- 7 Nisan 2017
- 1.034
- 1.809
- 48
- 36
- Konu Sahibi Olakimefta
-
Bir dönem bende yasadim o sıkıntıyı. Kanıt Yok, ama her şey ortada. Onlarda bunun bilincinde olup rahatlar sanırım. Kötü bir durum. Maalesef böyle beyni boş insanlarla aynı havayı soluyoruz...
Bilmem, tehlike arz edecek bi durum sezersem direk polisi ararım, çevredekileri bir çığlıkla başıma toplarım gibi geldi..
Ama işte hangi andan itibaren tehlike arz eder, bunu tam nezaman anlarsın bilemedim..
Tedirgin edici bi durum gerçekten..
Tetikte olmak gerekiyor sanırım.
Evet ben de daima kulaklık ve güneş gözlüğü ile geziyorum.sokağa çıktığım her yerde her noktada kulağımda kulaklıkla geziyorum.alışkanlık oldu artık, kendimi çevreden soyutluyorum.
laf atan falan varsa duymuyorum bile.
mal mal süzen tipleri görünce kafamı çeviririm. çok şükür abartı bir olayla karşılaşmadım.Allah bundan sonra da karşılaştırmasın ama korkudan çok adrenalin ve öfke patlaması ile sert bir tepki verirmişim gibi geliyor.
Cok tatlisiniz ama emin olun gozlemeye ihtiyacim yok :) oyle guzel alımlı bi hatun olsam gozleri kayiyordur ilgilerini cekiyorukdur falam derim ama sahisen alakasi yok kiyafetinde sadenin otesidir o kadar yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?