- 16 Eylül 2017
- 1.082
- 573
- 38
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
Aynen sizin yaptığınız gibi salça olmak mı.Kişi kendinden bilirmiş işi.Ben bu kaba üsluplara yabancıyım aydınlattığınız için teşekkürleryapılan onca yorumun içinden bana salça oldunuz vizdanınızıda alıp gidin alıntılamayın birdaha beni
babaanneye sahip çıkın, mumdan çıkmış yangın yazıyı da kalınlaştırayım da etkili olsun
Birşey olursa ben demiştim dersiniz işde olucaksıniz siz bakmayacaksınız bu kadar takmaya gerek yoksizde vicdan var bizim kalbimiz kara zaten. nefes darlgı var her gece hastane de kadın canim kardesim. ben sabah 7 aksam 6 calısıyorum. görümcem tek basına bakamaz o benden kücük zaten. yolda bu kadına bisey olsa naparım ben. ayrıca evet o kadar dardayız. ve memleket 8 saat.esımin haftda yalnız bi gün izni var.neresinden tutarsan tut elinde kalıyo yani. ben de senin baktgn taraftan cok baktm ama kaldramayacgm bi yük bu
Aynen sizin yaptığınız gibi salça olmak mı.Kişi kendinden bilirmiş işi.Ben bu kaba üsluplara yabancıyım aydınlattığınız için teşekkürler
Siz durup duruken bir arkadaşa laf sokup salca olursanız size de salca olunuryapılan onca yorumun içinden bana salça oldunuz vizdanınızıda alıp gidin alıntılamayın birdaha beni
babaanneye sahip çıkın, mumdan çıkmış yangın yazıyı da kalınlaştırayım da etkili olsun
Sende olduğu gibimiSiz durup duruken bir arkadaşa laf sokup salca olursanız size de salca olunur
İstediğini söyleyen istemedigini işitir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?