boyle evlılık olur mu?

Dava aç kocalık vazifesini yapmıyor diye nafaka bile alırsın ben öyle biliyorum öyle bi olay duymuştum çünkü.

Severek mi evlendiniz?
Yani kimse aracı olmadan, birilerinin baskısı altında kalmadan mı?
Eşcinsel olabilir mi?

Dava aç kocalık vazifesini yapmıyor diye nafaka bile alırsın ben öyle biliyorum öyle bi olay duymuştum çünkü.
Kocalık vazifesi mi?

Ay başıma öyle bir şey gelse, ne münasebet derim.

Bir kadın istemese, erkek istese vazifen dese burada olay çıkar yahu.

Ablam da aynısını dıyor. Ne guzel senı rahatsız etmıyor oh dıyor ama canım oyle degıl ıste. Benı en son 1 yıl once opmustur. Sarımak yok, guZel ıkı cıft soz yok. Kadınlıgımı unuttum

Kardeşim eşcinsel bu adam o halde.

O nasıl evlilik?

Ya eşcinsel ya da aseksüel.

Kocalık vazifesi mi?

Böyle bi dava açıp kazanan vardı.
Zorla birlikte olmak ayrı, senelerce birlikte olmamak ayrı mesele. Ne halta evlendin o zaman derler adama/kadına. Boşanma sebebi ve nafaka sebebi.

İstemsiz gözümü pörtlete pörtlete okudum yazınızı.eşiniz kaç yaşında hep mi böyleydi.sorun tam olarak ne.başlığa istinaden söylüyorum.böyle evlilik olmaz.

Bol keseden at bakalim:)

Evliligin belli kurallari vardir sex gibi.. yapmayacaksa kimse evlenmesin bence.
Arkadaşın ki gibi bir durumdan bahsetmiyorum.

Oluyor yani bazen istemiyorsun, yorgun oluyorsun. Adam şimdi gitse, "Eş vazifesini yerine getirmiyor," diye dava açsa haklı mı?

Niye bol keseden atayım? Anlayış göstermekle alakalı. Arkadaşın ki bambaşka bir durum. Adam hiçbir şekilde istemiyor. Normal koşulları kast ediyorum yani. Umarım ifade edebilmişimdir.

Kocalık vazifesi mi?

E neden evlendi o zaman.tamam arada bir,iki taraf içinde olur kabul edilebilir ama sonuçta iki tarafta ev arkadaşı olmak için evlenmedi.hukukta bu şekilde geçiyor zaten ve evet boşanma sebebi.

Ifade ettinde konu sahibini anlaman zor seninki kaplan oldugu icin:)) burda zaten konu sahibine akil vermisler yani yilda bir yorgunluktan reddeden biri icin degil bu tavsiye:))

Eşin mühtemelen gay yada aseksüel. O zaman ikiniz konuşacaksiniz. Sen paradan vaz geçmek istemiyorsan, oda paravan evliliğinden, anlaşma yaparsiniz. Bare herşey açik olur, bilinir. Sende sevilmediğin için yipranmazsin, anlaşma yapmiş oluyorsun neticede.

Tek sikinti böyle yaşamak zor. Rahibe hayati oluyor. Ha biraz daha ileriye gidip, ikinizde herkes istediği kişi ile beraber olabilir diyorsaniz bilemicem. Baze çiftler açik ilişkide mutluluğu buluyor. En azindan filmlerde öyle.

Ha yok yapamam diyorsan, boşanmaktan başka bir çaren yok. Bunun muhakemesini sen yapman lazim.

E neden evlendi o zaman.tamam arada bir,iki taraf içinde olur kabul edilebilir ama sonuçta iki tarafta ev arkadaşı olmak için evlenmedi.hukukta bu şekilde geçiyor zaten ve evet boşanma sebebi.
Yukarıda da yazdığım gibi normal koşulları kast ediyorum.

Böyle bir kanun olduğunu biliyorum. Fazlası ile suistimale açık bir kanun (cinsel yaşam açısından). Dediğiniz gibi bazen olmuyor. Ya kadın ya da erkek isteksiz olabiliyor. Benim eşim bu konuda oldukça anlayışlı mesela. Fakat, kadına sürekli bunu dayatan erkekler de biliyorum. Bir arkadaşım da bazen bu konuda oldukça sinirlerimi yıpratıyor, vazifeymiş de istememe hakkı yokmuş gibi. Mesela ben hamileyken bir telefon görüşmemiz. Geçen sene bu zamanlar.

- Ee, kardeşim hamilesin nasıl oluyor?

- Başka konuşacak konu yok mu da laf benim yatak odama geldi?

- Niye olmuyor mu sinirlendin? Ya o isteyip sen istemeyince kızmıyor mu? Aldatır falan diye korkmuyor musun?

6 senedir aynı şahıs tarafından, uyarılarıma rağmen aynı saçma sapan sorulara maruz kalınca hassasiyet oluştu galiba. Kendisi 20 küsür günlük lohusayken bile, "Sen şimdi lohusasın, nasıl dayanır adam 40 gün, korkmadın mı evde yalnız bırakıp annene gelmeye" cümlesine beni maruz bırakmış bir insan. Uyarıyorsun, uyarıyorsun anlamıyor. Yine sinirlerim bozuldu. Kusura bakmayın.

Bazen baska birseydir.. aylarca birlikte olmamak cok dokunmamak opmemek.. ne demisler kadin ilgiyle erkek ovguyle yasar. Boyle yapan erkekler elindekini baskasina kaptirir oyle ya da boyle hak ediyolar:)
Orası öyle de, konu sahibinin 4 senedir adamdan hiç şüphelenmemesine şaşırdım. Ayda bir falan olur anlarım ama 4 senedir böyle olup da hiç araştırmaz mı insan bu nasıl erkek diye? Belki adamın sorunları vardır cinsel yönden ama sevgi göstermemek, öpmemek insanın aklına başka şeyleri getirir diye düşümüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…