Böyle evliliklerin sonu olmaz diye duyarım hep korkuyorum bu yüzden

Kendi kızının ses kaydını atmasında ne var ki onu anlayamadım.. Kendi ses kaydını atmış olsa neyse..

Kıskançlık krizi ne yahu! Bu evliliğin sonu belli evet.5 yıla kalmaz boşandık diye konu açarsın.

Sinirlenince bunları yapıyorsa sizi de dövmesi çok geç değildir, keşke çocuk yapmasaydınız diyenlere size mi soracağım demissiniz ama çocuk yapmadan önce sorsaydınız kimse size yap demezdi zaten. Aklın yolu bir. Sizce bir omur sürecek bir evlilik gibi mi duruyor uzaktan bakınca gercekten ? Bari evli kalıyorsunuz böyle bir kişiyle 30dan önce yapmasaydınız. Ikinizde aşırı cocuksunuz. Sanki yaşlar 16 17 lise cağı kavgaları gibi. Siz bu 0 olgunlukla nasil iyi birer ebeveyn olacaksınız çok merak ettim. Ve üzüldüm. Acilen hem psikologa hem de evlilik terapistine gidin ve kendinize çeki düzen verin.

İlk önce kötü düşünmedim ben ses kaydı atabilir belki eşiniz kız cocuklarini çok seviyor iş yerinde belki görmüştür çok hoşuna gitmistir ne bileyim şimdiki anneler çocuğunun her şeyini paylaşmaya her yerde paylaşıp ilgi gormeye hevesliler ya öyle bir seydir diye düşündüm ama siz aynı sekilde ornek verdikten sonra neden her şeyi vurup kırmak ? Suçluluk duygusu mu gerçekten haklı olduğunu bildiği için sen böyle bir örnek verdiğin için mi çıldırdı yoksa eşinizin sabrını gerçekten sınıyor musunuz verdiği tepkiler buna mi isaret? Sen biraz makul olmaya çalış sakin kalmaya calis ki güzel güzel konuşabilin kendini ifade edebilmesine izin ver.

Kuzucum siz daha taze evlisiniz. Evliligin ilk yillarinda olabiliyor boyle durumlar bazi ciftlerde. Tabi daha yasiniz da kucuk, bunun da etkisi var. Eger sana karsi siddeti olmadiysa geriye kalanlar cozulebilir seyler. Eşine sakin yaklaş, bu kirip dokmelerin seni ne kadar incittigini guzel bir dille anlat. Net bir sekilde konus ama suclayan bir dille degil. Bir de ciddi bir sey olmadikca boyle kiskancliklara kapilmamaya calis. En basta kendi huzurun için. Eşini kiskanmissin ve anladigim kadariyla kizginlikla aylar oncesindeki konuyu da gundeme getirmissin. Yapma bence. Bu evlilikler için cok tehlikeli. Bir derdin varsa hemen paylas, aradan zaman gectiginde tekrar onune sunma. Bunlar kavgayi buyutmekten baska ise yaramaz.

Yazdığınız çoğu yoruma katılıyorum evt ama bir kaç defa baskıya kurban gitim yazmışsınız neden bu şekil düşünüyorsunuz birileri için bir insan çocuk can bir insan dunya getirir mi bu baskı yapan kişiler bakmayacak çocuğunuza Siz bakacaksınız bence bu düşüncenizden vaz geçin kendinize de doğmamış meleğe de haksızlık etmeyin o yüzden demişler insan anne babasını seçemiyor sağlıcakla kalın

Valla senin durumunu az cok anlayan biri olarak sunu diyebilirim ki esinle asla muhattap olma. Yemek yapma.
Muhtemelen sen acıkıyorsundur,ben de hamileyim çünkü 11 haftalik ama ne hamilelik öfkemden hergun geberiyorum ..aksam 9 30 dan beri kasık ağrısı cekiyorum ki zorluklarla tedaviyle olan bi bebek. Kendine kadar yemek yap. Ararsa acma mesaj atarsa cevaplama. Ben evde kirilmadik esya birakmadim neredeyse ve esimle inanilmaz buyuk kavgalar ettim. Hemde bu halimle. Eger onun yaptiklarini takarsan üzüntün geçmez bunu sana soyleyimm birak o kendi başını yesin. Kendi eşyasına zarar verdi mecburen de gidip alcak yani sehpaya.

Kusura bakmayın ama çok kötü bir tavsiye. Böyle yapmak kalıcı bir cozumm mu olacak ? Daha beter insanlar birbirinden nefret eder. Bu şekilde evliliğe bir çare bulamazsiniz. Eşya alacak diyorsunuz bir alır iki alır. Yemek yapmam kendime yaparım diyorsunuz 1 gün kendine yapar, 2.gun dışarıda yer, 3.gun eve hiç gelmez.
Ya aldatilirsiniz ya bir gün evden kovulursunuz. Dogru düzgün konuşup psikologlara terapistlere gidin nacizane tavsiyem.

Valla benim esimde aynı seyi yaptı. Ne yapacaktim ayy ellerine sağlık bitanem o yetmez ama gel dolabi da kır mi diyecektim? Ya da onu odullendirir gibi sofra mi kuracaktım? Neden kari koca kavga ettigi zaman ki bide ortada hamile bir kadin var,bunu da dikkate alalim,hayat oldugu gibi devam etsin? Yemek yapmadim diye evden kovulmadim valla hiç ben. Bunlarin anladigi dil bu
Ortada o kadar celallencek bisey de yok ustelik bu konuda. Hadi benim olayimda ben cok kufur cok hakaret etmis ve cok üzerine gitmiştim. Ama konu sahibi yerinde olsam yüzüne bakmam. Bakmadim da

ben de bir iş arkadaşıma oglumun ses kaydını atmıştım çünkü o konuyu ortamda konuşmuştuk daha önce. cocuk da bana abla der. o bekar ben evliyim. aşırı lacka bir samimiyetimiz yok ama o dönem arkadaş grubumuza sürekli vakit geçirirdik. şimdi atmam mesela. ama ara sıra arar konuşurum iş hakkında bazen istişare yaparız. artık aynı il de değiliz. benim oğlumu da severler. ise de 1 hafta götürmüştüm ordan tanıyorlar. çok komik söylediği bir şey olmuştu atmıştım. hatta belki de gruba atmisimdir hatırlamıyorum. veya sadece o arkadaşıma da atmış olabilirim.

eşiniz tepkileri abartmış tabi o noktada haklısınız ama kıskançlığınizi azaltın bence. ben hiç kiskanmam.kiskanacagim bir durum olmadi belki ondan. ama daha çok şey düşünürüm. en ufak fırsatta benden gidecek olan adam zaten bana ait değildir. pek kadın arkadaşı yok esimin ama olabilir ben kiskanmam.

Ya ben napardım bilemiyorum. Ama karşılık verirdim ben asla evden kaçan bir bayan olmadım. Gerekirse o evi terkeder ben etmem. Ama şimdi senin yerinde olsam laftan anlıyorsa karşıma alır konuşurdum. Anlamıyorsa napardım bende bilemiyorum gerçekten

Evinizden içeri elinizde sizde girerken selamın aleyküm diye girin. Salavat ı eksik etmeyin. Her akşam şükür namazı kılın. Eşle ilgili problemler ortadan kalkacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…