Böyle evliliklerin sonu olmaz diye duyarım hep korkuyorum bu yüzden

Eşimin ailesi sinirlenince yapılan her şeyi mübah gören, onca hengameden sonra da bir şey olmamış gibi normal devam edebilen bir aile. Eşim de böyle bir ailede büyümüş, onları örnek almış. Evliliğimizin ilk yılında ütüyü yere fırlatıp kırmışlığı var sinir anında. İlk tepkim öyle Olmaz böyle olur diye daha da çirkefleşmek oldu. Eşyalar uçuyordu havada. Hatta bir keresinde uçan tekme atmış bile olabilirim. Şimdi utanıyorum tabi o halimden. Tekme havada kaldı ben yere düştüm falan. Kepazelik. Sonra çocuğumuz oldu ve ben fark ettim ki o şekilde devam edersek gelecek nesile bir çöp armağan edeceğiz.

Eşimle konuştum. Gidip tedavi mi olursun, akıl hastanesine mi yatarsın ne halt edersen et. Bu evde, bu çocuğun yanında bir kez bile bir eşya fırlatılırsa defolup gidersin hayatımızdan. Benim oğlum psikopat bir babanın aptal davranışlarına şahit olacak kadar değersiz değil dedim. Bir daha hiç yapmadı. Oğlunu çok sever, kötü bir baba olma fikri korkunç görünmüş olmalı ki asla tekrar etmedi o hareketleri.

Şimdi ne desem bilemedim. Evliliğiniz devam etsin istiyorsanız, gayet net şekilde mümkünse sakin bir anda fikrinizi söyleyin. Ancak bunu tehdit eder gibi değil, gerçekten inanarak söyleyin. Ki zaten çocuğunuzu böyle bir ortamda büyütmeyin devam ederse yapın ve ayrılın.

Bizim evliliğimizde 4 yaşındaki oğlum sadece iki kavgaya şahit oldu ki o kavgalar da şiddet içeriimiyordu. Sadece ses yükselmesi vardı ki ondan bile korktu yavrum. Koca koca insanların ne yaşadığı benim çok umurumda değil. Herkes kendi tercihinin bedelini ödüyor. Ancak çocuklar, onları ziyan etmeye anne babalarının bile hakkı yok. Manyaksa akıl hastanesine yatar, ebeveyn olamayacak ise üremez. Taraflardan biri ruh hastası ise diğer taraf evladı için bu birlikteliğe son verir.

Evet fazlasıyla problem eder, benim çalıştığım yerde bir tane bekar erkek var onu kıskandığını çok net biliyorum ona göre davranıyorum ben de, ama sorsam o sorun etmiyor olur.

Trip atmayın oturup konuşun ayrıca ne var iş arkadaşı kızının ses kaydını yolladıysa?Benim de eşimin iş yerinden kadin arkadaşları çocuklarının videolarını yolluyor eşim onlara bizim kizimizinkini yolluyor. Belli bir mesafede iş arkadaşıyla samimi olabilir illa sizi aldatacak anlamına gelmiyor ki. Her evlilikte tartışma oluyor ama önemli olan nasıl tartıştığıniz eşya fırlatmak ne demek ya birinize denk gelse.

Özür dilerim ama konunuzu okurken bu ne biçim evlilik dedim.Elbette ki böyle evliliklerin sonu olmuyor....
Ben öfke kontrolü tedavisi gördüm çünkü birine sinirlenince elime ne geçerse atıyordum,kırıyordum hatta çok daha kötü şeyler daha yapıyordum.Öfke kontrolü sorunun kabullenip tedavi olmazsa daha çok kötü şeyler yaşanabilir hatta öfkeden bıçak da çekebilir bir şey yapacağından değil sadece öfkesini böyle dışa vurduğu için.

Ayrıca beyefendinin aldatma eğilimi olsa çocuk videoları ses kayıtları üzerine iletişimi olmaz diye düşünüyorum. Karşı cinsin çocuğunun sesi libido düşürür bir kere, bu mesajları nasıl kıskanıp olay çıkardınız?

Kadın iş arkadaşı kendi çocuğunun ses kaydını nasil atıyor? Bence kavga etmeden, duvarları delmeden sakince bunu irdeleyin kafanızda ve çok iyi takip edin. Birşey varsa, siz bağırıp cagirdikca hiçbir iz bırakmayacak, yapıyorsa bir şeyler daha dikkatli olacak. Bu samimiyet, ses kaydı olayı bana hiç masum gelmedi. Kimse çok samimi olmadığı birine kalkıp çocuğunun sesini yollamaz. Burnuma nedense iyi kokular gelmedi.

Evet fazlasıyla problem eder, benim çalıştığım yerde bir tane bekar erkek var onu kıskandığını çok net biliyorum ona göre davranıyorum ben de, ama sorsam o sorun etmiyor olur.
O zaman bu konuyu trip atarak değil normal bir şekilde konuşmalısınız. Empati yapmasını sağlayarak. Sizin yapmanızı istemediği birşeyi kendisi de yapmamalı.

Ben kıskanç bir kadın değilim ama ikili ilişkilerde belli bir samimiyetin fazlasını kendi hayatımda normal kabul edemiyorum. Eşimde benimle aynı görüşte. Şimdi eşim iş arkadaşıyla yada başka bir kadınla, o samimiyetin dışına çıkarsa bende uyayarırım. Beni kıskançlıkla da yargılayamaz çünkü bu kıskançlık değil. Bu konuları trip atarak, bağırıp çağırarak değil sakin sakin konuşmak lazım.

Karşınızda kadına ayrı erkeğe ayrı muamele yapılmalı görüşünde bir es varsa işiniz zor tabi.

Ben hanımefendinin yazdıklarından şiddete eğilim yalnızca 1 kişi gördüm o da kocası.. hanımefendi şiddete eğilmli değil HAMİLE. Bunu koca olarak anlayacak o duvarı delmeyecek mesela. Kadın yüreğini dökmüş,belli ki hala gergin,kırgın ve muhtemelen olay büyümesin diye yakınında kimseye anlatamadığı için çaresiz. Biraz dost eli olun ya. Herkes yargı makamı. Mevla Teala hamile hatuna özel sevaplar,ayrıcalıklar verirken biz insanoğlu sürekli ama ama ama .. ama o da şunu yaptı. Neyse güzel kardeşim bu devirde bir insana dert anlatmak delilik derim hep. Git suya anlat derdini. Elini aç Rabbine anlat. Bi insana anlatma .

Kim demişse doğru demiş evet böyle evlilikleri sonu olmaz.en azından iyi bı sonu olmaz. Bunun bı ötesi dayak çünkü

Onları yapması gerekmiyor hatta asla asla yapmaması gerekiyor. Ama sizde biraz fazla mı kıskançsınız. Tabi sizin kıskanç olmanız onun hiçbir hareketini haklı çıkarmaz. Karşılıklı olarak birbirinizi tahrik etmişsiniz ve eşiniz çok kötü sözler söylemiş. Karşılıklı olarak çok basit ve önemsiz bir olaya aşırı abartılı ve saçma tepkiler vermişsiniz.

Esinin tepkisi ne kadar sert. Sen hormonlarinin etkisiyle mi gereksiz kiskanclik yaptin? Esin cok saygisiz bu arada. O esyalari toplama, o toplasin ki bir daha yapmasin.

Hareketleriniz, konusmaniz normal insani bile sinirlendirecek şekilde zaten ama eşinizde ekstra ofke problemi var bu belli ona göre davranin madem.

Esinin tepkisi ne kadar sert. Sen hormonlarinin etkisiyle mi gereksiz kiskanclik yaptin? Esin cok saygisiz bu arada. O esyalari toplama, o toplasin ki bir daha yapmasin.
Gereksiz kıskançlıkta değil aslında, neden bu kadar samimi olduğuna kızdım, ki Buda en doğal hakkım eşim de bu konularda benimle aynı tepkiyi verirdi çünkü

Şiddetindeki içinde büyüdüm ben şiddetten nefret ederim ve en son isteyeceğim şeydi, ki ben telefon elimde diye koltuğa attım kalem olsa elimde yine onu da atacaktım mevzu telefon değildi o an ettiği hakaret karşısında verdiğim tepkiydi

hayatlara gel
nasıl birbirinizi bulup evlenebiliyosunuz böyle?

Umarım bağırmadan konuşmuşsunuzdur.Bencede ne munasebet ses kaydı.Ama gereksızler var hayatımızda.Ve her yerdeler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…