- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.191
- 158
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Emin değildim ama artık kesin eminim, bir psikoloğa gitseniz beraber buna ne der? Çünkü eşin sana gaslighting uyguluyor ve bunu iyi araştır derim.Evet yakın arkadaşlarım eğer ona uygun gelmiyorsa sürekli onları başıma kakıyor.. Şu arkadasın şöyle bu böyle.. Biriyle gğzel bir vağ kurmamı istemiyor hele bu kişi biraz güçlü biriyse
Bacım o zaman ilk yılıydı bir şekilde unuttum çünkü param işim yoktu.. Pislik şimdi o tarz şeyler yapmıyor. Biliyor ve somut bişey vermek istemiyor elime..İyi günler öncelikle en kısa sürede çözüm bulmanız dileğiyle..
AMA KAFANIZA YUMRUK BILE ATAN ADAMIN DAHA NE YAPMASI GEREKIYOR SON RADDEYE GELMENIZ ICIN?
:/
Yani köydeki erkekler hanzo kadınların durumu malum.. Bu tarz bi evlilik onun için uygun.. Sinir oldum işte densiz işine gelince de köylü kalmışsın diyor bana.
Gitmez orada da insan gibi anlatmaz yani penceresi farklı ya ben mesela hani üzgün olur dertleşirsin dersin ya yazık fln sonra bakıyorum apayrı bir insan.. Kolay kolay iç halini açmıyor. Biraz bundan nefret ettim ne kadar evli kalsak kalalım bu adam içine almaz beniEmin değildim ama artık kesin eminim, bir psikoloğa gitseniz beraber buna ne der? Çünkü eşin sana gaslighting uyguluyor ve bunu iyi araştır derim.
Olabilir aile de etkili ailem de yanar döner kendi konumları başkası ne der kaygıları yüzünden eşin iyiydi sen kötüsün diyebilşrler dediler de..Katolik mi derken boşanmak yasak mı anlamında söylemiştim. Köyden kız alsın o zaman. Bu muameleye tahammül ediyosanız sineye çekiyosanız haklı evet köylü kalmıssınız
Kısacası bu adam ben yaparım ederimm sen de mecbur beni cekeceksin diye düşünüyorBacım o zaman ilk yılıydı bir şekilde unuttum çünkü param işim yoktu.. Pislik şimdi o tarz şeyler yapmıyor. Biliyor ve somut bişey vermek istemiyor elime..
Sabretmedim bazen restte çektim ama artık gücüm yok adamla uğraşmak ta istemiyorum bu böyle birisi hep böyleydi..Ona sabretmek konusunda epey abartmissin evet
Nereye kadar boyle ? Onun kulu statusunde olmadigini anlayana kadar
Bundan rahatsız olduğunuzu açıkça belirtin.Çalışıyorum ama benim bazı şeylerimi kullanarak üstünlük kuruyor.. Mesela üşengeç ve uykuya düşkün olmamı hep başıma kakıyor eksiklik olarak gösteriyor
Benim mükemmel olmam hata yapmamam lazım evlilik o zaman yolunda olur ama değer mi ki bu adam için.. Yarın o mükemmellikten biraz ara verince de bişey bulur yine başıma kakar olay buKısacası bu adam ben yaparım ederimm sen de mecbur beni cekeceksin diye düşünüyor
Yani sana davranışları ve düşüncelerine sahip bir adamın boşanması gerekirken bu adam aksine sadece seni ezmek için yapıyor bunları
Yine bağırır ki . Adam kazma belli olmuyor muEn guzeli ailesiyle ilgili hicbir konuya karisma. Eger ailesiyle ilgili fikir isterse acik sekilde soyle
Beni ilgilendirmiyor, fikir soyleyince ben kotü oluyorum. Bana nicin soruyorsun de
Kakıyor vallahi.. En lüks restoranlara götürmüş beni.. Bide diyor ki e tabi maaşın var sen kendine yetersin artık ondan böyle rahatsın.. Bi nevi ona kul köle olayım istiyor
Biraz iletişim sorununuz da var gibi geldi bana. Mesela neden içini size açmıyor? Hadi arkadaşına ailesine bile açmayabilir ama hayat arkadaşı ve sevdiği insana açması gerek. Normal insan gibi. Açmıyorsa bir sorun bir güven problemi bir sevgi eksikliği vardır. Hani iyi günde kötü günde derken bu anlatılır zaten iyi günde kötü günde konuşmak beraber olmak anlaşabilmek.. siz zaten anlaşamıyorsunuz ve seninde pek isteğin kalmamıs çocuk yoksa evliliğini gözden geçirinGitmez orada da insan gibi anlatmaz yani penceresi farklı ya ben mesela hani üzgün olur dertleşirsin dersin ya yazık fln sonra bakıyorum apayrı bir insan.. Kolay kolay iç halini açmıyor. Biraz bundan nefret ettim ne kadar evli kalsak kalalım bu adam içine almaz beni
Bir yerde düşman olarak ta görüyor bence beni o yüzden rakip desem daha doğru heralde. Ben hatalarımı kabul ederim ediyorum da ama o etmez.. Şimdi gelmiş gel hadi kahve içelim diyor.. Böyle birisi..Biraz iletişim sorununuz da var gibi geldi bana. Mesela neden içini size açmıyor? Hadi arkadaşına ailesine bile açmayabilir ama hayat arkadaşı ve sevdiği insana açması gerek. Normal insan gibi. Açmıyorsa bir sorun bir güven problemi bir sevgi eksikliği vardır. Hani iyi günde kötü günde derken bu anlatılır zaten iyi günde kötü günde konuşmak beraber olmak anlaşabilmek.. siz zaten anlaşamıyorsunuz ve seninde pek isteğin kalmamıs çocuk yoksa evliliğini gözden geçirin
Kıymete bindirme huyunu görmedik hatta daha da beter etti.. Para isterken o para buraya gelecek çabuk bugün çek ver fln.. Çalışıyorum zaten.. Verdiğim paralar nerde bende bilemedim yada neden veriyorumÇalışmıyorsanız çalışmanızı tavsiye ederim. Ona muhtaç olmayın eve sizde katkı sağlayın sizde onun başına kakın. Siz para kazanınca emin olun kıymete bineceksiniz. Ailevi meselesini bilmem ama size yedirdigi zoruna gidiyor sanki beyefendinin
Yok ki motivasyonum sadece ezik kişiliğim var otoriter annemden yadigar..isin var, paran var, neden bosanmayip bu hakaretleri dinliyorsun? Yani bu kadar rezil bir hayati yasamak icin motivasyonun nedir? her gun hakaret.
Çekiliyor valla çektim ya arkamda durmayan para para diye bu adamı başıma bela eden.. Şimdi mutsuzluğumu içime atmamı isteyen aynı ailem yüzünden.. Çekiliyor vallabir ogretmen bu kocayi neden ceker ?
Eşiniz çok dominant. Dominantı geç zorba. Neden izin veriyorsunuz size böyle davranmasına. Sizin iyi bi cinnet geçirip ortalığı birbirine katmanız gerek. Bütün rahatsız olduğunuz meseleleri ortaya dökün. O nasıl her fırsatta beğenmediği şeyleri yüzünüze vuruyorsa aynen o şekil. Deli deliyi görünce değneğini saklarmış. Yapamam derseniz de katlanacak yada boşanacaksınızKıymete bindirme huyunu görmedik hatta daha da beter etti.. Para isterken o para buraya gelecek çabuk bugün çek ver fln.. Çalışıyorum zaten.. Verdiğim paralar nerde bende bilemedim yada neden veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?