Böyle hayat zaman gecmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

mutsuzum2017

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
567
-658
48
39
Merhaba

Dertlesmek istedim

Bende göz kuruluğu var ve psikolojimi cok bozuyor. Sağ gözümün beyazi bana daha farkli geliyor sola bakaraktan ve asil bu psikolojimi cok bozuyor sağ gözüm daha cok damarlar var ve sulu duruyor. Göz doktoruna gittim ve sordum o da dediki minimal fark var ama hicbiyerimiz eşit degildir dedi. Ben aynalara bakip bakip hayati kendime zindan ediyorum bu yüzden. Sürekli gözümü düsünüyorum cok yoruldum bu durumdan sanki herkez gözüme bakip vah vah diyolarmis givi geliyor. Doktor dedi birde cok aşiri kuruluğun yok dedi birde dedi senin gözlerin beyaz ama bana öyle gelmiyor. Doktora bile inanmiyorum. Cünkü ben aynada resimde olmiyan seyi nasil göreyim degilmi? Simdide dudagim yan gibi geliyor aynaya bakinca. Kirpiklerimde kepeklenmede var maalesef onun icin sampuan kullaniyorum. Dislerim cürüyor bunada uzuluyorum iki tane kanal tedavili dişım var birinde apse gecmiyor cekilicek galiba cok uzuluyorum. Sizce göz kurulugu kötü birseymi??

Göz doktoru yerine bir psikologla görüşmeniz daha hayırlı olacaktır.

Her konunuza güzel yorumlar yaptım hiçbir yeriniz yamuk değil çok güzelsiniz tekrar ediyorum ama yeter buradakiler de insan. Acilen hastaneye yatın sizin tedaviye ihtiyacınız var
Tesekkur ederim ama sanki herkez beni rahatlatmak icin diyirmus gibi geliyor ben goruyorum aynada

Ben nasil ikna olucam gözümde farklilik olmadigina göz doktorum minimal fark var dedi sadece. Hicbiyerimiz esit degil dedi. Damarlanmalar icin

Bir kere gittim peki faydasi olurmu? Ama ben aynada goruyorum farkliligi
Bir kere gitmekle olmaz. Ömrünüz boyunca, psikoloğunuz gel dediği sürece düzenli aralıklarla gitmelisiniz. Hatta psikiyatriste de yönlendirebilir. Normal değil durumunuz, ciddi hastasınız, beden algınız bozulmuş. Çocuğunuz da varmış, kendiniz için değilse bile onun için mutlaka düzenli terapi ve tedavi görmelisiniz.

Bende de var yazın daha çok artıyor
Damlası var kullanıyorum
Yanı bunu bu kadar takıntı yapmakta ayrı hastalık
Siz evde yanlız filânmızınız
Işiniz uğraşınız yok mu
Oran buram takıntı yapmış gibisiniz
Göz kurulduğundan önce hastalık hastası tavrınız daha vahim

Bence kendini yorma ne yazalim istiyorsun soyle onu yazalim. Ayni minvalde actigin bilmem kacinci konun ben artik sayamadim. Insanlar yazdi etti tek yaptigin sende de var mi demek. Senin cozumun burada degil.

Üzülmeye devam edersen sakat kalacaksın bu gidişle, takınti yapmışsın tedavi olman lazım, öyle hastalıklar var ki adını dahi duymak istemezsin , hayatını zindan etme ..

Acilen bir psikoloğa gidin kendiniz için değilse çocuğunuz için. Siz böyle kaşım, gözüm, dudağım derken o çocukla da ilgilenemezsiniz. Tüm gün takıntılarıyla boğuşup,evden dışarı çıkmayan anneyle yaşaya, yaşaya onun da dengesini bozacaksınız, belki de bozdunuz bile.

Göz kuruluğumu yoksa kirpiklerde kepeklenmemi? Benim bi gozum daha sulu daha damarli duruyor sendede öylemi?

Bence kendini yorma ne yazalim istiyorsun soyle onu yazalim. Ayni minvalde actigin bilmem kacinci konun ben artik sayamadim. Insanlar yazdi etti tek yaptigin sende de var mi demek. Senin cozumun burada degil.
Gozümun beyazinin ayni oldugunu bilmek istiyorum. Ama aynada farkli farkli duruyor biri daha sulu damarli

Sen yazınca baktım günces...

Hakkaten ne çok konu açmış kesinlikle psikiyatriye gidin burun bunların sebebi psikolojiniz M mutsuzum2017

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…