böyle durumda olanlardan cevap ve tavsiye bekliyorum

Bazen gercekten erkekler ailesini o kadar benimsemis ki at gozluguyle bakiyorlar benim dugundeki altinlari aldilar evlenmeden once esime biz senin aileniz diye somurduler 1 sene boyunca herseyi esim yapti bide yalan.sylediler kredi cektik diye Allahtan esim gordu evlendik 5 kruus vermediler o anladi pisman oldu

neler dedim canım.
-en kötüsü zaten kocamın arkamda durmaması el birliği ile tüm sorunları aşardık. tek maaşı ile hem eşine gül gibi bakan arkaşında duran esnaf bir arkadaşı dükkan almayı düşünüyor.bizimki bana yamuk yapa dursun.

Canim hamilelerin duasi kabul olur. Ya vedud ve 41 fatiha oku her zaman esine kimden ne gelecegi belli olmuyor bilemezsin Rabbim feraha cikarsin

benimki görse de görmez diye süphe ediyorum.o kadar kör.hani ben Allaha şükür çalışıyorum ihtiyaçlarımı alıyorum yoksa benden kısıp millete yedirmeye çalışıyor kocam sonra parası ile edindiği arkadaşlarının nankörlük yapmalarına şaşırıyor.

Benimkide oyleydi emin ol cocuktan snra kesin akillanir cunku sorumlulugu artacak ve ben senin yerinde olsam butun sorumlulugu ona yikardim bi akillansn

Benimkide oyleydi emin ol cocuktan snra kesin akillanir cunku sorumlulugu artacak ve ben senin yerinde olsam butun sorumlulugu ona yikardim bi akillansn
ikimiz çalıştığı için mecburen işi ucundan tutacak.annem 57 yaşında ancak kresş yaşına kadar bakar.ama ona yıkmış olsam oda annesine yıkmaya çalışır.işte ailesine çok fazla güveniyor.hadi evladım diye sabretse dahi en sonunda kendini kovalatacak gibi.

Kaynanan sizi evinde oturtarak (guya kira vermeyeceksiniz)sizi kendilerine borclu cikartacak.dokuntu evi tamir etmenizi saglayacaklar herhalde kocanda eve masraf yaptim deyip ilerde bu evin tapusuna kendine verecekler saniyor.aynen bizim dustugumuz durum...esimde ev almadi vakti zamaninda nasil olsa babamin ev var kardeslerim annem burayi bana verecekler saniyordu hatta kardesleri bile bizim evimiz var buradaki payimiz abimizin dediler.yillar gecti kentsel donusüme girdi simdi is ciddiye bindi 1 liranin hesabini yapiyorlar.kocan guvenmesin ailesine ileride ortada kalir.

Rabbim gormeyi nasip etsin valla zor

bende sizin gibi düşünüyorum.bizim oturduğumuz evin mahalide kentsel dönüşüme müsait bi yer.

Sen annede yiyince bisi olmuyo, esin senin deyiminle anasinin pisirdiklerini yada baabasinin getirtdigi seyleri yemek istedigi ve sizide surukledigi zaman sorun oluyo ☺ bide anasinin babasinin islerinde kosturup yardim ettigindede sorun .. ustelik size ev vermisler ama laminantti su tesisatini dogalgazini elektirigini siz tamir etmissiniz ve eve benzettik diyorsun, tüh yaa sana villa vermemisler laminanti olan yerden isitmali bide spot ısıklari olan ev vermemisler bak ne buyuk sorun.. tapuyu versene rahatlicakmisinz?? Adamlar size kafanizi sokacaginiz bir ev vermis cok sukur diceginize içini sizin yaptiginizdan bahsediyorsunuz. . El insan diyorum yazik diyorum sizeeeee. . Ustelik siz kimsesizler yurdundan biriyle evlenmediniz suan oturdugunuz evi size saglayan size veren ve her gece koynuna girdiginiz insaninda bir anasinda babasi var elbetteki gidicek yardim edicek evlatlik gorevini yapicak.m onlarda yemek yemek isticek siz nasil annenizde yiyorsaniz! !! Biraz vicdanli olun yaa biraz ....

Arkadasim senin beynin varmi?
çok şükür yerinde olduğu için olduğu için geleceği düşünüyorum.sizinkide inşallah yerindedir.ben bir ev uğruna takımı maaşımı kayınpederime hibe etmek istemiyorum ev almak istiyorum kocam yanaşmıyor..kocamın sülalesine sizin gibiler lazımmış. bende konu ve sonraki yorumlardan bir şey anlamamanıza yazıkkk.... diyorum.

fikri olan yok mu?
Fikirleri önemsemiyorsunuz ki!
Önceki konularınizda da farklı fikirleri harmanlayıp bir çıkış yolu bulamadınız.

Öncelikle siz evinizi benimsemezseniz(sürekli eşin ailesinin kira vermeden kısacası bedava oturduğunuz evi küçumserseniz) ,yemeğinizi evinizde pişirip yemezseniz daha burda çok konu açarsınız!
Biraz da farklı görüşlere açık olun ve aynaya bakın.

yapıcı yorum yazılmayan sayfaya yazmışım bu cümlemi eğer fikir önemsemesem 6 sayfa yorum nasıl oluyor.sizde bi daha bakın

Bizim gibiler ☺ tatlim bizim gibiler kendi annelerine gidip kayinvalide ve kayinpederine gitmemezlik yapmayan , oğlunun koynuna girip kayinvalidesi ve kayinpederini dislamayan , ev verdikleri yani tapusunu vermeseler bile oturmamizi sagladiklari icin sukreden tapu meraklisi olmayan kisileriz Bizler ☺ sizin gibiler ise hem ev versinler yetmedi tapusunuda versinler ama yemege cagirmasinlar bizi rahat biraksinlar diyip kimsesizler yurdundan adam alip evlenmis gibi davranmak isteyenler dipnot: takilarini hibe etmek istemiyorsan o guzel zeki aklinla takilarini elinde tut ve verme allah akil mantik fikir vermis azicik kullan beyin bedava deme yani ☺ bizim gibileri anlayamazsn sen tapu derdindesin cunku

ben olsam paramı biriktiririm.kirada vermiyorum kapı önüne koyulana kadar sabret paranı kenara koy. esine de söyle madem eve girmiyoruz paramıda vermiyorum sende su kadar koyacaksın üstüne para biriktireceğiz derim.yemek konusunda da varsın annesinde yesin.hatta bende gider yerdim eğer annesi rahatsız olmuyorsa.calışıyormusun da .yemek falan uğrasmazsın.para biriktirmeye bak derim ben olsam.sen kredi cekip eve girdiğini öğrenirlerse direk evden cıkın ev aldınız olur.

Konuyu okurken bir aile olgusu, şevkati, sevgisi hissedemedim, uslup düşmanca sanki bir savaş var onu okuyoruz..

Hamilesiniz, nefretle bahsettiğiniz insanlar çocuğunuzun babası babaannesi dedesi...Hamilelikte bu denli gerginlik iyi değil biraz rahat bırakın kendinizi..

Ev konusundaki fikrime gelecek olursak, küçük kardeş evlenince evde oturma sırasının ona gelmesi çok normal o zamanda siz kiraya çıkarsınız herkes gibi, ölüm yok ucunda bebeğinize boşuna bu kadar stres yasatmayin lütfen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…