- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi beyzat2014
-
Kocalık vazifesi mi?Dava aç kocalık vazifesini yapmıyor diye nafaka bile alırsın ben öyle biliyorum öyle bi olay duymuştum çünkü.
Ablam da aynısını dıyor. Ne guzel senı rahatsız etmıyor oh dıyor ama canım oyle degıl ıste. Benı en son 1 yıl once opmustur. Sarımak yok, guZel ıkı cıft soz yok. Kadınlıgımı unuttum
Nerede yahu o kediler?Normal degil.. bu erkeklerin cogu niye boyle.. evlenmeden kaplan evlenince kedi:)) madem yapmak istemiyosunuz niye evleniyosunuz
Tadini cikar o zaman:)) bdvda bol bol okuyoruz o kedileri:)Nerede yahu o kediler?
6 senedir evliyim bizim ki hala kaplan
Bol keseden at bakalim:)Kocalık vazifesi mi?
Ay başıma öyle bir şey gelse, ne münasebet derim.
Bir kadın istemese, erkek istese vazifen dese burada olay çıkar yahu.
Böyle bi dava açıp kazanan vardı.Kocalık vazifesi mi?
İstemsiz gözümü pörtlete pörtlete okudum yazınızı.eşiniz kaç yaşında hep mi böyleydi.sorun tam olarak ne.başlığa istinaden söylüyorum.böyle evlilik olmaz.Kendı hekim . Bal gıbı bılıuor ama asla kabul etmıyor. Gıtmem bıyere , aklın fıkrın o işlerde dıyor bana bıraz once. Ayrılma noktasına gelmıstık , kendını duEltır gıbı oldı ama uzun surmedı. Problem Benımle ılgılı dıye cok dert ettım ama degıl. Istedıgı arkadas gıbı takılalım. Bıraz once tartısırken , madem ben boyleyım ve hayatımdan memnunum , senın de ne ıstedıgın umrumda degıl dıyorsun o zaman kavgasız gurultusuz konusalım ve olmayacaksa yolumuza bakalım dedım. Umrumda degıl ne ıstıyorsan yap dedı. Insallah adımı söyleye söyleye gozyası doekrsın, buldum da bunadım dersın dıyor . Kafayı yıycem yaa
Arkadaşın ki gibi bir durumdan bahsetmiyorum.Bol keseden at bakalim:)
Evliligin belli kurallari vardir sex gibi.. yapmayacaksa kimse evlenmesin bence.
E neden evlendi o zaman.tamam arada bir,iki taraf içinde olur kabul edilebilir ama sonuçta iki tarafta ev arkadaşı olmak için evlenmedi.hukukta bu şekilde geçiyor zaten ve evet boşanma sebebi.Kocalık vazifesi mi?
Tembellikten ölüyorum bazen. Bazen yorgunluk.Tadini cikar o zaman:)) bdvda bol bol okuyoruz o kedileri:)
Ifade ettinde konu sahibini anlaman zor seninki kaplan oldugu icin:)) burda zaten konu sahibine akil vermisler yani yilda bir yorgunluktan reddeden biri icin degil bu tavsiye:))Arkadaşın ki gibi bir durumdan bahsetmiyorum.
Oluyor yani bazen istemiyorsun, yorgun oluyorsun. Adam şimdi gitse, "Eş vazifesini yerine getirmiyor," diye dava açsa haklı mı?
Niye bol keseden atayım? Anlayış göstermekle alakalı. Arkadaşın ki bambaşka bir durum. Adam hiçbir şekilde istemiyor. Normal koşulları kast ediyorum yani. Umarım ifade edebilmişimdir.
Bazen baska birseydir.. aylarca birlikte olmamak cok dokunmamak opmemek.. ne demisler kadin ilgiyle erkek ovguyle yasar. Boyle yapan erkekler elindekini baskasina kaptirir oyle ya da boyle hak ediyolar:)Tembellikten ölüyorum bazen. Bazen yorgunluk.
Su yazilanlari okutmayi oyle istiyorum ki. Cunku ona kalsa hic bi sorun yok. Maddi imkani yuksek ve iyi bir hayat saglafigi icin hersey tam saniyor. Hakli belki de. Bu kadar imkan olmasa coktan bitirmeyr guc bulurdum. Ama simdi tutuyor beni bi cok faktor. Calismiyorum, baba evine asla donmek istemiyorum, bu rahatligi( maddi olarak) arkamda birakmak istemiyorum.Bende ki de normal degil. Cok mu onursuzum
Yukarıda da yazdığım gibi normal koşulları kast ediyorum.E neden evlendi o zaman.tamam arada bir,iki taraf içinde olur kabul edilebilir ama sonuçta iki tarafta ev arkadaşı olmak için evlenmedi.hukukta bu şekilde geçiyor zaten ve evet boşanma sebebi.
Orası öyle de, konu sahibinin 4 senedir adamdan hiç şüphelenmemesine şaşırdım. Ayda bir falan olur anlarım ama 4 senedir böyle olup da hiç araştırmaz mı insan bu nasıl erkek diye? Belki adamın sorunları vardır cinsel yönden ama sevgi göstermemek, öpmemek insanın aklına başka şeyleri getirir diye düşümüyorum.Bazen baska birseydir.. aylarca birlikte olmamak cok dokunmamak opmemek.. ne demisler kadin ilgiyle erkek ovguyle yasar. Boyle yapan erkekler elindekini baskasina kaptirir oyle ya da boyle hak ediyolar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?