- 23 Ocak 2013
- 1.055
- 865
- 123
cnm dekolte giyinmiyorum demişsin ama niye böyle bir uyarı yapmış anlamadım.Çalıştığınız yer nasıl hep erkekler mi var?Yani bilemedim ki hem çalıştığınız yeri hemde giyim kuşamınızı tam görmeden yorum yapmak çok zorHerkese merhabalar öncelikle.
Şimdi değişik bir şey yaşadım işyerinde. Kendimi anlatmak istiyorum. Ben işyerinde dekolte giymiyorum etek elbise topuklu ayakkabı hergün giyerim iş yeri kurumsal bir firma ve ben insan kaynakları bölümündeyim ayrıca etek elbise de hiçbir zaman kısa giyinmedim bugün müdürüm den yarın bir saat izin istemek için hanına gittiğim zaman bana böyle giyinmeyin hoş giyiniyosunuz güzelsiniz ama böyle giyinmeyin dedi bende şaşırdım niye dedim bana beni kırmamaya çalışarak böyle giyinmeyin alınmayın dedi bu arada müdür erkek ve çok üzüldüm şuan moralim yerle bir motivasyon hiçbir şey kalmadı neden böyle dedi ki
doğru söylüyorsun.Kötüniyetli biri olmadığına eminsen bence odasına tekrar git kusura bakmayın geçen dediğiniz söz kafama takıldı birinden bir şey mi duydunuz neden öyle bir uyarıya gerek duydunuz diye açık açık sor. Kıyafet konusunda neyi yanlış giyindiğimi de anlamadım nasıl giyinmem gerektiğini ima ettiniz anlamadım de güzel güzel sor bence için içini yiyeceğine... bu senin dediğini yapacağım demek değil olayın aslını bi anlayalım önce
O gözle bakmasa giyim tarzınızı farketmez di bile.aslında öyle birisi değil
bir kere bile o gözle bakmaz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?