böyle dost olur mu??

ikiyabanci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
78
3
36
35
Diğer
Iyi aksamlar hanımlar. Kardesim evden kacmisti diğer konularimi okuyanlar bilir. Kardesim evlencek 15 20 güne nisanlandi falan kimseye soylememistik kacip gittigini. Dun aksam en yakın arkadasimin yanına gittim sevgilisiyle kavga etmislerdi cocuk beni arayıp duruyodu. Konuştular tartislar falan neyse.ben çarşamba günü o arkadasimin arkadaslarini gordum Ünv onlara o nerde dedim. Bizde bilmiyoruz dediler. Erkek arkadaşım da yanimdaydi o sirada. Biz ordan bir kez daha geçtik bizi görmüş ve yanımıza gelmemis niye: arkadaşları biz senn telefonun kapali oldugunu soyledik umursamadi gitti demisler. Persembe gunu oldu bn aradim mesaj attım telefonun kapalı olduğunu fark edince bölümüne gittim aradım. En sonnda buldum bana bi tavır bi tavır. Herneyse onlara gittigim aksam sana cok kırıldım benden nasil böyle bişey beklerson dedim. Onlar yuzleselim dediler ben gerek yok dedim dedi. Sonra bende sana cok kirginim dedi. Neden dedim. Bosver bilmedigin seyler falan dedi. Ne söyle dedim. Gülerek kardesin evden kaçmış herkes biliyo beni essek yerine koydun anlatmadin dedi. Bende yok oyle bisey dedim. Yalan söyleme polis neden geldi bütün mahalle calkalaniyo. Ben yok dedikce o polis neden geldi soylesene soyle dedi.o sırada da annesi mutfaktaydi sırf o duysun diye sesli sesli konusdu. Bende sanane dedim ben gidiyorum dedim kapiyi açtı Güle güle dedi. O kadar bozuldum ki anlatamm neden bana boyle yapti.

O Kadar karisik anlatmissiniz ki hangi gun nerdeydiniz kim ne dedi hepsi birbirine girmis:27:anladigim kardesiniz evden kacmis en yakin arkadasinizda ona soylemediniz diye kizmis hakli haksiz diyemem aranizdaki iliski boyutuna bagli ama Boyle dost olurmu dediginize gore Samimi oldugunuzu dusunerek yerinde olsam bende kizabiklirdim belki yada soyle diyeyim isi kavgaya getirmezdim ama ask olsun bana niye hic demedin derdim en azindan.

Herkes özelini anlatmak zorunda mı sanki gereksize bak atar yapıyor bir de
Hiç canını sıkma bence hatta gıcıklığına umursama
İnsanın kötü günüyle dalga geçen zaten dostta değildir

Herkes özelini anlatmak zorunda mı sanki gereksize bak atar yapıyor bir de
Hiç canını sıkma bence hatta gıcıklığına umursama
İnsanın kötü günüyle dalga geçen zaten dostta değildir
evet resmen benimle dalga gecti. güldü. o olay zaten benim canımı cok yakan bir olay.

Arkadasin kendini cok fazla onemsiyor galiba. Sizin evden kus ucsa gelip ona anlatmani bekliyor.
Ister anlatirsin ister anlatmazsin o baska da, belki de anlatmak istedin de o hengamede firsatin olmadi yani... Koyun can derdinde kasap et derdinde.
Benim en yakin arkadasimin basindan birsey gecse, alla alla bana niye anlatmadi derdim, yakiniz sonucta ne yalan soyliyim. Ama kimseye de hesap sorar gibi cemkirmezdim, adam gibi sorardim ne oldugunu. Ister anlatir ister anlatmaz.

Iyi aksamlar hanımlar. Kardesim evden kacmisti diğer konularimi okuyanlar bilir. Kardesim evlencek 15 20 güne nisanlandi falan kimseye soylememistik kacip gittigini. Dun aksam en yakın arkadasimin yanına gittim sevgilisiyle kavga etmislerdi cocuk beni arayıp duruyodu. Konuştular tartislar falan neyse.ben çarşamba günü o arkadasimin arkadaslarini gordum Ünv onlara o nerde dedim. Bizde bilmiyoruz dediler. Erkek arkadaşım da yanimdaydi o sirada. Biz ordan bir kez daha geçtik bizi görmüş ve yanımıza gelmemis niye: arkadaşları biz senn telefonun kapali oldugunu soyledik umursamadi gitti demisler. Persembe gunu oldu bn aradim mesaj attım telefonun kapalı olduğunu fark edince bölümüne gittim aradım. En sonnda buldum bana bi tavır bi tavır. Herneyse onlara gittigim aksam sana cok kırıldım benden nasil böyle bişey beklerson dedim. Onlar yuzleselim dediler ben gerek yok dedim dedi. Sonra bende sana cok kirginim dedi. Neden dedim. Bosver bilmedigin seyler falan dedi. Ne söyle dedim. Gülerek kardesin evden kaçmış herkes biliyo beni essek yerine koydun anlatmadin dedi. Bende yok oyle bisey dedim. Yalan söyleme polis neden geldi bütün mahalle calkalaniyo. Ben yok dedikce o polis neden geldi soylesene soyle dedi.o sırada da annesi mutfaktaydi sırf o duysun diye sesli sesli konusdu. Bende sanane dedim ben gidiyorum dedim kapiyi açtı Güle güle dedi. O kadar bozuldum ki anlatamm neden bana boyle yapti.

Valla üniversite okuyan eğitimli çocukların anlatımları yaşadıkları olayların basitlikleri insanı üzüyor. Bence herkesle arkadaş olmak yerine seçici olmayı öğrenmeli ve anlattıklarınızı yazdıklarınızı insanlar anladı mı diye düşünmeniz gerekir. Hayatta bir tek hedefiniz olmalı kendinizi geliştirmek. Bu arkadaşlık size bişey kazandırmaz siz de kazandıramazsınız.

arkadaşınız çocuk gibi davranmış,ailede her olanı anlatmak zorunda değilsiniz.kaldıki hassas bi konu.keşke bana söyleseydin kırıldım sana etrafta konuşuluyo falan diyebilirdi ama bu kadar abartmaya hakkı yok tabi.bu dostluk değil,sorunuza cevap...

Ben okuduğumdan pek bir şey anlamadım.
Tek anladığım birisi; ''senin kardeşin kaçmış herkes biliyor bana neden söylemedin'' demiş sanırım o kısmını anladım bir tek :52:

Aman yaaaa millet olarak ne çok seviyoruz etrafımızdakilerin eksiklerini, kusurlarını, ayıplarını, gizli saklı sırlarını bulup ifşa etmeyi dedikodu yapmayı.

Kime ne ki belli ki ortada bir olay var kimseye söylenmemiş sana ne ki kurcalıyorsun ortaya çıkarmaya insanları rencide etmeye çalışıyorsun ki?

Boşver sen o arkadaşını adam olsaymış bu şekilde yanaşmazdı sana.
Daha ılımlı gelip arkadaşım böyle bir şey duydum doğru mu Allah yardımcınız olsun maddi manevi bir ihtiyacınız olursa yanında olurum demeliydi

Ya da madem sana söylenmedi sende hiç duymamış ol kimsenin yüzüne vurma kapat gitsin konuyu.

Anlamıyorum bu insanları vallahi :19:

Karma karışık yazdığımın farkındayım kusura bakmayın nasıl anlatacağımı bilemedim. Evet beni sorgularcasina sordu bir dost olarak degil meraklı dedikoducu biri olarak. Ve o bilir kendisinn benm icin ne kadar değerli olduğunu. Eger ben olsam o anlatmamis olsa sormazdim bile. Demek anlatmak istemiyor derdim.

herkes arkadaşına kırılır anlatmadığı için ama bu güzel dille kırıldığını belli ederek söylenir
öyle dalga geçip kapıyı açmak filan çok itici
bence bir daha barışma bu insanla seni evinden kovmuş varmı böyle bir şey

herkes arkadaşına kırılır anlatmadığı için ama bu güzel dille kırıldığını belli ederek söylenir
öyle dalga geçip kapıyı açmak filan çok itici
bence bir daha barışma bu insanla seni evinden kovmuş varmı böyle bir şey
Bidaha karşılamak istemiyorum zaten o kadar kirginim ki. Ama aynı mah ayni Ünv imkansiz bisey.

Back
X