- Konu Sahibi ikiyabanci
Iyi aksamlar hanımlar. Kardesim evden kacmisti diğer konularimi okuyanlar bilir. Kardesim evlencek 15 20 güne nisanlandi falan kimseye soylememistik kacip gittigini. Dun aksam en yakın arkadasimin yanına gittim sevgilisiyle kavga etmislerdi cocuk beni arayıp duruyodu. Konuştular tartislar falan neyse.ben çarşamba günü o arkadasimin arkadaslarini gordum Ünv onlara o nerde dedim. Bizde bilmiyoruz dediler. Erkek arkadaşım da yanimdaydi o sirada. Biz ordan bir kez daha geçtik bizi görmüş ve yanımıza gelmemis niye: arkadaşları biz senn telefonun kapali oldugunu soyledik umursamadi gitti demisler. Persembe gunu oldu bn aradim mesaj attım telefonun kapalı olduğunu fark edince bölümüne gittim aradım. En sonnda buldum bana bi tavır bi tavır. Herneyse onlara gittigim aksam sana cok kırıldım benden nasil böyle bişey beklerson dedim. Onlar yuzleselim dediler ben gerek yok dedim dedi. Sonra bende sana cok kirginim dedi. Neden dedim. Bosver bilmedigin seyler falan dedi. Ne söyle dedim. Gülerek kardesin evden kaçmış herkes biliyo beni essek yerine koydun anlatmadin dedi. Bende yok oyle bisey dedim. Yalan söyleme polis neden geldi bütün mahalle calkalaniyo. Ben yok dedikce o polis neden geldi soylesene soyle dedi.o sırada da annesi mutfaktaydi sırf o duysun diye sesli sesli konusdu. Bende sanane dedim ben gidiyorum dedim kapiyi açtı Güle güle dedi. O kadar bozuldum ki anlatamm neden bana boyle yapti.