- Konu Sahibi Olakimefta
-
Genelde yalniz degilsem cok tedirgin olmuyorum ama yalnizken oluyo insan o durumlardada telefonla birileriyle konudarak geliyorumO Olakimefta
Etraf o kadar çok manyak doldu ki
Takip edildiğinizi düşündüğünüzde kesinlikle direkt olarak evinize gitmeyin. Kalabalık ortamda bulunmaya çalışın. Yanınızda biber gazı bulundurabilirsiniz.
Olaya bakın, resmen tacize uğruyorsunuz (takip de bir tacizdir) ve kendinizi haklı çıkarmaya çalışıyorsunuzKendini erkek sanan tacizci mahlukların ellerini kollarını sallayarak istediklerini yapmalarına ve cezai yaptırım olmamasına tahammül edemiyorum.
Korkuyorsam telefonumu çıkartıyorum ben direk. Yaşadığım semt öğrenci semti sayılır aslında ama ama 2 paralelimdeki sokak eski tip pavyonlarla dolu, kazara keşfettiğim bir mutlu son masajcısı dahi var 100 metre ötemde. Daha oraların bu nebze leş olduğunu bilmediğim saf dönemlerimde, gecenin 2sinde o sokağa gittim birtek oradaki tekel 10'dan sonra açık diye.
İşimi hallettim evime gitmek için daha ıssız taraflara yürüyorum, yanıma bir araba yanaştı içindeki adam zil zurna sarhoş 'arabayla gezmek ister misin' dedi. Hayır dedim. Sokağın köşesinde geldi arabayı önüme kırıp durdu bu sefer. Elimde de telefonla anahtar var sadece şöyle kafasına savurabilecek bir çanta bile yok. Etrafa bakıyorum bomboş, telefonu çıkarttım 155'i tuşlayıp kulağıma götürdüm, kapılara yaklaşmadan arabanın arkasına doğru yürüdüm, hem plakayı göreyim hem dümdüz üstüme süremesin diye telefonla arama yaptığımı görünce tekrar döndürdü arabayı gitti.
5. Sınıfa giderken de bir adam arabayla durup yol tarifi alıyorum ayağına bir ton konuşturup en son y****k ister misin diye bir taraflarını açıp göstermişti, ben şoktayken de basıp gitmişti. En son o zaman o kadar panik olmuştum herhalde.
Buarada cidden güzellikle seksapalle frapanlıkla alakası yok tacizin. Ben kot-tişört takılan bir Insanım bahsettiğim ilk olayda da ayağımda Uzun pijamayla kocaman bir polar vardı. Saçlar yıkanmamış tepeden topuz, üstüne Pko'nun nerdeyse bütün etkilerini yaşıyorum, kilo, sivilce, saç dökülmesi ne ararsan var. Hatta bence asıl frapan, gösterişli kadınlardan çekiniyor sapıklar. Daha iddiasız ve sakin duranlara yöneliyorlar çünkü deneye yanıla öğreniyorlar ki dikkat çekmekten hoşlanmayan insanlar ortalığı ayağa kaldırma konusunda içsel tereddüt yaşarlar.
Best of tacizcilerim destanımı bitirirken şunu söylemek istiyorum ki Atilla Atalay'ın bütün kitaplarına bayılırım, nickini çok sevdim bu yüzden.
Bı kere benim başıma geldi aynı adam bikackez peşinde gezmeler takipler
Orda bulunan esnafta tanık olmuş dikkat etmiş herhalde esnaf abinin biri o esnada çıktı beni kardeşi gibi korudu adama baya bağırdı çağırdı yan dukkandaki adamlardan çıktı dışarı falan o oldu bidaha görmedim sapığı
Ben de bu tür durumlarla çok karşılaştım.Doguda yaşıyorduk ama, herkeze öyleler, saçı açık kadın aranıyor tabiri vardı maalesef.Ben değişik bebek giyim magazalarına girer cıkardım magazalarda vakit geçirirdim.Sonra teli açarım eşime ben şu kafedeyim gel beni al derim.O da gelir alırdı.Tanıdıgınız varsa telefon edin gelsin.Tenha bir yerdeyseniz ,telefon etmesemde ,telefonu alıp,canım geldinmi fazla mesafe yok yoldayım surdayım diye konum belirtiyorum o şekilde de faydalı oluyor.
ben genelde umursamam.Karsilastigim durumlara dayanarak aciklikla kapalilikla hicbir alakasi yok ustu basi fazlasiyla sade bir insanim oyle alimli cwkici bir guzelligim yok ben bile bu durumu yasiyorsam hic alakali olsugunu dusunmuyorum
biber gazı taşıyorum yanımda. baktım ters bir şey olacak basarım gözüne gözüne.Merhaba hanımlar basligi direk hepinizin badina gelmis gibi bir sekilde yazsamda sanirim bircogumuzun basina gelmis kotu bir durum oldugunu dusinerek oyle yazdim ve sizlerin benzer durumdaki tavirlarinizi merak ettim belki banada fikir olur diye
Oncelikle belirteyim ki kesinlikle yoldan her gecene her bakana bu adam bana bakiyor bakmayan adama onune baksana gibi laflar soyleyen taifeden degilim
Bu gun isten ciktim ve dolmusa bindim dolmusta telefonda konusuyordum 45 belki 50 lilerde bir adamin devamli baktigini fark ettim telefonda konusuyorum o sessizligin icinde dikkatini cekiyorumdur diye dusundum ama baktim telefonla konusmayincada bakiyor
Sonra indigim yerdeki bir markete girdim bi reonda baktim ki adamda markette ayni yerde indigimizi farketmedim bile ve dip dibe ilmasakta ha bire ayni reonda karsilasiyoruz marketten ciktim
Arkamdaymis bi baktim onume gecmis ilerliyo ama donup donup bakiyo bayaaa bi uzun yol boyunca arkamda durdu gecegim zamsn oyalandi vs ama seste etmedi eeee insan dogal olarak tedirgin oluyor
Gecen yillardada bir gun ise giderken sabah erken karsidan gelen bir araba onumde yayavasladi bende bi arkadasin arabasina benzettim baktim o olmadigini anlayinca yoluma devam ettim
Ertesi gun yine ayni yerde durdu kaldirim degistirdim kornaya basip duruyor dayanamadim ya (niye ustune aliniyorsun) diyecek diye korkarak ama cesur gorunerek gittim arabanin kapisini actim pardon tanisiyormuyuz hayir dedi o zaman niye kornaya basip basip duruyorsunuz gordum cok begendim tanismak istiyorum gibi laflar sacmaladi hic mi dusunmedinoz belki karsinizdaki insan evli barkli insan diyorum tanismak istiyorum diyor baktimlaftan anlayacagi yok ilerledim
2. 3. 4. Gun ayni sekilde yolumda durmalar tanismak istiyirum demeler kaldirim degistirdim diye ters serite gecmeler falan en sonunda burdan direk emniyete gidip plakanizi veriyorum degince sanki ne dedik ne yaptik ne halin varsa gor deyip bagirip cagirip gitti
Ve ben bi sure korkudan 2 adimlik mesafeye yol ucreti odeyip dolmusla gittim ki karsilasmayalim
Neyse benzer bi kac sey daha yasadim
Mesela ikinci anlattigim ornekte adam bi sekilde kendini belli edince konusup derdin ne diyebildim ama defalarca kez arkamdan gelen oldu tedirgin oldum ama niye ustune aliniyorsun bisey mi yaptim dese yada sizin arkanizdan geldigini kanitlayacak ispatinizda yok buna benzer durumlarla karsilastiniz mi
Ve sunuda belirteyim sahiden ne guzelim nede ilgi cekici bir giyimim var ve bu karsilasrigim durumlardada hep yasini basini almis insanlar ister istemez insan tedirgin oluyor
Siz bu tarz durumlarla karsilasinca yada karsilasorsaniz nasil tepki verirsiniz
Ben de var demedim zaten, onların zihniyeti öyleydi doguda diyorum.Kapalı bayanlara da yapılıyor aynısı sadece bahane tabiki.Karsilastigim durumlara dayanarak aciklikla kapalilikla hicbir alakasi yok ustu basi fazlasiyla sade bir insanim oyle alimli cwkici bir guzelligim yok ben bile bu durumu yasiyorsam hic alakali olsugunu dusunmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?