Böyle böyle nereye kadar?

Yok ki motivasyonum sadece ezik kişiliğim var otoriter annemden yadigar..

Ablacim konu basligin "boyle nereye kadar". Gercekten boyle nerey kadr gidecek diye dusunuyorsun? Nereye kadar boyle gitmeyi planliyorsun?

Bosver anneni falan.

Hemen bosanamam, ezildim buzuldum diyorsan adimlarla git. Once cevap ver, sen kimsin de boyle konusuyorsun kapat ceneni de. Ikinci adim olarak sen de hakaretler et. Yani oncelikle kavga etmeyi diklenmeyi bir ogren. 3. adim olarak bosan.

Konu sahibesinin yerinde olsam coktan bir vazo alip o herifin agzina gecirmistim.

Eşiniz size gaslighting uyguluyor. Bu konuyu bir araştırın istersiniz. Sizi sindirmiş.

Öyle öyle bacım.. Ben stres topuyum.. Güzelce yaklaşsan konuşsanda yine bir şey bulur kızar.. Ama bende oyuncak değilim ki ya kimsenin stres çarkı olamam ki..
Haklisin elbette. Ha kalkipta trip at demem ama tavrını ortaya koy sakinlestiginiz de konuşun.
Dediği şeylerin ne manalara çıktığını anlatın hoslanmadiginizi mutsuz olduğunuzu kabullenmediginizi belirtin.. inşallah değişir

Doğru söylüyorsun Cherry :))) aslında ilk yıllarda bende dik kafalıydım ama 3 yıldır pasifleştim ve geldiğim nokta bu.

Aynen. Ama adim adim ilerlerse 3.adima gerek kalmiyor .bagiriyorsa sen de bagir
Hakaret ediyorsa sen de et... kısasa kısas..

Çekiliyor valla çektim ya arkamda durmayan para para diye bu adamı başıma bela eden.. Şimdi mutsuzluğumu içime atmamı isteyen aynı ailem yüzünden.. Çekiliyor valla

sanirim gercekten aileden dolayi,
benim annem ilkokul mezunu bile degil, babam burada yazanlarin tekini yapsa kapinin onune koyar.

Belki de siz kendinizi gelistirmelisinizdir, eksikliginizi de biliyorsunuz, terapi almayi dusunmez misiniz ?
yani su kocayi bosamiyorsaniz bile en azindan kendinizde bir hata aramayin.

Kanıyorum da zaten mesela hemen vicdan yaptırıyor Ben zaten hep yalnızım yalnız kaldım.. Sen benim ne zaman yanımda oldunki.. Çalışıyorum zaten öğretmenim
Manipülasyonla nasıl başa çıkılır, manipülatif insanla mücadele yollarını yazın, aratın, bulun, okuyun ve sonra konuşalım olur mu?

babamin geliri anneminkinden cok cok fazlaydi, ama babam dayim hakkinda saygisizca bir laf ettiginde annem al bavulunu topla nerde kalirsan kal gece dedi direkt kapiyi gosterdi. Karakterin, sacmaliga katlanmamanin egitimle, parayla hicbir alakasi yok gecrekten. Annem yengeme hayret ederdi kadin her ay maasini cekip amcama veriyor diye. Ezik doktor da var maas kartini veren, canavar gibi ilkokul mezunu da. gercekten kararkter meselesi.

evet ama maddi gucu olmayan kadini gene bir nebze anliyorum, secenekleri az cunku,
ama konu sahibi gibi kisileri anlayamiyorum, elde bu kadar imkan varken bile bile hayatlarini nasil harciyorlar, uzucu gercekten.

Beyefendinin herşeyine harika veya tamam demek zorunda değilsiniz.Karşı görüşlere bu kadar karşıysa anasının kundağından çıkmasaydı.
Çok üzgünüm ama söyledikleri gerçek yüzü.Söyledikleri mide bulandırıcı.İnsan bir şey söylerken düşünmeli.Nasıl yüzünüze bakacak şimdi sizin? Evliliğinizi gözden geçirin...

İşte şuan kendime diyorum ki ya bu lafları da affedersem nasıl bunu kendime yediririm.. Ne demek seni ömrün hayatında gitmeyeceğin yerlere götürdüm.. Ama nefret ediyorum ya zerre sevgim kalmadı

evet ama maddi gucu olmayan kadini gene bir nebze anliyorum, secenekleri az cunku,
ama konu sahibi gibi kisileri anlayamiyorum, elde bu kadar imkan varken bile bile hayatlarini nasil harciyorlar, uzucu gercekten.
Size katılıyorum gerçekten ama insanda cesaret olmalı o da biraz varsa da bu adamla iyice yok oldu bende.. Yani bana yaş pasta almış beni sinemaya götürmüş herşeyi söylüyor ya..valla hatırladıkça sinirlerim bozuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…