dedikodu kazanı orası sanırım.her yerde acaip laflar dönerde böyle dedikoduda icat edilmez.peki ya buna ne demeli..
beni uyaran adam gitmiş bizim çaycıya anlatmış..
o kadın gelmiş bir de bana laf yapıyor.
a a ona mi dusmus! Pespeki ya buna ne demeli..
beni uyaran adam gitmiş bizim çaycıya anlatmış..
o kadın gelmiş bir de bana laf yapıyor.
Re.amen adam sana asılmış böyle giyinme güzel oluyosun ilgi yi toplama üzerinde demiş..Herkese merhabalar öncelikle.
Şimdi değişik bir şey yaşadım işyerinde. Kendimi anlatmak istiyorum. Ben işyerinde dekolte giymiyorum etek elbise topuklu ayakkabı hergün giyerim iş yeri kurumsal bir firma ve ben insan kaynakları bölümündeyim ayrıca etek elbise de hiçbir zaman kısa giyinmedim bugün müdürüm den yarın bir saat izin istemek için hanına gittiğim zaman bana böyle giyinmeyin hoş giyiniyosunuz güzelsiniz ama böyle giyinmeyin dedi bende şaşırdım niye dedim bana beni kırmamaya çalışarak böyle giyinmeyin alınmayın dedi bu arada müdür erkek ve çok üzüldüm şuan moralim yerle bir motivasyon hiçbir şey kalmadı neden böyle dedi ki
Patrona yükleniyorsunuz fakat adam erkek ağırlıklı bir birimde çalıştığı için konu sahibi ona uyarıda bulunmuş. Tabiki herkes istediğini giyinmeli zaten ülkenin en büyük sorunu da bu herkes herkesin kıyafetine/yaşam tarzına karışıyo laf söylüyo ancak işte toplumumuz daha bu konuyu aşamadı o yüzden bence konu sahibi patronun uyarısını dikkate almalı.Hele ki dikkat çekici güzel bir bayansa o giydiğin etek/elbise çok göze batıyodur o kadar erkeğin içinde emin ol.
Sırf feministlik olsun diye burnunun dikine gitme yolunu önerenlerin gazına gelmeyin derim. Patronunuzun neye kulak misafiri olduğunu gözünüzde canlandıramıyor olabilirsiniz. Kıyafetlerinize erkek gözüyle bakamıyor da olabilirsiniz. Mesela bazı kadınlar beyaz gömleğin içine beyaz sütyen giyince sütyeni gözükmüyor sanıyor. Olduğu gibi görüyoruz halbuki. Siz bu uyarıyı dikkate almayıp ağırlığın erkek olduğu bir yerde böyle (nasılsa artık bilmiyorum) giyinmeye devam ettikçe dünya feminizmini kurtarmış olmayacaksınız sadece kariyerinize zarar vereceksiniz. Adınız geçince hatırlanan sizin yeteneğiniz/zekanız olmayacak. Ülkemizin çağdaş medeniyetler seviyesine gelmesini hepimiz dört gözle bekliyoruz ancak bu yetiştirilme tarzı vs değişmeden pat diye son aşamadan yani kılık kıyafetten başlarsa tutmaz, tutmuyor görüyorsunuz.
Ya erkekler her yerde her şeye bakıyor hep iğrenç iğrenç konuşuyor. E kadın onlara göre mi yaşıyacak? Bu sokağa çıkmamaya kadar gider. Erkekleri düzeltmek , eğitmek , buna alıştırmak yerine kadını baskılayalım , kapatalım. Sanki böyle medeniyet gelecek. Böyle sadece mağaraya gideriz o kadar.
Siz istediğiniz gibi giyineceksiniz.
ne güzel dedin hay yaşa erkek bakınca laf yok ee kadında öyle giymeseydi öyle insanlardan iğreniyorum
işte bende bunu diyorum ya eskiden böyle değildik herkes dost arkadaş birbirine yanlış yapmaktan korkardı şimdi dycem bişey siyaet din grcek banlancam sende sus en iyisi cnm boşver böyleleri herşeyden soğutur insanıÇözüm de kadını baskılamak , kapatmak. Ee ne oldu? Yine erkek özgür. İstediğini yapıyor. Sırada başka kadınlar var. Çok mantıklı çözüm ya.
yok göremez kimse çünkü masanın altı tamamen kapalı
genelde elbise giyiyorum topukluyla
bugünde pantolon topuklu bluz pantolon pudra rengi
öyle bişey söz konusu dahi olamaz öyle birisi değil zatenAcaba pantolonu resmiyetsiz mi buldu ?
One günlük der gibi
Emekli astsubay evli birinden niye hoşlansın ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?