Böyle hayal etmemiştim !

Önce alışırsın merak etme dicektim ama baktım ki özel üniversite ve tam burslusun o zaman sakın alışma demek istiyorum. sakın alışma ki bursunu falan kaybetme. Bir süre sonra senin kafanda insanlar bulursun onlarla takıl genele sakın uyma

ozaman okuduğun üniversitenin ortamına göre tüm üniversite ortamlarını kapsayarak konusmamalısın..dewlet üniversitesinde okudum bidaha bana hangi yılları versinler sana deseler üniversite derim ordaki arkdslık birliğin tadı damağımda kaldı.sen kötü bi ortama denk gelmişsin bütün üniverstelere maledıyorsun.
sanki bütün üniversitelerin ortamı çok kötü dedim. Bulundugum ortamın rahatsızlığından bahsettim. Bütün universiteler çok kötü diye bir düşünce belirtmedim.

Dert mi bilemem ama üniversite hayatını hiç böyle hayal etmemiştim. Sanki hala lisedeymişim gibi.Ödev yaparız yapmayanlar tehdit eder gibi ödevlerinizi göstermiceksiniz ilerde sizinde bize işiniz düşer gibi konuşmalar. Birbirlerine laf sokarlar saniye geçmez şakaya vururlar laçkalığın daniskası yani. İlk hafta biz artık kardeşiz yahu diyenler bir bakmışsınız havasından geçilmiyor. Sözde üniversitede ki arkadaşlıklar daha başka olur-muş. Tepki göterincede suratsız işte vs vs derler konuşmazlar işleri düşünce bi şeyler isterler. Yazınca çoooook rahatladım......:KK14:

kim demiş üni.de arkadaşlık başka olur diye..
lise arkadaşlığı üstüne tanımam ben...

İlk yıl öyle olur genelde.Herkes birbirini dener sonra doğru insanları bulursun. Hatta 3. 4. Sınıfa geldiğinde kimseye ihtiyacın olmadığını idrak edip yalnız kovboy olursun. Takılma.. Kendi yolundan şaşma. Gerçekten, mezun olunca birçoğunu bir daha görmeyeceksin.:KK12:

Al benden de o kadar. Üniversiteden hiç bir arkadaşımla görüşmüyorum. Dosttuk hepsiyle güya. Ama en yakın arkadaşlarım hala lise arkadaşlarımdır. Kardeşlerim artık onlar benim:KK19:

Maalesef öyle canm üni de genelde köklü arkadaslik değil de köklü aşk bulunur:) isi düştüğünde arayip mesaj atanlar çok olucak hele de vize final zamani: canim yaa sende notlar vardi verir misiiinn, tarzi gereksiz samimiyet içeren bir konuşma. Onun ne hissedicegni bisver notlarimi vermiyorum sen de derse geldin alsaydin diyeceksin;) tabiki çok güzel arkadaşlıklar var hele de evde kaliyorsan;) gecesi gündüzü ayri güzel.. 2.siniftayim daha var ama bitmesinnn:( derse yetişme telasi bile guzel

11deki ders icim 6 da uyan hazirlaz et servise yetis erkenden okulda ol kimseler olmasin dersi bekle dersten cik kimseye görüşürüz diyemeden kostur kostur servise.. böyle olsaydi bi deee sukret senden kotu uni hayatı geçirenler var :) düzelir düzelir :)

Evet doğru üniversite arkadaşlıkları başka oluyor. Küçük yaşlarda kurulan arkadaşlıklar gibi samimi olmuyor. Genellikle çıkar ilişkisine dayanıyor malesef...

11deki ders icim 6 da uyan hazirlaz et servise yetis erkenden okulda ol kimseler olmasin dersi bekle dersten cik kimseye görüşürüz diyemeden kostur kostur servise.. böyle olsaydi bi deee sukret senden kotu uni hayatı geçirenler var :) düzelir düzelir :)
Aglaya aglaya giderdim okula heralde. Bu kadar da değil canım benim ki :KK54:

Dert mi bilemem ama üniversite hayatını hiç böyle hayal etmemiştim. Sanki hala lisedeymişim gibi.Ödev yaparız yapmayanlar tehdit eder gibi ödevlerinizi göstermiceksiniz ilerde sizinde bize işiniz düşer gibi konuşmalar. Birbirlerine laf sokarlar saniye geçmez şakaya vururlar laçkalığın daniskası yani. İlk hafta biz artık kardeşiz yahu diyenler bir bakmışsınız havasından geçilmiyor. Sözde üniversitede ki arkadaşlıklar daha başka olur-muş. Tepki göterincede suratsız işte vs vs derler konuşmazlar işleri düşünce bi şeyler isterler. Yazınca çoooook rahatladım......:KK14:
Ahahaha ben 3. sınıf oldum ve kesin kanaat getirdim canım.
Sadece binalar vs daha büyük . Mekan değişik. Yoksa aynı lise yanı.
Burda herkese de aynı şeyi diyoruz ama her keste hayal kırıklığı yaşıyor.
Bende yaşadıydm :KK53:

Back
X