Böyle giymeyin?!

Müdürünüz benim de anladığım kendince iyi niyetli bir söylemde bulunmuş. Yüksek ihtimal diğer erkek çalışanların ağzından sizinle ilgili uygunsuz sohbetlerin yapıldığına tanık olmuş. Ona en azından bunu sorabilirsiniz. Acaba böyle birşeye mi şahit oldunuz diye. Size bu konuda net birşey söyler mi bilmem. Ama söylemese bile cevap verirken yapacağı mimik ve konuşmasından anlayabilirsiniz. Burdan çıkacak en önemli sonuç diğer erkek çalışanlarla daha mesafeli olmanız gerektiği. Biz kadınların pek aklına gelmiyor ama maalesef erkeklerin Çoğunun beyni belden aşağı çalışıyor. Tabi müdürünüzün de sizden etkilenme ihtimalini göz ardı etmemek lazım. Bu İstem dışı İlgisini bastırabilmek için de böyle söylemiş olabilir.

üzüleceğine cevap verseydin. herkesin öylesi bylesi farklıdır. şirkette genel bi yasak yoksa şahsifikrini belirtmesi hoş olmamış.

bıktım artık şu tarz insanlardan kendileri gözlerine sahip çıkmazlar kadınlara böyle giyinmeyin derler şu twye çıkıp konuşan ilahiyatçılar artık başörtüsü ve kadının kıyafetinden çok erkeğin tesettürünüde anlatsınnn
ve siz istedğiğiniz tarzda giyinin kimse karışamaz umursama ya senden hoşlanmış yada lafın yapılmış engellemei istemş ama onun haddi değil bu

Re.amen adam sana asılmış böyle giyinme güzel oluyosun ilgi yi toplama üzerinde demiş..

E böyle yaparak bu konuyu aşmayı mı planlıyorsunuz? İnadına kadınlar istedikleri gibi giyinmeli.

O feminist düşmanı kadın.

Onların istediği gibi yapacaksak her şeyi değişmez bu düzen. Yuh yani bir kadın bunu diyorsa.

Ya erkekler her yerde her şeye bakıyor hep iğrenç iğrenç konuşuyor. E kadın onlara göre mi yaşıyacak? Bu sokağa çıkmamaya kadar gider. Erkekleri düzeltmek , eğitmek , buna alıştırmak yerine kadını baskılayalım , kapatalım. Sanki böyle medeniyet gelecek. Böyle sadece mağaraya gideriz o kadar.

Siz istediğiniz gibi giyineceksiniz.

ne güzel dedin hay yaşa erkek bakınca laf yok ee kadında öyle giymeseydi öyle insanlardan iğreniyorum

Hanımlar işe oğullarınızı düzgün kızlarınızı özgür yetiştirerek başlayabilirsiniz. Bu toplumsal sorunu böyle aşabiliriz. Mesela kötü konuşan kötü bakan erkekler gördüğünde kadını değil erkeği uyaracak bir oğul yetiştirin.

Çözüm de kadını baskılamak , kapatmak. Ee ne oldu? Yine erkek özgür. İstediğini yapıyor. Sırada başka kadınlar var. Çok mantıklı çözüm ya.
işte bende bunu diyorum ya eskiden böyle değildik herkes dost arkadaş birbirine yanlış yapmaktan korkardı şimdi dycem bişey siyaet din grcek banlancam sende sus en iyisi cnm boşver böyleleri herşeyden soğutur insanı

İki seçenek var
Ya ters şeyler duymuştur
Ya da sizden hoşlanıyor

Benim patronum da bana aynı şeyi dedi ve bı sonra kı adiminda da çok güzelsin dedi . Bende istifa ettim mecburen...

Çaycıya ne demiş. Gidip konusun kimin haddine benm dedikodumı yapmak. Nasıl giyiniyorumki bende lafımı yaptınız diyin.

Arkadaşlar kadınlar istediğini giysin eyvallah ancak tesettür de farz kılınmış kadınlara.Buna ne kadar uyuyoruz kendim de dahil orası tartışılır.Şimdi ben açığım etek de giyerim elbise de giyerim askılı da giyerim ancak yerine göre giyinirim.Benim tesettür anlayışım da böyle kendimce kıyafetlerime dikkat ediyorum.Mesela erkeklerin yoğun olduğu iş yerinde genelde pantalon vs. giyiniyorum.Etek elbise de arada bir giyinirim.Bana kalırsa çalışanların kıyafetlerine bir nebzeye kadar patron karışabilir.Burada da kötü niyetli söylediğini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…