- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
nasıl karısmayayım eşimle buz gbiyiz.daha yeni evliyiz ya bız. ne konuşmaktan anlıyo ne bişeydenizin alıp evde oturup babaannesine bakıcak demekki.
Karışmayın bence ailevi işlerine. Nasılsa çalışıyosunuz.
aynen. Nefret geldi.sinirden işte oturamıyorumKim olsa kafayi yer.
Maddi manevi yanimizda olmayanlarin isi dusunce basimiza üşüşmesinden nefret ediyorum.
sabrım kalmadı .bu gibi durumlarda inada binmemek gerek , siz çalışıyorsunuz üstünüze kaldıramayacağınız yükler almayın, eminim çok becerikli bir bayan olduğunuz için eşiniz sizin fikrinizi almadan sormuştur. Eşinizle Yüz göz olmadan istemediğinizi belli etmeden aslında camım çok iyi olur ama ikimizde işteyiz evde tek başına bir şey olursa ömür boyu kendimi suçlu hissederim vb şeylerle süreci uzatın. Asla yok demeyin yarın önünüze yol vergi olarak geri döner.Sevgiyle kalın
sizde vicdan var bizim kalbimiz kara zaten. nefes darlgı var her gece hastane de kadın canim kardesim. ben sabah 7 aksam 6 calısıyorum. görümcem tek basına bakamaz o benden kücük zaten. yolda bu kadına bisey olsa naparım ben. ayrıca evet o kadar dardayız. ve memleket 8 saat.esımin haftda yalnız bi gün izni var.neresinden tutarsan tut elinde kalıyo yani. ben de senin baktgn taraftan cok baktm ama kaldramayacgm bi yük buHanımefendi bu hastalık böyle durumlarda hesap yapılmaz babaanne ne yapsın yardım etmedilerse yani ayrıca köye gitmek neden 500 tl tutuyor nerede bu köy? zaten görümceniz sizdeymiş babaanneyle gitmek için köye, sizde kaldığı mesela 1 hafta süresinde zaten görümcen ilgilenecek sonra da eşin köye götürüp bırakacak sizlik birşey yok yani o kadar mı dardasınız.
Bu kadar mı vicdansız olduk küçük hesaplar yapıyoruz kadın yaşlı ne olacağı belli değil zaten daha 7 aylık evlilikte ilk olayda hastalıkta böyle yapıop sabrım kalmadı demek enteresan sanki senelerdir evlisiniz de senelerdir sizin başınızda gibi konuşuyorsunuz
sanırım o yorumu yapan kaynanan ya da amcaların eşlerinden birisizde vicdan var bizim kalbimiz kara zaten. nefes darlgı var her gece hastane de kadın canim kardesim. ben sabah 7 aksam 6 calısıyorum. görümcem tek basına bakamaz o benden kücük zaten. yolda bu kadına bisey olsa naparım ben. ayrıca evet o kadar dardayız. ve memleket 8 saat.esımin haftda yalnız bi gün izni var.neresinden tutarsan tut elinde kalıyo yani. ben de senin baktgn taraftan cok baktm ama kaldramayacgm bi yük bu
otobüsle gitmeyecek ki. esim arabyla götrcek. yolu bile bulamaz eşim ben yanında oturup navigasyon acmazsam .Siz o ortamda "babanne biz bütün gün işteyiz yalnız olmaz evde hastasın" demediniz mi?
Eğer ille de gelcem diyorsa gelsin kalsın sonra götürsün eşiniz köyüne. 500tl tutmaz abartıyorsunuz.
Siz olağan hayatınıza devam edin. Yaşlı kadın kırmayın şurada kaç yıl daha yaşar ki..
otobüsle gitmeyecek ki. esim arabyla götrcek. yolu bile bulamaz eşim ben yanında oturup navigasyon acmazsam .
Karışıncada yine buz gibi oluyosunuz.nasıl karısmayayım eşimle buz gbiyiz.daha yeni evliyiz ya bız. ne konuşmaktan anlıyo ne bişeyden
tutturan yaşlıyı yönlendirenler.yaşlı degil ki.Araba kısmını anladım zaten de eşiniz çekeceği çileye razı boşverin ya. Biz ne dersek boş bazen erkeklerin böyle derslere ihtiyacı oluyor. 5 yılda anladım bunu :)
Eşiniz navigasyonu neden kendisi açamıyor?
Ya da köye siz götürmeyin söylesin eşiniz işlerim var izin alamam diye sizde kalsın sonra müsait olan götürsün..
Yaşlılar çocuk gibiler tutturuyorlar işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?