• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle Duygusuzluk Görmedim

Şimdi bir laf söyleyecem bir çok bayandan böyle tepki alıcam biliyorum genelleme yaparak konuşmayayım o yüzden. Ben de dahil olmak üzere şu yaşıma kadar tanıdığım tüm kızları düşünrek söylüyorum bunu. Bir bayan çok üzerine düşüldüğünde sevgislisinden soğuyabiliyor. Evlilik için başkadır bilemem sevgili için konuşuyorum. Kızlar bazen zoru ister biraz kovalamak ister. sürekli ona her istediğini her dilediğini yapmaya çalışan sevgili itici gelir bu benim kendi düşüncem aksini düşünen varsa sert tepki göstermemesini rica ediyorum. Sizin hatanız sürekli sevgilinizin istediğini yapmaya çalışmanız olmuş. Sizde bir bireysiniz istekleriniz planlarınız olur yeri geldiğinde her iki tarafta yumruğunu masaya koymalı siz ilişkinin başından beri bunu yapmamışsınız

Katiliyorum ve demek istedigim sey bu iste.

30 lu yaslarda belki ama 20 li yaslarda asla ve asla.

Buna katılmıyorum.. Karşılıklı anlaşma varsa, iki tarafta karşısındakinin birey olduğunu unutmazsa o ilişki sağlıklı ilerler.

Sizin bu söylediğiniz durumda elbetteki var, fakat ötesi berisi belli olmayan bir ilişkide, menfaat üzerine kurulan birlikteliklerde görünüyor bence.

sizin söylediğiniz ilişki türü normal şartlar altında olgun bir kadın ve erkek arasında olan ilişki

ergen gibi davranan ve kendisini süründüren çok fazla kız var

olması gereken sızın söylediğiniz ama...

bence eski kız arkadaşın ilk etapta senin üzerinden hayal ettiği yaşamı elde edeceğini düşünmüş.ama daha sonra sizin de maddi olarak gerilemeniz sonucunda hayal kırıklığı yaşamış.şimd kendiside mesleğini elde ettiğine göre senden cebi daha kabarık birilerini bulacğını düşündüğü içinde elişkinizi bitirmiş olmalı diye düşünüyorum.ama türkiye standartlarına göre de bi mühendisin maaşda fena sayılmaz aslında.ama bu kzın aklının dibinde ne vardı bilemicem belki sadece maddiyat değildir bir de ilişki yaşamışsınız bu kız nasıl bırakmış seni anlamadım bekaret konusunu dert etmiyor sanırım pek arsızmış sen bence yoluna devam et eğer bir gün sana dönmek istersede bence hiç pas verme sana kız mı yok boşver

sizin söylediğiniz ilişki türü normal şartlar altında olgun bir kadın ve erkek arasında olan ilişki

ergen gibi davranan ve kendisini süründüren çok fazla kız var

olması gereken sızın söylediğiniz ama...

hah deminden beri arkadaşıma cvp yazıcam yazıp yazıp siliyorum siz tam istediğim ifadeyi kurmuşsunuz. arkadaşımızın dediği normal oturmuş ilişkiler derdime tercüman oldunuz

Başkasını bulmuş ayrıldığınız zamanlarda,o zaman değilse bile şu anda bulmuş olabilir..onu paraya önem veren biri olduğu için suçlamayın çünkü,aslında her kadın güçlü gördüğü erkeğe aşık olur,güç bazen paradır,bazen babası gibi şefkat gösteren biridir,bazen yakışıklı bir yüz güzel bir bedendir,bazen ün taşıyan biridir..kız arkadaşınız ilk başta sizinle ilgili pek çok hayal kurmuştur,sonradan da bunları karşılayamayacağınızı gördüğünden yavaş yavaş uzaklaşmıştır..başka insanlara yönelmiştir..ama şu bir gerçek ki sizi gerçekten sevmemiş,ilginiz hoşuna gitmiş çoğunlukla..çünkü seven bir kız,sevgilisi parasız pulsuz olsa önemsemez..

3 bin küsür mesajım var, ilk defa böyle yazacağım; fake v.s demiyorum konuya ama var bu konuda bir tuhaflık.

Herneyse..

İşin rengi belli oldu sanırım.

Az önce bir fotoğrafını gördüm. Arkadaş grubuyla gittiği bir gezide benim zamanında şüphelendiğim biri vardı. 2-3 fotoğrafı çok şüpheli buldum. Başkasının koluna girmeyen adam bunun koluna girmiş, bir fotoğrafta da yanakları dip dibe.

Yani ben göreceğimi gördüm, o yüzden herkese cevapları için teşekkür ederim. İçime doğdu galiba, tam zamanında açmışım konuyu.

İyi Geceler...

%100 başka bir erkekten hoşlanmaya başlamıştır.(belki çoktan sevgili bile olmuşlardır.)
farklı şehirlerde ilişki yürütmek çok zordur,özveri ister,anlayış ister,sağlam durmayı gerektirir.
sevgilisi uzakta olan ve sorunlarını dışarıya yansıtan kızların etrafında sürekli başka erkekler dolanır,yani sizin hemcinsleriniz!!!
onlardan birisi sevgilinizin aklını çelip gönlüne girmeyi başarmış anlaşılan,lütfen kızmayın bana ama durum bundan ibaret.yol verin gitsin
artık onun hayallerinde siz yoksunuz.

3 bin küsür mesajım var, ilk defa böyle yazacağım; fake v.s demiyorum konuya ama var bu konuda bir tuhaflık.

Herneyse..

aynen..bende bi tuhaflık oldugunu düşünüyorum.. üslübuna bakın bikere, adam oturmus yazmısta yazmıs.. ne bileyim ya herşeyden şüphe eder oldum bu akşam:52:

Herneyse..

Ben de senin bu msjini gördüm ya bu gece uyku uyumam :1:

Ben de birşeyler hissediyorum ama paranoyaklastim galiba diye kendimi dürtuyorum :)

Ben de senin bu msjini gördüm ya bu gece uyku uyumam :1:

Ben de birşeyler hissediyorum ama paranoyaklastim galiba diye kendimi dürtuyorum :)

elmayra bu dürtüler bulaşıcıymış.. Kk forum aşısı üretmek lazım. :))

....

İyi akşamlar, Neriman' a saygılar.

bı arkadaşta ayn şeyı soylemış kızlar kovalamak ıster zor olsun ıster bırazcık.. ve hep de bu zor kışılere bağlanırız. değer veren çok seven bı erkek her zman bnmdr dıye duşunulur.. ben bıle byle durum yaşadım dygulara hakım olamayablyrz ışte ama maddyat konusuna gelnce senın kız arkadaşn başka şeyler rahatlık pohpohlanma peşındeymış nıtekım başkasndan da suphelenmışsın hayrlısı olsun erken bıle anlamışsın oyle bak olaya.

Bugün ben yoktum bugün pek ne konular kaçırmışım beeeeen :))Birisi amadenin silinene gonusunu bi özet geçsin bakim :ssz::9:

''Kaçan kovalanır'' ''ne çok kıymet versen o kadar çok tepene çıkarlar'' v.s v.s

Ben kadınların değil daha çok erkeklerin bu özelliğe sahip olduğunu düşünüyorum.

Bu konuda bunun aksini kadınlara söyletmek için açılmış gibi ya da başka birşey.

Hiç bu kadar masum, söylediği en kötü kelime, saçmalama olan '' ve bundan utanan, aldatıldığını şimdi öğrenip hala uslubu düzgün bizlere teşekkür edip giden erkek görmedim.

Son düzenleme:
<Neriman_15> biz seni çok sevdik ya, gitme hep yaz buraya.:9: pişman olup döndüğü günleri de yazarsın.

Ama benim bir sorum olacak neden sence bir anda soğudu burada yaşamalıyız dedi??

''Kaçan kovalanır'' ''ne çok kıymet versen o kadar çok tepene çıkarlar'' v.s v.s

Ben kadınların değil daha çok erkeklerin bu özelliğe sahip olduğunu düşünüyorum.

Bu konuda bunun aksini kadınlara söyletmek için açılmış gibi ya da başka birşey.

Hiç bu kadar masum, söylediği en kötü kelime, saçmalama olan '' ve bundan utanan, aldatıldığını şimdi öğrenip hala uslubu düzgün bizlere teşekkür edip giden erkek görmedim.
Cidden ya fesat birisi olsam derdim ki bekar bayanların ilgisini çekmek için açılmış bir konu ideal erkek profili:)

Ben de ilk defa konu sahibinin erkek olmasını istiyorum :52:

Telefondan yazıyordum bilgisayarı actırdınız bana :)

Ne gibi bir amacla yazmıs olabilir ki?

Aslında kadın da erkek arkadasını anlamaya mı calısıyor :) Uslubu da cok düzgündü.

Back
X