böyle giderse kafayı yiyecegim!

Aynen sizin yaptığınız gibi salça olmak mı.Kişi kendinden bilirmiş işi.Ben bu kaba üsluplara yabancıyım aydınlattığınız için teşekkürler

Erkekler bu konularda fazla düşünceli olamıyorlar maalesef. Çünkü onlar ev işlerinin ne kadar ağır olduğunun farkında bile değiller. O babaanne sizin evinize gelirse ona her ne kadar zorunda olmasanız da hizmet edeceksiniz etmezseniz zaten siz rahat olamazsınız yaşlı kadın. Ama dediğiniz gibi destek gelmediyse bugüne kadar ilgilenilmediyse sizinle kesinlikle yapmayın çocukları varmış zaten kadının tek seçenek siz değilsiniz. Eşiniz merhametli olabilir fakat bazı kararları verirken sizi de düşünmesi gerek ayrıca görümcenizin sizde kalması ne alaka onu anlamadım?

Birşey olursa ben demiştim dersiniz işde olucaksıniz siz bakmayacaksınız bu kadar takmaya gerek yok 1 hafta sonrada götürürsünüz bitti gitti ya evde olup siz baksaydınız

Son düzenleme:
Siz durup duruken bir arkadaşa laf sokup salca olursanız size de salca olunur
İstediğini söyleyen istemedigini işitir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…