçene kadar seni sokağa atacak değiller. Ve en önemli kararının arkasında güçlü duracaksın.
Yerinde olsam sana iyiymiş gibi davrandığı bir anda nasıl böyle hiçbirşey olmamış gibi davrandığını sorar cildirirdim. O evi birbirine katar başına yıkar gerekirse polis çağırır o evden arkama bakmadan çıkardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…