Böyle düşünerek çok mu ayıp ediyorum?

Artık yeni ev alanlar hep şehir dışını tercih ediyor. Çünkü sosyal yaşam dahil mükemmel bir ortam var. Herkes sizin yaşadığınızı yaşıyor. Çalıştığınız yerin servisi de olur mutlaka, araba almazsanız şayet. Karalar bağlamayın şimdiden. Ailesi mükemmel bir lütufta bulunmuş.
 
ben eşime kendi evimizi kendimiz alalım kredi çekip odeyelim demiştim hanımefendi :) dolayısıyla şımarlıkkık değil emin olun. Bende neredeyse farklı sehirdeyim istanbulun bir ucundan diğer ucuna gitmek bursaya gitmekten daha zor emin olun.
 
şu anda alnmış bir ev var .ilişkiniz evlilik aşamasına geldiğinde senin iş durumun da zaten görüşülür belki o evi kiraya verir başka yerden tutarsınız ordan geln kira da diğer evi karşılar.ama bunları konuşmak için henüz çok erken bence bu güzel insanların kıymetini bil ve hediyenizin tadını çıkarın
 
O evi oğullaruna almışlar. Szi evlendikten sonra alsaydı ikinizin üzerine olurdu. O zaman belki hayatınızı ona göre şekillendirirdiniz. Sanki senin de üstüneymiş gibi seni etkilemeye çalışmışlar. Bu gazlara gelme hayatını amaçlarını anlat. Sevgiline de evin hayırlı olsun de.
 
bence ne olursa olsun ev sahibi olmak büyük bir şans hele ki sıfır güzel bir daireyse... yola elbet çözüm olur ben olsam memnun olurdum.
ayrıca herkes şehir içinde yaşamak istiyor ama imkanlar artık böyle ne yazık ki...ev sahibi olmak isteyen o tarafları tercih ediyor...
 
ben eşime kendi evimizi kendimiz alalım kredi çekip odeyelim demiştim hanımefendi :) dolayısıyla şımarlıkkık değil emin olun. Bende neredeyse farklı sehirdeyim istanbulun bir ucundan diğer ucuna gitmek bursaya gitmekten daha zor emin olun.
Tamam o halde.alin evinizi esinizi ikna edip.Bu zamanda kira odemiyorsunuz.havaya para vermiyorsunuz.3 yillik evliyim kiradaydim.sagolsun ev sahibimiz evi sarti.yazi tasinacagiz..kiralik evlerin fiyati ucmus.1000 lirayi buluyor aydatlarla.bu rajam azimsanacak bi rakam degil ki.
Samimi soyluyorum keske bi evim olsaydida merkeze uzak olsaydi.tek derdim araba almak olurdu.rahat rahat heryere giderdim.
Kaldiki keske esimin ailesi bize ev almis olsaydim basimin ustunde iki kat tasirdim.minnerkar olurdum.cunku ev sahibi olmak bu hayatta gercekten cok zor.siz bu derdi yasamadiginiz icin bu kadar kolay konusuyorsunuz.kiymet bilmiyorsunuz.sizede bisey diyemiyorum.neyse hersey gonlunuzce olsun
 
Back
X