- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
bilmiyorumm ben de tükendim artık...Ben olsam Allah rızası için der, evime gelmesine de köye götürülmesine de ses etmezdim. Yaşlı ve hasta bir kadın. Eşiniz için de kıymetlidir mutlaka. Tamam amcalar halalar baksa daha iyi ama bu kadar olay yapılacak bir şey yok bence.
Eşiniz size işten ayrılıp babaanneme bak demiyor anladığım kadarıyla. Evde veya hastanede bakım planını sizi işin içine katmadan eşinizin yapması lazım.
Görümcenin sizde yatılı kalması ise saçmalık yeni evlendiğiniz için. Köye gidecekse de binsin gitsin otobüsle.
Köye görümce de gelecekse navigasyonu o takip etsin eşiniz de takip edemiyorsa.
eşim aksam 10 da geliyo isten.ben bakarım demeyle olmuyo. yapamazBen olsam Allah rızası için der, evime gelmesine de köye götürülmesine de ses etmezdim. Yaşlı ve hasta bir kadın. Eşiniz için de kıymetlidir mutlaka. Tamam amcalar halalar baksa daha iyi ama bu kadar olay yapılacak bir şey yok bence.
Eşiniz size işten ayrılıp babaanneme bak demiyor anladığım kadarıyla. Evde veya hastanede bakım planını sizi işin içine katmadan eşinizin yapması lazım.
Görümcenin sizde yatılı kalması ise saçmalık yeni evlendiğiniz için. Köye gidecekse de binsin gitsin otobüsle.
Köye görümce de gelecekse navigasyonu o takip etsin eşiniz de takip edemiyorsa.
Bu konu yüzünden boşanmayacağınıza göre bir çözüm yolu bulmalısınız. Daha çok gençsiniz, evliliğin başındasınız.bilmiyorumm ben de tükendim artık...
İşte bunu söyleyin. Bir planın var mı diye sorun. Gündüz ikiniz yokken ne olacak mesela? Görümceniz bakacaksa eşiniz gelene kadar bakar.eşim aksam 10 da geliyo isten.ben bakarım demeyle olmuyo. yapamaz
sizde vicdan var bizim kalbimiz kara zaten. nefes darlgı var her gece hastane de kadın canim kardesim. ben sabah 7 aksam 6 calısıyorum. görümcem tek basına bakamaz o benden kücük zaten. yolda bu kadına bisey olsa naparım ben. ayrıca evet o kadar dardayız. ve memleket 8 saat.esımin haftda yalnız bi gün izni var.neresinden tutarsan tut elinde kalıyo yani. ben de senin baktgn taraftan cok baktm ama kaldramayacgm bi yük bu
sanırım o yorumu yapan kaynanan ya da amcaların eşlerinden biri
kardesim köyde kaynanam da var. o bakıyo. kayınpederimde var. ben izin alamam bunun için.O kadar küçükse görümceniz köyde nasıl bakacak bakamayacak durumda olsa köyde nedne tek bıraksınlar görümcenizle. Size ömür boyu bakın diyen yok ki. Belki 1 hafta kalacak yani sonra da köye götürecek eşiniz 2-3 gün yıllık izin alabilir ne var ki insaf kadın hasta. 8 saat yolun nesi 500 tutacak kaldı ki tutsa ne olur yok bana düğünümde yardım etmediler yok ben de etmem bencillik değil mi. Sizin kendi babaanneniz olsa talep etse aynısını mı yapardınız.
Hani birkaç ay kalır tamam derim ki olmaz ama zaten kadın köye gidecek aylarca kalmayacak neyini kaldıramayacaksınız Allah hastalıkla sınamasın o zaman sizi kaldıramazsınız çünkü dimi. Keşke benim babaannem anneanne dedem hayatta olsaydı uykusuz kalsaydım ama baksaydım eşinizin ailesi sizinde aileniz empati kurun biraz 7 ayda neyindne bıktınız daha bir kere işleri düşmüş sanki hep sizin başınıza kalıyor gibi sabrım kalmadı diyorsunuz. Bugünün genci yarının yaşlısı bunu da unutmayın. Kimseye işiniz düşmez inşallah günün birinde
ayrıca beni ne kadar tanıyosun da kendi canı olsa öyle yapar falan diyosunPardon? siz benim yorumuma neden karışıyorsunuz da dalga geçiyorsunuz? ben dalga geçecek birşey göremiyorum. Hal vermedim diye akrabalardan biri mi oldum. Allah aşkına ne zaman bu kadar vicdan yoksunu olduk ya torunu o insan ve bir şey bile istemeyecek öyle mi belki de günleri sayılı kadının hani tutup onun başına da kalmıyor görümce var zaten o bütün gün zaten çalışıyor gelecek zaten eşi de gelecek onun ilgileneceği birşey olmayacak belki eşi gelene kadar idare eder olay bu 1 hafta sonra da zaten köye götürecek 500 tl ile mi batacaklar nedir yani.
Alt tarafı 1 ay eksiye girerler telafisi olur ama einin vicdan azabı çekmesinden iyidir değil mi. Eşimin izni bir gün yok götüremez yıllık izin denen birşey var. Ama kendi kanı canı olsa öyle demez konu sahibi. Herkes birgün yaşlanacak gerçekten insan torunundan bile birşey isteyemeyecekse ölsün nedir bu katılık daha 7 ayda hemde ilk defa dara düşüp birşey istenmiş nasıl sabrı kalmamış?
Şekerim o kadar oğlu kızı varken neden yeni evlilere veriyorlar ?sizde vicdan var bizim kalbimiz kara zaten. nefes darlgı var her gece hastane de kadın canim kardesim. ben sabah 7 aksam 6 calısıyorum. görümcem tek basına bakamaz o benden kücük zaten. yolda bu kadına bisey olsa naparım ben. ayrıca evet o kadar dardayız. ve memleket 8 saat.esımin haftda yalnız bi gün izni var.neresinden tutarsan tut elinde kalıyo yani. ben de senin baktgn taraftan cok baktm ama kaldramayacgm bi yük bu
Ya da vicdanlı biri .sanırım o yorumu yapan kaynanan ya da amcaların eşlerinden biri
vicdanlı olmaya devam edin sizYa da vicdanlı biri .
Şükürvicdanlı olmaya devam edin siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?