boyle evlılık olur mu?

beyzat2014

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2014
1.172
788
323
35
Canıma tak edip de her yaptogom kavgada suclanan ben oldum. Benımki de can. 2 haftadır ılıskı yasamıyoruz ve ben kendısıne yanastım ( herzaman oldugu gıbı adımı yıne ben attım) , sarılsana dedım sarıldı yalandan. Bozuntuya vermedım. Kolarında kıvrandım kı randım kıvrandım. Tam bır saat ve sınırden arkamı dondum yattım. Bu kalktı tuvalete gıttı ve geldı yattı. Sen uyumamısmıudın dedım. Hayır dedı yaa. E dedım bır saattır kıvranıuorım hıc tepkı yok swnden dedım. Of puf baslama yıne falan dedı. Baslama baslama nereye kadar ya , bır coUm bul dedım. Bana " be boyle seylerı sevmıyorum " dedı. Bunu evlenmeden once dusuncektın dedım. Ne guzel sorun yoktu yıne herseyı berbatettın dıyor bana. Ya arkadaslar bu nasıl adam. Istedıgı bacı kardes gıbı gecınıp gıdelım. Boyle devam edılır mı bır evlılıge ? Bı akıl verın .

Evlenmeseymiş bir ev ark alsaymis kendine .ben anlamıyorum artik erkekler bizden daha nazli olmus tövbe tövbe yaaa.tepkini koy yani ve devam ettir.tavrindan ayrilmandan korksun.bir doktora gotur yada
Kendı hekim . Bal gıbı bılıuor ama asla kabul etmıyor. Gıtmem bıyere , aklın fıkrın o işlerde dıyor bana bıraz once. Ayrılma noktasına gelmıstık , kendını duEltır gıbı oldı ama uzun surmedı. Problem Benımle ılgılı dıye cok dert ettım ama degıl. Istedıgı arkadas gıbı takılalım. Bıraz once tartısırken , madem ben boyleyım ve hayatımdan memnunum , senın de ne ıstedıgın umrumda degıl dıyorsun o zaman kavgasız gurultusuz konusalım ve olmayacaksa yolumuza bakalım dedım. Umrumda degıl ne ıstıyorsan yap dedı. Insallah adımı söyleye söyleye gozyası doekrsın, buldum da bunadım dersın dıyor . Kafayı yıycem yaa

Allah allah yaaa saka gibi gercekten boyle biriyle evlilik zor. Insan sevdigi kisiye dokunmak hissetmek ister. Ilginc

Bana kalsa ısteklıyım ama sırf huzursuzluk cıkmasın dıye ayda bıre ındırdım nerdrysr ama yok yok yok. Ya yapma dıyorum. Ama sarılır insan ya. Bi oper koklar
Haklisin canim, insan sarilmak opulmek istiyor esi tarafindan ilgi gormek.
Standardi yok tabiki ama 1 ay uzun bir sure gercekten.
Sen de uzak dur bi sure bakalim, istedigini farkettirme.

Allah allah yaaa saka gibi gercekten boyle biriyle evlilik zor. Insan sevdigi kisiye dokunmak hissetmek ister. Ilginc
Su yazilanlari okutmayi oyle istiyorum ki. Cunku ona kalsa hic bi sorun yok. Maddi imkani yuksek ve iyi bir hayat saglafigi icin hersey tam saniyor. Hakli belki de. Bu kadar imkan olmasa coktan bitirmeyr guc bulurdum. Ama simdi tutuyor beni bi cok faktor. Calismiyorum, baba evine asla donmek istemiyorum, bu rahatligi( maddi olarak) arkamda birakmak istemiyorum.Bende ki de normal degil. Cok mu onursuzum

Haklisin canim, insan sarilmak opulmek istiyor esi tarafindan ilgi gormek.
Standardi yok tabiki ama 1 ay uzun bir sure gercekten.
Sen de uzak dur bi sure bakalim, istedigini farkettirme.
4 yildir denemedigim yontem kalmadi. Dedigini de yaptim, ona gore hersey o zaman mukemmeloluyor. Yataga giriyoruz ve uyuyoruz asla dokunma olmadan. Max 5 ay dayanarak boyle yasadim . Ve o sure icinde degisn hic bisey olmafi. Suan ondan nefret eyiyorum

Eski bir konunuzda esinizin size telefonda iki arkadasiyla yemek yedigini soyledigini yazmistiniz ama eve gelince telefonunda sizinle konustuktan sonra o soyledigi arkadasiyla da 5 dakika telefonda konustugunu ve size yalan soyledigi yaziliydi. Ve genelde tum konularinizda esinizin ilgisizliginden bahsetmissiniz. Cekinerek soruyorum ama baska biri olabilir mi?

4 yıldır evlisiniz, hep böyleydi diyorsunuz, üstelik temas bile kurmak istemiyor, sağladığı maddi imkanları bırakmak istemiyorsunuz ve muhtemelen o da bunun farkında. Aslında aranızda dile dökülmeyen, sessiz bir anlaşma var gibi farkında mısınız? Eşiniz bu imkanlarla devam et ve beni de böyle kabul et diyor kısacası. Bana değişecek bir durum gibi gelmedi çünkü eşiniz zaten baştan beri bu tarz bir şey düşünmüş. Buradan eşiniz şudur, budur gibi bir şey söylemem doğru olmaz ama çok yüksek ihtimalle değişmez diyorum. Buna göre bir karar verin ve yolunuzu çizin bence.

O adam değişmez terapiste falan da gitmez değişmek gibi bir çabası yok cinsel ilişkiyi anlarım bir sorunu olabilir bir sarılmak öpmek nedir ya bu kadar mı nefsine hizmet eder insan bu kadar mı karşısındakini hiçe sayar. Sağladığı imkanın farkında ve sizin de kolayca vazgecemeyeceginizin de. Size kalmış değiştirme fikrini eleyeceksiniz. Ya boşanacaksınız ya da böyle devam edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…