• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle davransam ise yarar mı yoksa körükler mi?

BasakSerince

Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2013
302
0
16
İstanbul
Daha önceden erkek arkadasımla ilgili sorunum oldu ve sizinle paylastım hepsinin üstesinden geldim iyi oldu aramız fakat yeni bir sorunla karsı karsıyayım ve bu seferde doğru davranmak istediğim icin sizin görüslerinizi almaya geldim...

Erkek arkadasımın 1 hafta önce telefonu bozuldu halada bozuk telefon ama telefon derdi olsaydı aileden birinin telefonunu alabilirdi ama asıl sorun telefon kullanmak istememesi bunun nedenini sorduğumda 'herkes arıyor sunu yapalım bunu yapalım diyor,böyle kafam rahat' dedi bende üstüne gitmedim cünkü cep telefon kullanmasada konusabiliyoruz. Zaten aksam 8'e kadar calısıyor öğle paydosu var ama telefon olmasada faceden konusabiliyoruz, isten geldiğinde de ya arkadaslarınla yada kendi dükkanlarına gidiyor, arkadaslarınla olduğu zaman abisinden falan ulasabiliyorum zaten abisi yanında oluyor , hic konusamasak bile yatmadan önce evi arıyor konusuyoruz ondan sorun etmedim. Ama dün 'telefon konusunu hallet artık günde 1 kere konusabiliyoruz' dediğimde bana ' ne güzel iste' diyip güldü ve tuafıma gitti seven insana yeterli mi günde 1 kere konusmak? Onuda bosverdim konusmak istemeyen insanla hic konusamazsın sonucta ve biz konusabiliyorduk o yüzden gectim... Fakat bugün hic konusamadık saat aksam 11 gibi faceden konustuk 'yatmadan ara' dedim o kadar o da tamam dedi fakat aramadı :) Cok kırıldım ben onunla konusmak icin can atıyorum o rahat rahat uyuyabiliyor! Facesine girdiğimde sohbetin kapalı olduğunu gördüm hic kapatmazdı ayrıca msj atan olmus ona cevap vermemis yani bana görünmek istemeyen insan facede takılır cevrimdısı ama hicbirsey yapmamıs buda ayrı tuaf olduğum konu,sifresini arkadasıda biliyor ama onun girdiğini anlayabiliyorum o da değil :S benimle bağlantısı olabilir mi bu durumun? Bende yarın ev telefonunu kapatıcam kendi cep telefonumuda sessize alıcam bakmıcam 1 gün boyunca konusmıcam yani yarın neden yaptın derse nasıl oluyormus demek icin ama sizce böyle davranmam doğru olur mu yoksa herseyi daha mı berbat ederim? ama benim gibi konusmaya istekli olsun istiyorum tamam yoruluyor ediyor ama yorgun olduğu zamanlarda arayabiliyordu! Emin değilim aksama kadar zaten aramaz gece evi arar ararsada evi aradığında gece olucağından pek girisimde bulunamaz yani bende 1 gün ortadan kaybolsam fayda eder mi etmez mi emin olamadım , ulasamadığında uyumus diyebilir cünkü yarın ertesi gün devam mı ettirmem lazım :S

bilemedim bende benim erkek arkadaşım bazen 2 3 günde bir arar. bazen sadece mesaj atar . bazen bende aramam. bazen 4 5 gün hiç görüşmeyiz birbirimize kırıldıgımızda. ayrı şehirlerdeyiz . bu güne kadar hiç bunu düşünmemiştim. =) acaba bende mi senin gibi düşünmeliyim . seviyorum ama bazen olmuyo işte sürekli konuşmak. belki öyledir. valla bilemedim ben. yorumunu okuyunca kendimi de sorguladım. ama buna bir kriter getirmek yada standartlaştırmak olmuyo galiba.

bilemedim bende benim erkek arkadaşım bazen 2 3 günde bir arar. bazen sadece mesaj atar . bazen bende aramam. bazen 4 5 gün hiç görüşmeyiz birbirimize kırıldıgımızda. ayrı şehirlerdeyiz . bu güne kadar hiç bunu düşünmemiştim. =) acaba bende mi senin gibi düşünmeliyim . seviyorum ama bazen olmuyo işte sürekli konuşmak. belki öyledir. valla bilemedim ben. yorumunu okuyunca kendimi de sorguladım. ama buna bir kriter getirmek yada standartlaştırmak olmuyo galiba.

Nasıl dayanıyorsun? Biz aynı mahalledeniz bu kadar yakınken böyle olunca uzaklasmıs gibi hissediyorum ben nedense o da rahat tabi yorgunum arayamadım der yada arıyorum ya sonucta ya hic konusamasaydık diyor öyle bir rahatlık var ama ben bu duruma dur demediğim zaman daha cok mesafe olucakmıs gibi hissediyorum

eskiden aynı şehirdeydik daha sık görüşüyorduk. ben çalışıyorum o çalışıyor zaten çok yorgun oluyorduk. başlarda böyle değildi sonra sonra azaldı. yani ilk iki sene her gün görüşüyorduk. sonra kavgalar tartışmalar oldukça azaldı rutinleşti. belki alıştık belkide sevgimiz azaldı. ama şu konuda haklısın. ipin ucunu kaçırınca rahatlık artıyor. bide erkekler bazı şeyleri dile getirdiginde şikayet gibi görüyorlar. bazen bizim isteklerimiz onlara batıyo kırılgan ve daha hassas oldugumuzdan.

arayı açma derim eğer üzülüyorsan. tatlı tatlı dile getirmeye çalış değişir durum elbet.

eskiden aynı şehirdeydik daha sık görüşüyorduk. ben çalışıyorum o çalışıyor zaten çok yorgun oluyorduk. başlarda böyle değildi sonra sonra azaldı. yani ilk iki sene her gün görüşüyorduk. sonra kavgalar tartışmalar oldukça azaldı rutinleşti. belki alıştık belkide sevgimiz azaldı. ama şu konuda haklısın. ipin ucunu kaçırınca rahatlık artıyor. bide erkekler bazı şeyleri dile getirdiginde şikayet gibi görüyorlar. bazen bizim isteklerimiz onlara batıyo kırılgan ve daha hassas oldugumuzdan.

arayı açma derim eğer üzülüyorsan. tatlı tatlı dile getirmeye çalış değişir durum elbet.

O zaman yapacağım seyi yapmım yarın olsun soralım bakalım neden aramamıs sonrada alttan alttan sikayetimi dile getiriyim insallah faydası olur :) rahat olmasa böyle davranamazlar zaten rahatlar zaten evli ama ayrı evlerde kalan insanlar gibiyiz ondan rahat olması gayret normal kız olmanında tezavantajı iste rahatını bozamıyorsun.

konuşmak isteyebilirsin.
ama herşeyi tadında bırakmak lazım.
karşı taraf da çok isteyebilir ama abartınca sıkılma ve usanma durumu her iki tarafta da yaşanabilir.
her gün her gün konuşa konuşa bir süre sonra konuşacak konu kalmaz zaten.
bence üstüne gitme ve sen de kendini frenle biraz.
bu konu bir çok kadının kaybetme sebebi.
rahat bırak adamı ne zaman isterse o zaman arasın.
aradığı zaman da ona kendisini iyi hissettir, rahatlatacak şeyler konuş.
erkekler bundan hoşlanıyor.
sitem edip suçlayınca adamın arayacağı varsa da aramaz.

Son düzenleme:
Biraz kafa dinlemek istiyordur bence arayıp sorma kafası düzelince seviyorsa zaten dayanamaz arar üzerine gitme daha çok boğulmasın:44:

Biz de de durum böyle belli bir süre geçince rutine bağlıyor erkeklerde de bir rahatlık alıp başını gidiyor galiba bende bazen ilişkimizi sorgulamadan edemiyorum.

konuşmak isteyebilirsin.
ama herşeyi tadında bırakmak lazım.
karşı taraf da çok isteyebilir ama abartınca sıkılma ve usanma durumu her iki tarafta da yaşanabilir.
her gün her gün konuşa konuşa bir süre sonra konuşacak konu kalmaz zaten.
bence üstüne gitme ve sen de kendini frenle biraz.
bu konu bir çok kadının kaybetme sebebi.
rahat bırak adamı ne zaman isterse o zaman arasın.
aradığı zaman da ona kendisini iyi hissettir, rahatlatacak şeyler konuş.
erkekler bundan hoşlanıyor.
sitem edip suçlayınca adamın arayacağı varsa da aramaz.

Canım günde cok konussak hak verebilirim ama zaten günde 1 kere konusabiliyoruz o da olmayınca ki hic olmayan birseydi ister istemez mesafe giriyor ve alıstığını düsünüyorum, alıssın istemiyorum onu bekleyen birinin olduğunu bilsin aramıcaksa eğer arıcam demesin oyuncak gibi oynamasın istiyorum.

Ben abarttığını düşünüyorum arkadaşım.
Aynı mahalledesiniz, her gün konuşuyormuşsunuz da zaten. Günde 1-2 ne farkeder ki?
Ben yeri geliyor aynı evdeki annemle konuşmuyor kabuğuma çekiliyorum. Her gün bir olmaz ki.
Kaldıki cidden normal durumunuz. Hem emin ol arada az konuşmak çok daha iyi konuşacak şey birikiyo muhabbet daha tatlı oluyo.
Boştan yere canını sıkma:31:

asil sorun arayip aramamasi degil sen kendini seviliyor hissetmiyorsun o yuzden arasin,ilgilensin,beni simartsin diye cirpindikca daha cok ters tepiyor ve bu kez eskisinden fazla ilgilenime ihtiyaci hissediyorsun ve bu boyle her defasinda buyuyerej devam ediyor...gercekten sevn bir erkek haftada bir de konussa sana yeterli gelir ki gercekten sevse zaten sen bu konuyu acmazdin...neden iliskinizi degerlendirmiyorsun yeniden?ciddiyeti olnayan bir erkek gibi davraniyor,evlilik dusunuyor musunuz?bu cocugun ya yasi kucuk ya ciddiyeti yok,bencillik de var arkadasta...onun hayatinda malesef birinci sirada degilsin,daha fazlakendini yipratma bence ...vallahi dost aci soylermis gozunu acayim senin biraz

Siz buna halletmek mi diyosunuz :19: Siz onunla devam ederseniz bi engel biter diğerine muhakkak takılırsınız.. :20: Daha öncede görüşememe mevzunuz vardı dedik ki gitmeyin görüşmeyin şimdi o bitmiş tel mevzusu başlamış... Üzgünüm yardım olamıycam... Yarının geleceği bu gününden belli çünkü... Size iyi engel aşmalar :34:

Daha önceden erkek arkadasımla ilgili sorunum oldu ve sizinle paylastım hepsinin üstesinden geldim iyi oldu aramız fakat yeni bir sorunla karsı karsıyayım ve bu seferde doğru davranmak istediğim icin sizin görüslerinizi almaya geldim...

Erkek arkadasımın 1 hafta önce telefonu bozuldu halada bozuk telefon ama telefon derdi olsaydı aileden birinin telefonunu alabilirdi ama asıl sorun telefon kullanmak istememesi bunun nedenini sorduğumda 'herkes arıyor sunu yapalım bunu yapalım diyor,böyle kafam rahat' dedi bende üstüne gitmedim cünkü cep telefon kullanmasada konusabiliyoruz. Zaten aksam 8'e kadar calısıyor öğle paydosu var ama telefon olmasada faceden konusabiliyoruz, isten geldiğinde de ya arkadaslarınla yada kendi dükkanlarına gidiyor, arkadaslarınla olduğu zaman abisinden falan ulasabiliyorum zaten abisi yanında oluyor , hic konusamasak bile yatmadan önce evi arıyor konusuyoruz ondan sorun etmedim. Ama dün 'telefon konusunu hallet artık günde 1 kere konusabiliyoruz' dediğimde bana ' ne güzel iste' diyip güldü ve tuafıma gitti seven insana yeterli mi günde 1 kere konusmak? Onuda bosverdim konusmak istemeyen insanla hic konusamazsın sonucta ve biz konusabiliyorduk o yüzden gectim... Fakat bugün hic konusamadık saat aksam 11 gibi faceden konustuk 'yatmadan ara' dedim o kadar o da tamam dedi fakat aramadı :) Cok kırıldım ben onunla konusmak icin can atıyorum o rahat rahat uyuyabiliyor! Facesine girdiğimde sohbetin kapalı olduğunu gördüm hic kapatmazdı ayrıca msj atan olmus ona cevap vermemis yani bana görünmek istemeyen insan facede takılır cevrimdısı ama hicbirsey yapmamıs buda ayrı tuaf olduğum konu,sifresini arkadasıda biliyor ama onun girdiğini anlayabiliyorum o da değil :S benimle bağlantısı olabilir mi bu durumun? Bende yarın ev telefonunu kapatıcam kendi cep telefonumuda sessize alıcam bakmıcam 1 gün boyunca konusmıcam yani yarın neden yaptın derse nasıl oluyormus demek icin ama sizce böyle davranmam doğru olur mu yoksa herseyi daha mı berbat ederim? ama benim gibi konusmaya istekli olsun istiyorum tamam yoruluyor ediyor ama yorgun olduğu zamanlarda arayabiliyordu! Emin değilim aksama kadar zaten aramaz gece evi arar ararsada evi aradığında gece olucağından pek girisimde bulunamaz yani bende 1 gün ortadan kaybolsam fayda eder mi etmez mi emin olamadım , ulasamadığında uyumus diyebilir cünkü yarın ertesi gün devam mı ettirmem lazım :S

Günde 1 kere konuşmak bence normal.
Biraz abartıyorsunuz sanırım.
Erkekleri çok sıkmaya gelmez.
Bırakın o sizi arasın ulaşmaya çalışsın.
Bir kaç gün konuşmamak daha iyi. (Kendinizi unutturun, aradığında açmayın vs demiyorum yanlış anlamayın)
Özleyince kendileri konuşmaya daha istekli oluyorlar.
Erkeklere çok trip atmayada gelmiyor bilesin...

Buzamanda telefonsuz yaşaması garip geldi bana :27: bizde pek konuşmayiz ama sabahtan akşama w.uplaşırız zaten genelde hergün görüşüyoruz :16: bana anlattınız durum çok uzak ve soguk geliyor :ssz: ayrıca yeni sevgili diliz bence zaten onlada pek alakası yok karşılıklı sevgi varsa hep iletişim halinde olmak ister insan

Nasıl dayanıyorsun? Biz aynı mahalledeniz bu kadar yakınken böyle olunca uzaklasmıs gibi hissediyorum ben nedense o da rahat tabi yorgunum arayamadım der yada arıyorum ya sonucta ya hic konusamasaydık diyor öyle bir rahatlık var ama ben bu duruma dur demediğim zaman daha cok mesafe olucakmıs gibi hissediyorum

Şimdiii günde bir kere konuşmak kimine göre normaldir kimine göre değildir bu ilişkiden ilişkiye değişir ama ben o günde bir kere konuşmanın dahi istediğimiz zaman ve istekli bir şekilde olmasını isterdim, cep telefonsuz bu devirde yaşamak gerçekten zor, gimek istemedği yere gidemiyorum diyebilmeli ve cep telefonunu tamir ettirmeliydi bence. Çünkü ben de seven adamın bu şekilde habersiz yaşayamayacağını düşünüyorum.

Ha bence o dediğini yapma bence ama üstüne de düşme, geri çekmelisin kendini biraz.. çünkü biz de günde 1-2 kez konuşuruz ama sürekli haberleşiyoruz mesajla, nerde olduğumuzu hep bildirdik bildiriyoruz da bu rahatsız etmiyor, ve benden haber alamasa yapamıyor yani.. geçici bir dönemdir bence ki hatırladığım kadarıyla askerden geleli de çok olmadı erkek arkadaşın, tuhaf davranışlar sergileyebiliyorlar o dönemde :) Bence birazcık daha sabret ama tuhaf olduğunu da anlamasını sağla.. muhtemelen sevgisi azaldığından değil de seni zaten kendine ait gördüğünden böyle davranıyor olabilir ve şu an hayat stresi sardığından romantizme de yoğunlaşamıyor.. ama bu şekilde devam ederse yavaştan seni kaybetme ihtimalini ona hissettir..

Ben sana da bahsettim sanırsam askerden geldikten 1 ay sonra falan ciddi ciddi "ben artık bu şekilde yapamıyorum, eğer bana böyle davranıp ilgisiz kalacaksan ben ayrılmak istiyorum, ben senin askerden gelmeni bunun için,beni daha çok üzmen için beklemedim." dedim, ve birkaç gün ayrıldık gibi oldu ama sonra çok iyi toparladı şükür :nazar:, darısı başına canım.

Son düzenleme:
Ben abarttığını düşünüyorum arkadaşım.
Aynı mahalledesiniz, her gün konuşuyormuşsunuz da zaten. Günde 1-2 ne farkeder ki?
Ben yeri geliyor aynı evdeki annemle konuşmuyor kabuğuma çekiliyorum. Her gün bir olmaz ki.
Kaldıki cidden normal durumunuz. Hem emin ol arada az konuşmak çok daha iyi konuşacak şey birikiyo muhabbet daha tatlı oluyo.
Boştan yere canını sıkma:31:

Aynı mahalledeyiz canım ama yüzünü haftaici göremiyorum ancak paydoslarda ben onlara gidebilirsem görebiliyorum :) hergün konusuyoruz o da ararsa bknz dün aramadı konusamadık :1: ama haklısın bir yandan da konusulcak konumuz kalmıyor bazen :)

asil sorun arayip aramamasi degil sen kendini seviliyor hissetmiyorsun o yuzden arasin,ilgilensin,beni simartsin diye cirpindikca daha cok ters tepiyor ve bu kez eskisinden fazla ilgilenime ihtiyaci hissediyorsun ve bu boyle her defasinda buyuyerej devam ediyor...gercekten sevn bir erkek haftada bir de konussa sana yeterli gelir ki gercekten sevse zaten sen bu konuyu acmazdin...neden iliskinizi degerlendirmiyorsun yeniden?ciddiyeti olnayan bir erkek gibi davraniyor,evlilik dusunuyor musunuz?bu cocugun ya yasi kucuk ya ciddiyeti yok,bencillik de var arkadasta...onun hayatinda malesef birinci sirada degilsin,daha fazlakendini yipratma bence ...vallahi dost aci soylermis gozunu acayim senin biraz

Ben böyle her zaman sevgi belli edinsin istiyorum ama erkek arkadasımda biraz maco ayaklı biri yani pek dile getirmez ancak hissettirir yanında olduğumda sorun olmuyor hissediyorsun ama yanında olmadığımda hissedemiyorum :) İliskimiz ciddi söz düsünülüyor yani annesinle babasınla bu konu konusuluyor canım o yönden sıkıntı yok zaten biraz bu yüzden cabalarım cünkü simdiden evli gibiyiz simdiden böyle rahatsa ilerde ne olur

Siz buna halletmek mi diyosunuz :19: Siz onunla devam ederseniz bi engel biter diğerine muhakkak takılırsınız.. :20: Daha öncede görüşememe mevzunuz vardı dedik ki gitmeyin görüşmeyin şimdi o bitmiş tel mevzusu başlamış... Üzgünüm yardım olamıycam... Yarının geleceği bu gününden belli çünkü... Size iyi engel aşmalar :34:

Canım ben fazla sorun edemiyorum ufak bir olayı sonucta sonradan farkedebiliyorum aslında sorunun o kadar ciddi olmadığını yani size nasıl hissettirdim bilmiyorum ama sorunlar cözülüyor cözülmese zaten ilerlenemez

Back
X