- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi Acelecibayan
-
Evet fazlasıyla problem eder, benim çalıştığım yerde bir tane bekar erkek var onu kıskandığını çok net biliyorum ona göre davranıyorum ben de, ama sorsam o sorun etmiyor olur.Kadin telefonu koltuğa fırlattı diye eşi sehpaları havada ucusturabilir yada erkeğin iş arkadaşının yaptığını kadın bende yaparım o zaman dediğinde seni balkondan atarım diye tehdit edilebilir. Bu mudur yani?
Eşinizin ciddi öfke kontrolü problemi var. Daha önce de benzer şeyler olmus. Bu konuyu ufak bir özürle geçiştirmeyin. Ciddi ciddi konuşun, iş fiziksel şiddete kadar gidebilir Allah korusun.
Kıskançlık konusunda da şu var. Eşiniz iş arkadaşlarıyla olan samimiyeti, siz is arkadaşlarınızla yada başka bir erkek arkadaşınızla kurduğunuz da problem çıkarır mı? Cevabı evetse size sınırı koyup kendi o sınırı aşıyorsa problem çıkarmakta haklı olursunuz. Çünkü genelde böyle oluyor, erkekler istedikleri gibi davranıyor ama kadın aynı şeyi yapsa problem oluyor. Kadın eşinden adı hassasiyeti bekleyince adi kıskanç oluyor. Bunun ayrımını iyi yapmak lazım.
Dün korktum açıkçası odaya nasıl gittim bilmiyorumAdamın polis olduğunu yazmış bir üye. Eve geldiğinde silahını kolay ulaşamayacağı bir yere koyun. Bunu her akşam adet edinin. Öfke patlamaları yaşıyormuş. Bugün sinir anında sehpayla duvara zarar veren, yarın silahla size zarar verir.
Trip atmayın oturup konuşun ayrıca ne var iş arkadaşı kızının ses kaydını yolladıysa?Benim de eşimin iş yerinden kadin arkadaşları çocuklarının videolarını yolluyor eşim onlara bizim kizimizinkini yolluyor. Belli bir mesafede iş arkadaşıyla samimi olabilir illa sizi aldatacak anlamına gelmiyor ki. Her evlilikte tartışma oluyor ama önemli olan nasıl tartıştığıniz eşya fırlatmak ne demek ya birinize denk gelse.Arkadaşlar merhaba ilk defa bu tarz bir konu açıyorum, başka danışacak kimseyi bulamadım çünkü. 23 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim 9 haftalıkta hamileyim. Eşimle severek evlendik başlarda da çok tartışmamız oluyordu küçük veya büyük bir iki defa büyük tartışınca mutfakta bir kaç şey vurdu duvara kırdı ben o zamanda çok üzülüp şaşırmıştım beklemiyor çünkü insan sonradan tabii pişman olup özür diliyordu ama güzel olmayan şey güzel değildir diyorlar ya. Dün yine ben basit bir kıskançlık krizine girdim ben biraz eşimle iş arkadaşı üstüne tartıştım, bundan 5-6 ay önce de eşimin iş yerinde çalışan evli bir bayan eşime kendi kızının ses kaydını atmıştı ben de sinirlenmiştim o zamanda yine ne münasebet diye. Dün ben de sinirlendim madem sen böyle samimi oluyorsun bizim de çocuğumuz olacak ben de iş arkadaşıma ses kaydı atayım bakayım hoşuna gidiyor mu, sonra bu adam delirdi küfür ve hakaret etmeye başladı yok seni balkondan atarım yok ağzına s*arım ben de elimde telefonu vardı fırlattım kalktım Buda fırlatma öyle olmaz böyle olur deyip odada ki bütün sehpaları fırlattı çok üzüldüm çok ağladım gece geldi biraz konuştu özür diledi uyuduk ama sabah uyanıp odayı görünce bir daha oturup ağladım odanın duvarı delinmiş bildiğiniz. Tamam ben kıskançlık yaptım ama bunları yapması mı gerekiyordu çok üzgünüm çok kırgınım nasıl affedeceğim bilmiyorum. Uzun oldu hakkınızı helal edin
O zaman bu konuyu trip atarak değil normal bir şekilde konuşmalısınız. Empati yapmasını sağlayarak. Sizin yapmanızı istemediği birşeyi kendisi de yapmamalı.Evet fazlasıyla problem eder, benim çalıştığım yerde bir tane bekar erkek var onu kıskandığını çok net biliyorum ona göre davranıyorum ben de, ama sorsam o sorun etmiyor olur.
Onları yapması gerekmiyor hatta asla asla yapmaması gerekiyor. Ama sizde biraz fazla mı kıskançsınız. Tabi sizin kıskanç olmanız onun hiçbir hareketini haklı çıkarmaz. Karşılıklı olarak birbirinizi tahrik etmişsiniz ve eşiniz çok kötü sözler söylemiş. Karşılıklı olarak çok basit ve önemsiz bir olaya aşırı abartılı ve saçma tepkiler vermişsiniz.Arkadaşlar merhaba ilk defa bu tarz bir konu açıyorum, başka danışacak kimseyi bulamadım çünkü. 23 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim 9 haftalıkta hamileyim. Eşimle severek evlendik başlarda da çok tartışmamız oluyordu küçük veya büyük bir iki defa büyük tartışınca mutfakta bir kaç şey vurdu duvara kırdı ben o zamanda çok üzülüp şaşırmıştım beklemiyor çünkü insan sonradan tabii pişman olup özür diliyordu ama güzel olmayan şey güzel değildir diyorlar ya. Dün yine ben basit bir kıskançlık krizine girdim ben biraz eşimle iş arkadaşı üstüne tartıştım, bundan 5-6 ay önce de eşimin iş yerinde çalışan evli bir bayan eşime kendi kızının ses kaydını atmıştı ben de sinirlenmiştim o zamanda yine ne münasebet diye. Dün ben de sinirlendim madem sen böyle samimi oluyorsun bizim de çocuğumuz olacak ben de iş arkadaşıma ses kaydı atayım bakayım hoşuna gidiyor mu, sonra bu adam delirdi küfür ve hakaret etmeye başladı yok seni balkondan atarım yok ağzına s*arım ben de elimde telefonu vardı fırlattım kalktım Buda fırlatma öyle olmaz böyle olur deyip odada ki bütün sehpaları fırlattı çok üzüldüm çok ağladım gece geldi biraz konuştu özür diledi uyuduk ama sabah uyanıp odayı görünce bir daha oturup ağladım odanın duvarı delinmiş bildiğiniz. Tamam ben kıskançlık yaptım ama bunları yapması mı gerekiyordu çok üzgünüm çok kırgınım nasıl affedeceğim bilmiyorum. Uzun oldu hakkınızı helal edin
Normal vermesi gereken tepkinin çok üstünde verdi evetHareketleriniz, konusmaniz normal insani bile sinirlendirecek şekilde zaten ama eşinizde ekstra ofke problemi var bu belli ona göre davranin madem.
Gereksiz kıskançlıkta değil aslında, neden bu kadar samimi olduğuna kızdım, ki Buda en doğal hakkım eşim de bu konularda benimle aynı tepkiyi verirdi çünküEsinin tepkisi ne kadar sert. Sen hormonlarinin etkisiyle mi gereksiz kiskanclik yaptin? Esin cok saygisiz bu arada. O esyalari toplama, o toplasin ki bir daha yapmasin.
Şiddetindeki içinde büyüdüm ben şiddetten nefret ederim ve en son isteyeceğim şeydi, ki ben telefon elimde diye koltuğa attım kalem olsa elimde yine onu da atacaktım mevzu telefon değildi o an ettiği hakaret karşısında verdiğim tepkiydiBen hanımefendinin yazdıklarından şiddete eğilim yalnızca 1 kişi gördüm o da kocası.. hanımefendi şiddete eğilmli değil HAMİLE. Bunu koca olarak anlayacak o duvarı delmeyecek mesela. Kadın yüreğini dökmüş,belli ki hala gergin,kırgın ve muhtemelen olay büyümesin diye yakınında kimseye anlatamadığı için çaresiz. Biraz dost eli olun ya. Herkes yargı makamı. Mevla Teala hamile hatuna özel sevaplar,ayrıcalıklar verirken biz insanoğlu sürekli ama ama ama .. ama o da şunu yaptı. Neyse güzel kardeşim bu devirde bir insana dert anlatmak delilik derim hep. Git suya anlat derdini. Elini aç Rabbine anlat. Bi insana anlatma .
Arkadaşlar merhaba ilk defa bu tarz bir konu açıyorum, başka danışacak kimseyi bulamadım çünkü. 23 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim 9 haftalıkta hamileyim. Eşimle severek evlendik başlarda da çok tartışmamız oluyordu küçük veya büyük bir iki defa büyük tartışınca mutfakta bir kaç şey vurdu duvara kırdı ben o zamanda çok üzülüp şaşırmıştım beklemiyor çünkü insan sonradan tabii pişman olup özür diliyordu ama güzel olmayan şey güzel değildir diyorlar ya. Dün yine ben basit bir kıskançlık krizine girdim ben biraz eşimle iş arkadaşı üstüne tartıştım, bundan 5-6 ay önce de eşimin iş yerinde çalışan evli bir bayan eşime kendi kızının ses kaydını atmıştı ben de sinirlenmiştim o zamanda yine ne münasebet diye. Dün ben de sinirlendim madem sen böyle samimi oluyorsun bizim de çocuğumuz olacak ben de iş arkadaşıma ses kaydı atayım bakayım hoşuna gidiyor mu, sonra bu adam delirdi küfür ve hakaret etmeye başladı yok seni balkondan atarım yok ağzına s*arım ben de elimde telefonu vardı fırlattım kalktım Buda fırlatma öyle olmaz böyle olur deyip odada ki bütün sehpaları fırlattı çok üzüldüm çok ağladım gece geldi biraz konuştu özür diledi uyuduk ama sabah uyanıp odayı görünce bir daha oturup ağladım odanın duvarı delinmiş bildiğiniz. Tamam ben kıskançlık yaptım ama bunları yapması mı gerekiyordu çok üzgünüm çok kırgınım nasıl affedeceğim bilmiyorum. Uzun oldu hakkınızı helal edin
Umarım bağırmadan konuşmuşsunuzdur.Bencede ne munasebet ses kaydı.Ama gereksızler var hayatımızda.Ve her yerdeler.Arkadaşlar merhaba ilk defa bu tarz bir konu açıyorum, başka danışacak kimseyi bulamadım çünkü. 23 yaşındayım 2.5 yıllık evliyim 9 haftalıkta hamileyim. Eşimle severek evlendik başlarda da çok tartışmamız oluyordu küçük veya büyük bir iki defa büyük tartışınca mutfakta bir kaç şey vurdu duvara kırdı ben o zamanda çok üzülüp şaşırmıştım beklemiyor çünkü insan sonradan tabii pişman olup özür diliyordu ama güzel olmayan şey güzel değildir diyorlar ya. Dün yine ben basit bir kıskançlık krizine girdim ben biraz eşimle iş arkadaşı üstüne tartıştım, bundan 5-6 ay önce de eşimin iş yerinde çalışan evli bir bayan eşime kendi kızının ses kaydını atmıştı ben de sinirlenmiştim o zamanda yine ne münasebet diye. Dün ben de sinirlendim madem sen böyle samimi oluyorsun bizim de çocuğumuz olacak ben de iş arkadaşıma ses kaydı atayım bakayım hoşuna gidiyor mu, sonra bu adam delirdi küfür ve hakaret etmeye başladı yok seni balkondan atarım yok ağzına s*arım ben de elimde telefonu vardı fırlattım kalktım Buda fırlatma öyle olmaz böyle olur deyip odada ki bütün sehpaları fırlattı çok üzüldüm çok ağladım gece geldi biraz konuştu özür diledi uyuduk ama sabah uyanıp odayı görünce bir daha oturup ağladım odanın duvarı delinmiş bildiğiniz. Tamam ben kıskançlık yaptım ama bunları yapması mı gerekiyordu çok üzgünüm çok kırgınım nasıl affedeceğim bilmiyorum. Uzun oldu hakkınızı helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?