Arkadaşlar merhaba ilk defa bu tarz bir konu açıyorum, başka danışacak kimseyi bulamadım çünkü. 23 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim 9 haftalıkta hamileyim. Eşimle severek evlendik başlarda da çok tartışmamız oluyordu küçük veya büyük bir iki defa büyük tartışınca mutfakta bir kaç şey vurdu duvara kırdı ben o zamanda çok üzülüp şaşırmıştım beklemiyor çünkü insan sonradan tabii pişman olup özür diliyordu ama güzel olmayan şey güzel değildir diyorlar ya. Dün yine ben basit bir kıskançlık krizine girdim ben biraz eşimle iş arkadaşı üstüne tartıştım, bundan 5-6 ay önce de eşimin iş yerinde çalışan evli bir bayan eşime kendi kızının ses kaydını atmıştı ben de sinirlenmiştim o zamanda yine ne münasebet diye. Dün ben de sinirlendim madem sen böyle samimi oluyorsun bizim de çocuğumuz olacak ben de iş arkadaşıma ses kaydı atayım bakayım hoşuna gidiyor mu, sonra bu adam delirdi küfür ve hakaret etmeye başladı yok seni balkondan atarım yok ağzına s*arım ben de elimde telefonu vardı fırlattım kalktım Buda fırlatma öyle olmaz böyle olur deyip odada ki bütün sehpaları fırlattı çok üzüldüm çok ağladım gece geldi biraz konuştu özür diledi uyuduk ama sabah uyanıp odayı görünce bir daha oturup ağladım odanın duvarı delinmiş bildiğiniz. Tamam ben kıskançlık yaptım ama bunları yapması mı gerekiyordu çok üzgünüm çok kırgınım nasıl affedeceğim bilmiyorum. Uzun oldu hakkınızı helal edin