Böyle evliliklerin sonu olmaz diye duyarım hep korkuyorum bu yüzden

Tedavi olması lazım. Öfke kontrolü problemi var. Gelip özür dilemesi bunu istemeden yaptığını gösterrir. Tamam şimdi siz affedersiniz ama ilerde çocuğunuzun da o sahneye şahit olduğunu düşünün bi...
Bu ilk olsa zoruna gitti derim, ama daha öncede 2 defa aynı şeyi yaptığı için sindiremiyorum birde sabah duvarı öyle görünce çok çok üzüldüm utandım 😔

yaşından dolayı herkes aynı ya da benzer yorumları yapacak. kavga anında bir taraf susarsa konular daha kolay çözülebilir. trip atmak ancak ilişkiyi zedeler
Ben o öfkelenince susuyorum genellikle oda değiştiriyorum böyle şeylere mahal vermemek için ama ilk defa ben sinirlendim o beni alttan almadı, ki hamileyim ben duygularım inişli çıkışlı :(

Geçiniyoruz, ama henüz biz bile birbirimize tam adapte olmamışken çocuğa haksızlık yaptığımı düşünüyorum.
Keşke demek için geç oldu.
O yüzden bugünden sonrasına odaklanın. Karı koca güzelce konuşun ve bebek için sakin insanlar olmaya çabalayın.
Huzur ve mutluluk emek istiyor.

Ben beni yargılayın diye yazmadım, fikir verebilirseniz verin diye paylaştım eleştirinizi kendinize saklayın yardımcı olabileceğiniz bir konu değilse. Çocuk yapıp yapmayacağımıza siz karar vermeyeceksiniz herhalde.
böyle diklenirseniz buralarda fazla duramazsınız:)
kavgalarınız ergence çocuk doğuncaya kadar kendinizi toparlayın

böyle diklenirseniz buralarda fazla duramazsınız:)
kavgalarınız ergence çocuk doğuncaya kadar kendinizi toparlayın
Buralarda dediğiniz uzayda mıyız :) sizde sırf eleştiri yapmak için pusuda beklemeyin, karşıda gergin olan bir insan var zaten niye daha fazla germek için çabalıyorsunuz

Hani bebek dili,çocuk dili diye bir şey vardır ya. Tatlı tatlı konuşurlar.
Bazen yavrumuzun dediklerini birilerine anlatırız.
Aralarında öyle bir mevzu geçmiş olabilir.Ona istinaden öyle bir ses kaydı paylaşılmıştır. Yani ben de kıskanırım herkes kadar eşimi ama. Böyle bir şey olsa bana gösterse güler geçerim herhalde. Tabii ben burdaki ses kaydı atılan kızı,küçük çocuk olarak algıladım.

Çocuğunuz varken de böyle devam edecekmisniz, çocuklar böyle ortamlarda travma yaşıyorlar biliyorsunuz dimi. Siz bakın kaç yaşındasınız ağlıyorum diyorsunuz.

Buralarda dediğiniz uzayda mıyız :) sizde sırf eleştiri yapmak için pusuda beklemeyin, karşıda gergin olan bir insan var zaten niye daha fazla germek için çabalıyorsunuz
ben uysal mülayim bir kadınımdır
burda da reelde de herkes bilir :)
buralar dediğim kadınlar kulübü platformu

hiçbirimiz germek için çabalamadık arkadaşlar hatanızı söylemiş hemen terslenmişsiniz
kendiniz bilirsiniz
inşallah çocuğunuzun yanında da böyle şeyler yapmazsınız

Çocuk sorunlu evliliklerde daha da sorun oluşturuyor. Bu kadar şiddetli kavga olmasa da kavgalı bir evliliğim vardı.
Çocuktan sonra hepten zıvanadan çıktık. Tabi ki birbirimize vurmuyorduk ama sudan sebeplere birbirimize girdik.
Taki çocuk 4 aylık olduğunda sesten korktu ağlama krizine girdi o zaman bıraktık bağırmayı ama iş işten geçmişti.
Hala sesten korkar. Yanında biri öksürüp hapşurduğu zaman ağlama krizine girerdi.
16 aylık daha yeni yeni korkmuyor.
Tavsiyem destek alın eşinizle birlikte çok zararlı.
Düşünsenize çocugunuzun yanında eşinin yada siz duvara bir şeyler fırlattığınızı nasıl etkilenir yavrucak. Karnınızda bile hissediyor.
Ya da sizin anne babanız yanınızda böyle kavga etse şu yaşınızda nasıl etkilenirsiniz.

Ben beni yargılayın diye yazmadım, fikir verebilirseniz verin diye paylaştım eleştirinizi kendinize saklayın yardımcı olabileceğiniz bir konu değilse. Çocuk yapıp yapmayacağımıza siz karar vermeyeceksiniz herhalde.
Ben de sizin durumunuza benzer konu açtığımda bir sürü laf söylediler yol gösterenlerde oldu tabi ki ama laf sokup dalga geçmek için yorum yazanlar daha fazlaydı...Sizi çok iyi anlıyorum bizim kavgalarımızda aynı şekilde...Eskiden daha kırıp dökülürdü etraf şimdi yerini çok terbiyesiz laflara bıraktı...Ya bu şekilde kabul ediceksiniz ya da boşanıcaksınız..Ben boşanma düşüncesinde çok gidip geldim hala daha öyle...Sevgi ağır basıyor diye yapamadım...Sizde değerlendirin ölçün biçin...Gerçi siz hamilesiniz...Zaman tanıyın izleyin...Bazen bizde yükseltiyoruz olayı onlarda erkeklik gururundan daha da yükseliyor...

böyle bir konu için eşinle boş yere taştışmış trıp atmışsın ,
sakince otur konuş , bu ıkımız içinde çocuk içinde sorunlu sıkıntı ,
daha dikkatli olalım lütfen de

böyle bir konu için eşinle boş yere taştışmış trıp atmışsın ,
sakince otur konuş , bu ıkımız içinde çocuk içinde sorunlu sıkıntı ,
daha dikkatli olalım lütfen de
İlk seferde böyle yapınca uzatmadım Ramazan ayıydı, ikinci de biraz uzattım bu defa sindirebilir miyim bilmiyorum

Ben de sizin durumunuza benzer konu açtığımda bir sürü laf söylediler yol gösterenlerde oldu tabi ki ama laf sokup dalga geçmek için yorum yazanlar daha fazlaydı...Sizi çok iyi anlıyorum bizim kavgalarımızda aynı şekilde...Eskiden daha kırıp dökülürdü etraf şimdi yerini çok terbiyesiz laflara bıraktı...Ya bu şekilde kabul ediceksiniz ya da boşanıcaksınız..Ben boşanma düşüncesinde çok gidip geldim hala daha öyle...Sevgi ağır basıyor diye yapamadım...Sizde değerlendirin ölçün biçin...Gerçi siz hamilesiniz...Zaman tanıyın izleyin...Bazen bizde yükseltiyoruz olayı onlarda erkeklik gururundan daha da yükseliyor...
Ben çok bu tarz sitelerde dolaşmam doğrusu ama bazen denk geliyorum okuyorum hoşuma gitmeyen bir post olunca kırmaktansa yorum yapmamayı tercih ediyorum, hayır zaten eleştirilmek istemesem kendi yaptığımı yazmam, ama çocuk niye yaptın madem öyle deme yetkisini kimse kendinde bulmamalı.
boşanma konusuna gelince içim o kadar acıyor ki en son isteyeceğim şey bu hayatta, zamana yaymak en iyisi galiba

Back
X