aslında var ama ben uygunsuz giyinmiyorum hatta burda herkes çok beğenir giyinmemi kıyafetlerimiKurumsal firmanin iksinda boyle giyilir zaten
Keske sorsaydiniz nasil giyiniyim diye?
Bana da bir kere kadin yoneticim boyle giyinme demisti , ben cevabi yapistirmistim
Ben isyerimin gerektirdigi sekilde giyiniyorum en azindan sizin gibi full dekolteyle gezmiyorum demistim
Giyinme kurallari yok mu sirketinizin? Kurumsal firmalarda olur giyinme kurallari
Kurallara uygun giyiniyorsaniz bosverin yoneticinizin dedigini , en nefret ettigim seydir , buyuk ihtimalle guzel ve dikkat cekici oldugunuz icin babacanca uyariyordur akli sira , basmiyor bunlarin kafasi kadinlara karisilmayacaginaaslında var ama ben uygunsuz giyinmiyorum hatta burda herkes çok beğenir giyinmemi kıyafetlerimi
ama sektör gereği erkek var çalışanların hepsi erkek sadece 2 3 bayanız
olabilirBelki ters laflar duymuştur o yüzden sizin hakkınızda bir daha konuşulmasın diye demiş olabilir
yapı gereği zaten sakin biriyimEee siz naptınız sessiz sakin odadan çıkıp kabul ettiniz mi yani?
Giyimimde herhangi bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum demediniz mi?
Ben de bunu soracaktım. Dışardan türlü şeyler duymuş olabilir. Bana koruma içgüdüsuyle böyle demiş olabilir gibi geldi. Tabiki karışmak yanlış ama dengesizler de çok. Bu anlamda bir uyarı olduğunu düşündüm. Ortamdan dolayı yani.aslında var ama ben uygunsuz giyinmiyorum hatta burda herkes çok beğenir giyinmemi kıyafetlerimi
ama sektör gereği erkek var çalışanların hepsi erkek sadece 2 3 bayanız
aslında öyle kötü bir adamda değildir ondan duyduğuma çok şaşırdım üstelik kendisi emekli astsubayBen de bunu soracaktım. Dışardan türlü şeyler duymuş olabilir. Bana koruma içgüdüsuyle böyle demiş olabilir gibi geldi. Tabiki karışmak yanlış ama dengesizler de çok. Bu anlamda bir uyarı olduğunu düşündüm. Ortamdan dolayı yani.
yok göremez kimse çünkü masanın altı tamamen kapalıNe giyinmiştin ki canım merak ettim
Gayet usturuplu edepli giyindiyseniz bunu demesi çok yanlış
Mini giyindiyseniz ve oturup kalkarken bir yerinizin açıldığını filan gördüyse o yüzden demiş olabilir
Üzülmeyin bence kötü bir şey de dememiş
öyle söylemek istemiş olabilir ama çok üzücüUygunsuz değil dikkat çekici giyiniyor olabilirsin
Evet şık güzel ama dikkat çekici
yapı gereği zaten sakin biriyim
neden diye üsteledim söylemedi bende odasından çıktım sonra o geldi alınmayın gibi şeyler dedi öyle
Bana görede sizden etkilenmiş, kıyafetinize suçu atmış.Herkese merhabalar öncelikle.
Şimdi değişik bir şey yaşadım işyerinde. Kendimi anlatmak istiyorum. Ben işyerinde dekolte giymiyorum etek elbise topuklu ayakkabı hergün giyerim iş yeri kurumsal bir firma ve ben insan kaynakları bölümündeyim ayrıca etek elbise de hiçbir zaman kısa giyinmedim bugün müdürüm den yarın bir saat izin istemek için hanına gittiğim zaman bana böyle giyinmeyin hoş giyiniyosunuz güzelsiniz ama böyle giyinmeyin dedi bende şaşırdım niye dedim bana beni kırmamaya çalışarak böyle giyinmeyin alınmayın dedi bu arada müdür erkek ve çok üzüldüm şuan moralim yerle bir motivasyon hiçbir şey kalmadı neden böyle dedi ki
aslında öyle birisi değilBana görede sizden etkilenmiş, kıyafetinize suçu atmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?