- 28 Eylül 2019
- 174
- 84
- 13
- 29
- Konu Sahibi Acelecibayan
-
Bu ilk olsa zoruna gitti derim, ama daha öncede 2 defa aynı şeyi yaptığı için sindiremiyorum birde sabah duvarı öyle görünce çok çok üzüldüm utandımTedavi olması lazım. Öfke kontrolü problemi var. Gelip özür dilemesi bunu istemeden yaptığını gösterrir. Tamam şimdi siz affedersiniz ama ilerde çocuğunuzun da o sahneye şahit olduğunu düşünün bi...
Ben o öfkelenince susuyorum genellikle oda değiştiriyorum böyle şeylere mahal vermemek için ama ilk defa ben sinirlendim o beni alttan almadı, ki hamileyim ben duygularım inişli çıkışlıyaşından dolayı herkes aynı ya da benzer yorumları yapacak. kavga anında bir taraf susarsa konular daha kolay çözülebilir. trip atmak ancak ilişkiyi zedeler
Keşke demek için geç oldu.Geçiniyoruz, ama henüz biz bile birbirimize tam adapte olmamışken çocuğa haksızlık yaptığımı düşünüyorum.
Siz trip atmıyor musunuz? İmalı konuşurken bile karşı tarafla trip atmış olmuyor muyuz?niye trip atıyorsun.mevzu sence derinse oturup adam akıllı konuş bence.
böyle diklenirseniz buralarda fazla duramazsınız:)Ben beni yargılayın diye yazmadım, fikir verebilirseniz verin diye paylaştım eleştirinizi kendinize saklayın yardımcı olabileceğiniz bir konu değilse. Çocuk yapıp yapmayacağımıza siz karar vermeyeceksiniz herhalde.
Buralarda dediğiniz uzayda mıyız :) sizde sırf eleştiri yapmak için pusuda beklemeyin, karşıda gergin olan bir insan var zaten niye daha fazla germek için çabalıyorsunuzböyle diklenirseniz buralarda fazla duramazsınız:)
kavgalarınız ergence çocuk doğuncaya kadar kendinizi toparlayın
ben uysal mülayim bir kadınımdırBuralarda dediğiniz uzayda mıyız :) sizde sırf eleştiri yapmak için pusuda beklemeyin, karşıda gergin olan bir insan var zaten niye daha fazla germek için çabalıyorsunuz
O zaman size mutluluklar eşiniz ve çocuğunuzlaBen beni yargılayın diye yazmadım, fikir verebilirseniz verin diye paylaştım eleştirinizi kendinize saklayın yardımcı olabileceğiniz bir konu değilse. Çocuk yapıp yapmayacağımıza siz karar vermeyeceksiniz herhalde.
Ben de sizin durumunuza benzer konu açtığımda bir sürü laf söylediler yol gösterenlerde oldu tabi ki ama laf sokup dalga geçmek için yorum yazanlar daha fazlaydı...Sizi çok iyi anlıyorum bizim kavgalarımızda aynı şekilde...Eskiden daha kırıp dökülürdü etraf şimdi yerini çok terbiyesiz laflara bıraktı...Ya bu şekilde kabul ediceksiniz ya da boşanıcaksınız..Ben boşanma düşüncesinde çok gidip geldim hala daha öyle...Sevgi ağır basıyor diye yapamadım...Sizde değerlendirin ölçün biçin...Gerçi siz hamilesiniz...Zaman tanıyın izleyin...Bazen bizde yükseltiyoruz olayı onlarda erkeklik gururundan daha da yükseliyor...Ben beni yargılayın diye yazmadım, fikir verebilirseniz verin diye paylaştım eleştirinizi kendinize saklayın yardımcı olabileceğiniz bir konu değilse. Çocuk yapıp yapmayacağımıza siz karar vermeyeceksiniz herhalde.
sizin mevzu için diyorum genel anlamada atılan triplerden bahsetmedim.Siz trip atmıyor musunuz? İmalı konuşurken bile karşı tarafla trip atmış olmuyor muyuz?
İlk seferde böyle yapınca uzatmadım Ramazan ayıydı, ikinci de biraz uzattım bu defa sindirebilir miyim bilmiyorumböyle bir konu için eşinle boş yere taştışmış trıp atmışsın ,
sakince otur konuş , bu ıkımız içinde çocuk içinde sorunlu sıkıntı ,
daha dikkatli olalım lütfen de
Ben çok bu tarz sitelerde dolaşmam doğrusu ama bazen denk geliyorum okuyorum hoşuma gitmeyen bir post olunca kırmaktansa yorum yapmamayı tercih ediyorum, hayır zaten eleştirilmek istemesem kendi yaptığımı yazmam, ama çocuk niye yaptın madem öyle deme yetkisini kimse kendinde bulmamalı.Ben de sizin durumunuza benzer konu açtığımda bir sürü laf söylediler yol gösterenlerde oldu tabi ki ama laf sokup dalga geçmek için yorum yazanlar daha fazlaydı...Sizi çok iyi anlıyorum bizim kavgalarımızda aynı şekilde...Eskiden daha kırıp dökülürdü etraf şimdi yerini çok terbiyesiz laflara bıraktı...Ya bu şekilde kabul ediceksiniz ya da boşanıcaksınız..Ben boşanma düşüncesinde çok gidip geldim hala daha öyle...Sevgi ağır basıyor diye yapamadım...Sizde değerlendirin ölçün biçin...Gerçi siz hamilesiniz...Zaman tanıyın izleyin...Bazen bizde yükseltiyoruz olayı onlarda erkeklik gururundan daha da yükseliyor...
Kısmet gelince dil bağlanıyor dedikleri şey oldu bana, yoksa 50 tane kısmeti olupta evliliğe şu an kesinlikle hayır diyen biriydimBüyümeden evleniyorsunuz sonra olan duvarlara oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?