- Konu Sahibi BasakSerince
-
Günde 1 kere konuşmak bence normal.
Biraz abartıyorsunuz sanırım.
Erkekleri çok sıkmaya gelmez.
Bırakın o sizi arasın ulaşmaya çalışsın.
Bir kaç gün konuşmamak daha iyi. (Kendinizi unutturun, aradığında açmayın vs demiyorum yanlış anlamayın)
Özleyince kendileri konuşmaya daha istekli oluyorlar.
Erkeklere çok trip atmayada gelmiyor bilesin...
Buzamanda telefonsuz yaşaması garip geldi banabizde pek konuşmayiz ama sabahtan akşama w.uplaşırız zaten genelde hergün görüşüyoruz bana anlattınız durum çok uzak ve soguk geliyor ayrıca yeni sevgili diliz bence zaten onlada pek alakası yok karşılıklı sevgi varsa hep iletişim halinde olmak ister insan
Şimdiii günde bir kere konuşmak kimine göre normaldir kimine göre değildir bu ilişkiden ilişkiye değişir ama ben o günde bir kere konuşmanın dahi istediğimiz zaman ve istekli bir şekilde olmasını isterdim, cep telefonsuz bu devirde yaşamak gerçekten zor, gimek istemedği yere gidemiyorum diyebilmeli ve cep telefonunu tamir ettirmeliydi bence. Çünkü ben de seven adamın bu şekilde habersiz yaşayamayacağını düşünüyorum.
Ha bence o dediğini yapma bence ama üstüne de düşme, geri çekmelisin kendini biraz.. çünkü biz de günde 1-2 kez konuşuruz ama sürekli haberleşiyoruz mesajla, nerde olduğumuzu hep bildirdik bildiriyoruz da bu rahatsız etmiyor, ve benden haber alamasa yapamıyor yani.. geçici bir dönemdir bence ki hatırladığım kadarıyla askerden geleli de çok olmadı erkek arkadaşın, tuhaf davranışlar sergileyebiliyorlar o dönemde :) Bence birazcık daha sabret ama tuhaf olduğunu da anlamasını sağla.. muhtemelen sevgisi azaldığından değil de seni zaten kendine ait gördüğünden böyle davranıyor olabilir ve şu an hayat stresi sardığından romantizme de yoğunlaşamıyor.. ama bu şekilde devam ederse yavaştan seni kaybetme ihtimalini ona hissettir..
Ben sana da bahsettim sanırsam askerden geldikten 1 ay sonra falan ciddi ciddi "ben artık bu şekilde yapamıyorum, eğer bana böyle davranıp ilgisiz kalacaksan ben ayrılmak istiyorum, ben senin askerden gelmeni bunun için,beni daha çok üzmen için beklemedim." dedim, ve birkaç gün ayrıldık gibi oldu ama sonra çok iyi toparladı şükür, darısı başına canım.
Canım ben fazla sorun edemiyorum ufak bir olayı sonucta sonradan farkedebiliyorum aslında sorunun o kadar ciddi olmadığını yani size nasıl hissettirdim bilmiyorum ama sorunlar cözülüyor cözülmese zaten ilerlenemez
Erkeklerin bir şeyleri düşünebilmeleri için yalnız kalmaları, dolayısıyla bizi yalnız bırakmaları gereken zamanlar oluyor. Bize düşen sabretmek ve geri gelmelerini beklemek. daha sonrasında konuyu acıp konusmak. aksi takdirde her türlü sucalanan biz olacagız.. :/
Bence ona sadece sunu de;
"Bazen kendine vakit ayırmak isteyebileceğini, senin de benim dısımda bir özel hayatın oldugunu anlıyorum, ancak benim de ne hissettiğimi anlaman benim için cok önemli."
ve lütfen çift olarak erkekler mars'tan kadınlar venüsten'i okuyun. bana da buradan bir arkadas tavsiye etti:)
Her şey iyi olur insallah :)
sevgiler..
Sürekli senin çabalamanlaSen inş. evlen o zaman görüşelim tatlım...
bir haftadır telefonunun olmaması garip geldi bana, belki başka hattı olabilir.
bir de gece uyuyakalmışım falan, bilmiyorum, eğlenmeye çıkıp uyuyakalmışım diyebilecek bi tip mi?
yani bi şekilde sürekli iletişim halinde olmamak için bahaneler sıralıyor gibi geldi.
Canım kendisi rahat cünkü bana ulasmak isteyen ulasıyor diyen bir tip yani arkadasları is yerini arıyor sürekli görüstüğü yada geliyor evden alıyorlar onu benimlede ben aradığımda yada evden arıyor konusuyoruz. Haftaici isten eve evden ise giden birisi onun dısında tek gideceği yer kahve onda da abisi oluyor oradan ulasıyorum zaten yada arkadasında kalsa bile arkadasından msj atıyor. Öyle birsey olsa muhakak kulağıma gelir ailesi beni cok seviyor bir sey yaptığı zaman direk gelip bana söylüyorlar. Telefonu olduğu dönem bir müddet msj hakkı yapmadı mesela kafa dinlemek istiyor belkide... Ben ona ulasmım diye istese isten ara surdan ara demez sürekli baskalarından ona ulasmam egosunuda yükseltiyor herhalde
hmm, yani eminsen bence canını sıkma. ben de hiç sevmem uzun uzun defalarca konuşmayı. hele mesajlaşmak bir işkence. çok hoşlanıyor olsam bile
telefon kullanmak istememesi tuhaf bence yani insanın en çok ihtiyacı olan şeylerden biri telefon bu zamanda.
arkadaşların dediği gibi hergün hergün konuşnca konuşcak bişey kalmaz,zaten aynı mahalledeymişsiniz sık sık göryosunuzdur birbirinizi,sen bu konuşma olayını kafana takma üzerine gitme o ulaşsın sen kendini geri çek
ergen ilişkisi gibi, kaç yaşındasınız ki ? eşim olsa kafayı yer sınır ötesinden getirtir yine bulur telefon
Ergen falan gecti bizden canımcım 21 yasındayızesim olmus olsa zaten kendisi ne yapar ne eder telefon kullandırırım simdide öyle ama sorun telefon değil telefon kullanmak istememesi
Ben böyle her zaman sevgi belli edinsin istiyorum ama erkek arkadasımda biraz maco ayaklı biri yani pek dile getirmez ancak hissettirir yanında olduğumda sorun olmuyor hissediyorsun ama yanında olmadığımda hissedemiyorum :) İliskimiz ciddi söz düsünülüyor yani annesinle babasınla bu konu konusuluyor canım o yönden sıkıntı yok zaten biraz bu yüzden cabalarım cünkü simdiden evli gibiyiz simdiden böyle rahatsa ilerde ne olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?