- 10 Ocak 2014
- 4.729
- 11.131
- 208
- Konu Sahibi beyzat2014
-
Olmaz.... bunu sen de biliyorsun. Karşında boşanmayı bile seninle sevişmeye tercih eden ve hatta umrunda olmayan bir adam var.gencligine yazık.Canıma tak edip de her yaptogom kavgada suclanan ben oldum. Benımki de can. 2 haftadır ılıskı yasamıyoruz ve ben kendısıne yanastım ( herzaman oldugu gıbı adımı yıne ben attım) , sarılsana dedım sarıldı yalandan. Bozuntuya vermedım. Kolarında kıvrandım kı randım kıvrandım. Tam bır saat ve sınırden arkamı dondum yattım. Bu kalktı tuvalete gıttı ve geldı yattı. Sen uyumamısmıudın dedım. Hayır dedı yaa. E dedım bır saattır kıvranıuorım hıc tepkı yok swnden dedım. Of puf baslama yıne falan dedı. Baslama baslama nereye kadar ya , bır coUm bul dedım. Bana " be boyle seylerı sevmıyorum " dedı. Bunu evlenmeden once dusuncektın dedım. Ne guzel sorun yoktu yıne herseyı berbatettın dıyor bana. Ya arkadaslar bu nasıl adam. Istedıgı bacı kardes gıbı gecınıp gıdelım. Boyle devam edılır mı bır evlılıge ? Bı akıl verın .
Çok aralıklı mı oluyor ilişkileriniz ben böyle şeyleri sevmiyorum derken ilişkiyi mi sevmiyor yoksa öpüp sarılmayı mı sevmiyotCanıma tak edip de her yaptogom kavgada suclanan ben oldum. Benımki de can. 2 haftadır ılıskı yasamıyoruz ve ben kendısıne yanastım ( herzaman oldugu gıbı adımı yıne ben attım) , sarılsana dedım sarıldı yalandan. Bozuntuya vermedım. Kolarında kıvrandım kı randım kıvrandım. Tam bır saat ve sınırden arkamı dondum yattım. Bu kalktı tuvalete gıttı ve geldı yattı. Sen uyumamısmıudın dedım. Hayır dedı yaa. E dedım bır saattır kıvranıuorım hıc tepkı yok swnden dedım. Of puf baslama yıne falan dedı. Baslama baslama nereye kadar ya , bır coUm bul dedım. Bana " be boyle seylerı sevmıyorum " dedı. Bunu evlenmeden once dusuncektın dedım. Ne guzel sorun yoktu yıne herseyı berbatettın dıyor bana. Ya arkadaslar bu nasıl adam. Istedıgı bacı kardes gıbı gecınıp gıdelım. Boyle devam edılır mı bır evlılıge ? Bı akıl verın .
Eşin aseksüel olmasınAblam da aynısını dıyor. Ne guzel senı rahatsız etmıyor oh dıyor ama canım oyle degıl ıste. Benı en son 1 yıl once opmustur. Sarımak yok, guZel ıkı cıft soz yok. Kadınlıgımı unuttum
Eh birazSu yazilanlari okutmayi oyle istiyorum ki. Cunku ona kalsa hic bi sorun yok. Maddi imkani yuksek ve iyi bir hayat saglafigi icin hersey tam saniyor. Hakli belki de. Bu kadar imkan olmasa coktan bitirmeyr guc bulurdum. Ama simdi tutuyor beni bi cok faktor. Calismiyorum, baba evine asla donmek istemiyorum, bu rahatligi( maddi olarak) arkamda birakmak istemiyorum.Bende ki de normal degil. Cok mu onursuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?