böyle değildim

mucizem5

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
300
22
44
evlenmeden önce daha doğrusu eşimle tanışmadan öncekendime saygın kararlı özgüveni olan cesur birydim şimdi neden böyle oldum bilemeiyorum eşime hiç tahammül edemiyorum ...
ağlıyorum kızlar bi çıkmazdayım yardım edin bana birilerine anlatmaktan beni anlamamalarından bıktım artık .eşimmle hiç anlaşamıyorum kafamda bitiriyorum ama bunu ne eşime söyleyebiliyorum nede yapabiliyorum sadece düşünüp kendimi yiyorum hiçbişey yapamıyorum sanki bağlanmış gibi ağzım dilim yardım edin kızlar lütfen kötüyüm

her hareketi batıyor birgün çok iyi oluyor birgün yerle bir ediyor tabi bunların baazılarında benimde payım var ama rahtasız ediyor işte arkadaşlarına ailesine düşkünlüğü beni sinir ediyor evlenmeden önce verdiği sözleri tutamadı

bence sizi hasta filan etmemis esiniz..siz onun hayatinda merkez olmak istiyorsunuz ama aile ve arkadaslarindan size sira gelmedigi kanaatindesiniz.
ve uzgunum eger esinizin herseyi size batiyorsa,ona olan sevginizi sorgulayin..

her hareketi batıyor birgün çok iyi oluyor birgün yerle bir ediyor tabi bunların baazılarında benimde payım var ama rahtasız ediyor işte arkadaşlarına ailesine düşkünlüğü beni sinir ediyor evlenmeden önce verdiği sözleri tutamadı
Kendi aranızda problemleri çözüme kavuşturabilirsiniz bence..
Bakın siz ne güzel , ''bunların bazılarında benim de payım var '' demesini biliyorsunuz , eleştiriye açık olduğunu buradan belli.Peki eşiniz ondan dolayı çıkan tartışmaların kaç tanesini kabul ediliyor ya da ''sen haklısın , benim hatam ''diyebiliyor bir buna bakın..

hep bi pişmanlığım var çok mutsuzm beni merkezine koyuyor ama sonra birden kavga edince çok kötü oluyor diyorumki hani dün ölen adam bu değil sanki

Kendi aranızda problemleri çözüme kavuşturabilirsiniz bence..
Bakın siz ne güzel , ''bunların bazılarında benim de payım var '' demesini biliyorsunuz , eleştiriye açık olduğunu buradan belli.Peki eşiniz ondan dolayı çıkan tartışmaların kaç tanesini kabul ediliyor ya da ''sen haklısın , benim hatam ''diyebiliyor bir buna bakın..
bazen kabul ediyor tamm diyor ama bazende kaç gün nazlanıyor bıktım ya evlilik benim için tam bir hayal kırıklığı

bunların bende farkındayım napmalıyım bilmiyorum

Bazı şeyler değişmiyor maaelsef mucizem5,
ya birbirinizin sınırlarını öğrenip o sınırlar doğrultusunda yaşamaya çabalayacaksınız,
ya da ilişkinizi noktalayacaksınız ..
Sen de daha önce de konuşmuştuk hatırlıyorsan ..
İnsanlar değişmiyorlar maalesef, sadece değişmiş gibi yapıyorlar ..
Eşin problemli, seni de hasta edecek maalesef ..
İnsan böyle zamanlarda çok yılgın hissediyor maalesef .
Çok iyi anlıyorum .

Bu kadar mutsuzsan ve ortada çocuk yoksa boşan. Kimse kimsenin kahrını çekmeye gelmiyor bu dünyaya.

Bazı şeyler değişmiyor maaelsef mucizem5,
ya birbirinizin sınırlarını öğrenip o sınırlar doğrultusunda yaşamaya çabalayacaksınız,
ya da ilişkinizi noktalayacaksınız ..
Sen de daha önce de konuşmuştuk hatırlıyorsan ..
İnsanlar değişmiyorlar maalesef, sadece değişmiş gibi yapıyorlar ..
Eşin problemli, seni de hasta edecek maalesef ..
İnsan böyle zamanlarda çok yılgın hissediyor maalesef .
Çok iyi anlıyorum .
bende sonlandırmak isityorum çogu zaman ama adım atamıyorum bu yönde

hep bi pişmanlığım var çok mutsuzm beni merkezine koyuyor ama sonra birden kavga edince çok kötü oluyor diyorumki hani dün ölen adam bu değil sanki

kavga edince iyi olan insan ben daha gormedim..
bence her hareketine anlam yuklemeyin esinizin..bilmiyorum kac yillik evlisiniz ama verdiginiz tepkiler genelde ilk seneler verilir.
ortada siddet kufur aldatma yoksa,gozunun ustunde kasin var dedi diye uzulmeyin..kavga edince tabiki sinirlenicek ama siz sinirini islah edebilirsiniz..baktiniz durum kotuye gidiyor,odadan cikip gidin.

Gördüğün gibi çıkmazda değilsin
Boşanabilirsin/eşinle konuşup problemlerinizin üstesinden gelebilirsin/umursamayabilirsin vs. seçenek çok

X