Böyle evliliklerin sonu olmaz diye duyarım hep korkuyorum bu yüzden

Çocuk sorunlu evliliklerde daha da sorun oluşturuyor. Bu kadar şiddetli kavga olmasa da kavgalı bir evliliğim vardı.
Çocuktan sonra hepten zıvanadan çıktık. Tabi ki birbirimize vurmuyorduk ama sudan sebeplere birbirimize girdik.
Taki çocuk 4 aylık olduğunda sesten korktu ağlama krizine girdi o zaman bıraktık bağırmayı ama iş işten geçmişti.
Hala sesten korkar. Yanında biri öksürüp hapşurduğu zaman ağlama krizine girerdi.
16 aylık daha yeni yeni korkmuyor.
Tavsiyem destek alın eşinizle birlikte çok zararlı.
Düşünsenize çocugunuzun yanında eşinin yada siz duvara bir şeyler fırlattığınızı nasıl etkilenir yavrucak. Karnınızda bile hissediyor.
Ya da sizin anne babanız yanınızda böyle kavga etse şu yaşınızda nasıl etkilenirsiniz.
Eşim normalde sakin biridir aslında yani her tartışma da altta kalmaz ama bağır çağır değildir, yani en azından ben öyle tanımışım. Çocuk için çok üzülüyorum zaten halbuki hiç hazır değildim tamamen çevre baskısına kurban gittim

Arkadaşlar merhaba ilk defa bu tarz bir konu açıyorum, başka danışacak kimseyi bulamadım çünkü. 23 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim 9 haftalıkta hamileyim. Eşimle severek evlendik başlarda da çok tartışmamız oluyordu küçük veya büyük bir iki defa büyük tartışınca mutfakta bir kaç şey vurdu duvara kırdı ben o zamanda çok üzülüp şaşırmıştım beklemiyor çünkü insan sonradan tabii pişman olup özür diliyordu ama güzel olmayan şey güzel değildir diyorlar ya. Dün yine ben basit bir kıskançlık krizine girdim ben biraz eşimle iş arkadaşı üstüne tartıştım, bundan 5-6 ay önce de eşimin iş yerinde çalışan evli bir bayan eşime kendi kızının ses kaydını atmıştı ben de sinirlenmiştim o zamanda yine ne münasebet diye. Dün ben de sinirlendim madem sen böyle samimi oluyorsun bizim de çocuğumuz olacak ben de iş arkadaşıma ses kaydı atayım bakayım hoşuna gidiyor mu, sonra bu adam delirdi küfür ve hakaret etmeye başladı yok seni balkondan atarım yok ağzına s*arım ben de elimde telefonu vardı fırlattım kalktım Buda fırlatma öyle olmaz böyle olur deyip odada ki bütün sehpaları fırlattı çok üzüldüm çok ağladım gece geldi biraz konuştu özür diledi uyuduk ama sabah uyanıp odayı görünce bir daha oturup ağladım odanın duvarı delinmiş bildiğiniz. Tamam ben kıskançlık yaptım ama bunları yapması mı gerekiyordu çok üzgünüm çok kırgınım nasıl affedeceğim bilmiyorum. Uzun oldu hakkınızı helal edin 😔

Telefonu kendisine mi fırlattınız yoksa herhangi biyere mi?

Ben çok bu tarz sitelerde dolaşmam doğrusu ama bazen denk geliyorum okuyorum hoşuma gitmeyen bir post olunca kırmaktansa yorum yapmamayı tercih ediyorum, hayır zaten eleştirilmek istemesem kendi yaptığımı yazmam, ama çocuk niye yaptın madem öyle deme yetkisini kimse kendinde bulmamalı.
boşanma konusuna gelince içim o kadar acıyor ki en son isteyeceğim şey bu hayatta, zamana yaymak en iyisi galiba
Benim durumum sizinkinden daha farklıydı her evlilikte tartışma olur...Daha boşanmayla ilgili bişey düşünmek saçma olur zaten yeni hamilesiniz yeni evli sayılırsınız...Hem hassas dönemdesiniz...Daha sakin konuşmaya çalışın bi süre öyle deneyin...O yükselmezse demek ki size bağlı...

Karşı koltuğa attım ama kalktığım için atıp odaya gidecektim yani böyle büyük tepki vermesini gerektirecek bir davranış değildi bence
Anladım bizim evde de böyle bi olay oldu telefonu fırlattı ama ben telefonun nereye gittiğini görmedim. Sabah baktıgımda benim oturdugum koltugun arkasında oyuk oluşmuş resmen. Acaba bana mı isabet aldı denk gelmedi anlayamadım.

Bide hamilesiniz eşinizin biraz alttan alması gerek açıkçası. Ben de çok üzülürdüm bu durumda olsam

Sirf esi guclu diye kadin her seyi alttan almak zorunda mı?Bu kadar ezik olmak zorunda misiniz? Birisi de oradan ama telefon firlatmissin tahrik etmişsin diye boş boş yorum yapmış. Hadi adamın ses kaydı atması buyuk bir sey degil diyelim .sonra kadin sinirlenip ama ben de yapsaydim diyince yok seni öldürürüm ,sana böyle yaparım falan yaparım diye öyle pisleşiyor ki ! Kadın bu iğrenç laflar uzerine telefon firlatinca yok ben erkegim gor sen telefon firlatmayi deyip her yeri deviriyor,duvari parçalıyor .Bu adam normal değil konu sahibi siz de kiskancsiniz ama esinizinki baska bir boyut.Benim en son bu derece kıskanç gördüğüm adam ayrılırken kız arkadaşının bacağını kirmisti

İkinizde şiddette meyillisiniz bu hiç sağlıklı hareket değil ki. Herkes kıskanabilir tartışabilir ama telefon sehpa fırlatmak nedir? Üstelik eşim bana küfür edip balkondan atarım dese ben o adamla aynı yatağa girmekten tiksinirim soğurum. Siz her şeyi normal görüyorsunuz. Akşam kavga! çıkıyor üstünden saatler geçiyor hop barışıyorsunuz. İkimizinde psikologa gitmesi gerekiyor yoksa bir gece daha büyük bir kavgada kendinizi balkondan atılmış da bulabilirsiniz. Bu adamla yaşarken pek güvende değilsin

Anladım bizim evde de böyle bi olay oldu telefonu fırlattı ama ben telefonun nereye gittiğini görmedim. Sabah baktıgımda benim oturdugum koltugun arkasında oyuk oluşmuş resmen. Acaba bana mı isabet aldı denk gelmedi anlayamadım.

Bide hamilesiniz eşinizin biraz alttan alması gerek açıkçası. Ben de çok üzülürdüm bu durumda olsam
Hiçbir tartışma da alttan almaz beni benim tartışma boyutum neyse oda öyle karşılık verir bu yüzden böyle oluyor hep

İkinizde şiddette meyillisiniz bu hiç sağlıklı hareket değil ki. Herkes kıskanabilir tartışabilir ama telefon sehpa fırlatmak nedir? Üstelik eşim bana küfür edip balkondan atarım dese ben o adamla aynı yatağa girmekten tiksinirim soğurum. Siz her şeyi normal görüyorsunuz. Akşam kavga! çıkıyor üstünden saatler geçiyor hop barışıyorsunuz. İkimizinde psikologa gitmesi gerekiyor yoksa bir gece daha büyük bir kavgada kendinizi balkondan atılmış da bulabilirsiniz. Bu adamla yaşarken pek güvende değilsin
Açıkçası ben çok korktum gece, odaya nasıl gittim bilmiyorum

Sirf esi guclu diye kadin her seyi alttan almak zorunda mı?Bu kadar ezik olmak zorunda misiniz? Birisi de oradan ama telefon firlatmissin tahrik etmişsin diye boş boş yorum yapmış. Hadi adamın ses kaydı atması buyuk bir sey degil diyelim .sonra kadin sinirlenip ama ben de yapsaydim diyince yok seni öldürürüm ,sana böyle yaparım falan yaparım diye öyle pisleşiyor ki ! Kadın bu iğrenç laflar uzerine telefon firlatinca yok ben erkegim gor sen telefon firlatmayi deyip her yeri deviriyor,duvari parçalıyor .Bu adam normal değil konu sahibi siz de kiskancsiniz ama esinizinki baska bir boyut.Benim en son bu derece kıskanç gördüğüm adam ayrılırken kız arkadaşının bacağını kirmisti
Anlatmak istediğim bu aslında, bir telefonu koltuğa attım diye bunları mı yapması gerekiyordu, alttan alsa olmaz mıydı kıskançlık yapmışım sonuçta haklı veya haksız

Kimse kusura bakmasin ama baska bir kadin esime cocugunun ses kaydini atsa degil trip, gozunu oyarim, ne munasebet.
Konu sahibi, ben sucu esinizde gordum. Esiniz hamile karisina aciklama yapma yerine bagirip cagirmayi tercih ediyor. Sonra da karisi o zaman ben de cocugumun ses kaydini baskasina atacam dediyinde de pislesiyor. Yaptigi iyi bir seyse neden pislesiyor? Hele utanmadan da hamile karisinin gozu onunde sepha firlatiyor. Ne kadar essek bir hareket!!! Kadin hamile ya, cok ayip!!!
Sinirlendim gercekten.

Sonu olmaz diye düşünmeyin. Evliliklerin çoğu bu şekilde yürüyor.
Fiziksel şiddet işin içine girse dahi o evlilik sürüyor. Ortada çocuk varken eşler birbirinin boğazına sarılıyor. Her gün küfür hakaret falan ama o evlilik bitmiyor. İstemezseniz sizinki de bitmez.
Asıl soru siz evliliğiniz daim olsun mu istiyorsunuz yoksa mutlu ve huzurlu mu olmak istiyorsunuz?

Kadin telefonu koltuğa fırlattı diye eşi sehpaları havada ucusturabilir yada erkeğin iş arkadaşının yaptığını kadın bende yaparım o zaman dediğinde seni balkondan atarım diye tehdit edilebilir. Bu mudur yani?

Eşinizin ciddi öfke kontrolü problemi var. Daha önce de benzer şeyler olmus. Bu konuyu ufak bir özürle geçiştirmeyin. Ciddi ciddi konuşun, iş fiziksel şiddete kadar gidebilir Allah korusun.

Kıskançlık konusunda da şu var. Eşiniz iş arkadaşlarıyla olan samimiyeti, siz is arkadaşlarınızla yada başka bir erkek arkadaşınızla kurduğunuz da problem çıkarır mı? Cevabı evetse size sınırı koyup kendi o sınırı aşıyorsa problem çıkarmakta haklı olursunuz. Çünkü genelde böyle oluyor, erkekler istedikleri gibi davranıyor ama kadın aynı şeyi yapsa problem oluyor. Kadın eşinden adı hassasiyeti bekleyince adi kıskanç oluyor. Bunun ayrımını iyi yapmak lazım.

Arkadaşlar merhaba ilk defa bu tarz bir konu açıyorum, başka danışacak kimseyi bulamadım çünkü. 23 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim 9 haftalıkta hamileyim. Eşimle severek evlendik başlarda da çok tartışmamız oluyordu küçük veya büyük bir iki defa büyük tartışınca mutfakta bir kaç şey vurdu duvara kırdı ben o zamanda çok üzülüp şaşırmıştım beklemiyor çünkü insan sonradan tabii pişman olup özür diliyordu ama güzel olmayan şey güzel değildir diyorlar ya. Dün yine ben basit bir kıskançlık krizine girdim ben biraz eşimle iş arkadaşı üstüne tartıştım, bundan 5-6 ay önce de eşimin iş yerinde çalışan evli bir bayan eşime kendi kızının ses kaydını atmıştı ben de sinirlenmiştim o zamanda yine ne münasebet diye. Dün ben de sinirlendim madem sen böyle samimi oluyorsun bizim de çocuğumuz olacak ben de iş arkadaşıma ses kaydı atayım bakayım hoşuna gidiyor mu, sonra bu adam delirdi küfür ve hakaret etmeye başladı yok seni balkondan atarım yok ağzına s*arım ben de elimde telefonu vardı fırlattım kalktım Buda fırlatma öyle olmaz böyle olur deyip odada ki bütün sehpaları fırlattı çok üzüldüm çok ağladım gece geldi biraz konuştu özür diledi uyuduk ama sabah uyanıp odayı görünce bir daha oturup ağladım odanın duvarı delinmiş bildiğiniz. Tamam ben kıskançlık yaptım ama bunları yapması mı gerekiyordu çok üzgünüm çok kırgınım nasıl affedeceğim bilmiyorum. Uzun oldu hakkınızı helal edin 😔
Kendiniz cocuksunuz daha... Allah yardim etsin.

Eşim normalde sakin biridir aslında yani her tartışma da altta kalmaz ama bağır çağır değildir, yani en azından ben öyle tanımışım. Çocuk için çok üzülüyorum zaten halbuki hiç hazır değildim tamamen çevre baskısına kurban gittim
Nasıl yani? Duvarı delmiş adam nasıl sakin oluyor. Siz görememişsiniz.

Adamın polis olduğunu yazmış bir üye. Eve geldiğinde silahını kolay ulaşamayacağı bir yere koyun. Bunu her akşam adet edinin. Öfke patlamaları yaşıyormuş. Bugün sinir anında sehpayla duvara zarar veren, yarın silahla size zarar verir.:KK57:

Back
X