boyle evlılık olur mu?

Olmaz.... bunu sen de biliyorsun. Karşında boşanmayı bile seninle sevişmeye tercih eden ve hatta umrunda olmayan bir adam var.gencligine yazık.

Eşiniz kadın doğum dokturu mu ? Erkek kadın doğumcularin bu tip sorunları olduğunu o kadar çok duydum ki.. acaba sizinki de öyle mi

Normal degil.. bu erkeklerin cogu niye boyle.. evlenmeden kaplan evlenince kedi:)) madem yapmak istemiyosunuz niye evleniyosunuz

Al nafakanı yaşa hayatını çekilecek şey değil

Evliliklerin çoğu böyle esker birbirini idare ediyorlar artık zaten idare etme bittiginde boşanma oluyor... Hadi cinsel ilişki olayını geçtim insan eşine sarılıp öpmez mi? Bu olay bana tuhaf geldi evlilikte haftada 2-3 kez cinsel ilişki yeterli ayda bir çok az bence...

Boyle konular cok acılır oldu cogu kisinin hayati sizden farklı degıl bıde hersey acık konusulur oldu onceden bu tarz konular ayıp sayılırdı kimin ne yaptığı bellı olmazdı yada bir mecburi iş mıs gıbı yapılırdı bence bu tarz konular buralarda yada etrafınız da arkadaslarınızla konusulmayacak seyler kımse derdine derman olmaz kımse olumsuz bırsey konusmaz zaten azgın erkek tayfası sayılıdır onlar da %90 nı eşlerini aldatır doyumsuz olurlar isteksiz kadın oldugu gıbı isteksiz erkekde olabilir fazla anlam yuklemeyın cınsellıge keyfinize bakın

Bir paravan evlilik mağduru daha bence. Eşinizin aseksüel veya eşcinsel olma ihtimali de var. Şimdi buradakiler ayda yılda bir oluyormuş aseksüel değildir diyecekler de aseksüelliğin tek bir tanımı, keskin çizgileri yok.

Eşiniz doktormus, maddi durumu yerinde ve güclü bir erkek anladığım. Toplumda kabul görmek için yapmıs olabilir bu evliliği.

Fikrimi sorarsanız baba evine dönmeyin, boşanınca daha kötü hissedebilirsiniz. Çıkın dünyayı gezin, kendinize bi hayat kurun, mutlu olun. Birikim yapın kötü günler için. Evlilik hayatın olmazsa olmazı değil, farzedin ki hiç evlenenediniz.

Eşinizin aseksüel olma ihtimalini düşündünüz mü hiç yani başka bir kadın bile olsa hayatında ben böyle davranacağını düşünmüyorum yanlış anlamayın ama eşinizin cinsel tercihi farklı da olabilir bence biraz gözlemleyin derim.Yani erkek sonuçta ve yanında bir kadın yatıyor sizi hiç sevmese bile hormonları onu rahat bırakmayacaktır bana garip geldi.

Çok aralıklı mı oluyor ilişkileriniz ben böyle şeyleri sevmiyorum derken ilişkiyi mi sevmiyor yoksa öpüp sarılmayı mı sevmiyot

Hastalığı vardır. Hekim arkadaşlarına konuyu açamayabilir. Gerekirse şehir dışına gidin veya yurt dışına kontrollerini yaptırın. Ayrılmak istemiyorsanız dile getirmeyin şimdi ayrılığı. Testesteron değerleri çok düşük veya genetik problemi olabilir. Zorla değil güzellikle ikna edin. Önce kan aldırmaya. Herşey yoluna girer. Biraz sabır. Güzellikle Haledinki boşuna seneleriniz böyle geçmeden gözüm bulmuş olun.

Öncelikle eşinizi sorgulamayı bırakın çünkü eşiniz net bir şekilde bu işten hoşlanmadığını ve tedaviyi kabul etmediğini ve dahası bunu bu kadar istiyorsan ve olmazsa boşanma fikrini dile getirdiğinde kabul ediyor. Yani hiçbir şekilde bu değişmeyecek kararı sen ver diyor. Nokta. Şimdi kendinize sorun ? Maddi imkanlarınızın size sağladığı tatmin mi daha önemli sizin için yoksa bir erkek tarafından sevilmek okşanmak cinsel anlamda değer görmek mi. Buna göre karar vermelisiniz. Bence maddi imkanlara sahip olmak iyi bir statü ve yaşam bir anda elinin tersiyle itilip Yok sayılacak şeyler değil ama iç huzur ve yürekten beklediğin bir sevginin ve tatlı bir dokunuşun sağladığı o duygu bunlardan daha kıymetli diye düşünüyorum. Çalışır sizde kazanırsınız ama sana bu ağır içsel çatışmayı yaşatan birine tahammül etmek çok zor ve gereksiz. Bence kadınlığımı unuttum oldukça acı ve incitici bir söz. Ben çocuk yoksa nafaka taraftarı değilim ama bence bu kişiden almalısın. Evliliğin temel taşlarından biri cinsel hayattır evlenirken bunu düşünmemiş mi. Karşisindeki genç bir hanım ve istekleri olacaktır diye. Yolunu çiz bir an önce böyle iki arada bir derede kendine yazık edip durma

Eh biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…