- 21 Eylül 2017
- 567
- -658
- 48
- 39
- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
Göz doktoru yerine bir psikologla görüşmeniz daha hayırlı olacaktır.Merhaba
Dertlesmek istedim
Bende göz kuruluğu var ve psikolojimi cok bozuyor. Sağ gözümün beyazi bana daha farkli geliyor sola bakaraktan ve asil bu psikolojimi cok bozuyor sağ gözüm daha cok damarlar var ve sulu duruyor. Göz doktoruna gittim ve sordum o da dediki minimal fark var ama hicbiyerimiz eşit degildir dedi. Ben aynalara bakip bakip hayati kendime zindan ediyorum bu yüzden. Sürekli gözümü düsünüyorum cok yoruldum bu durumdan sanki herkez gözüme bakip vah vah diyolarmis givi geliyor. Doktor dedi birde cok aşiri kuruluğun yok dedi birde dedi senin gözlerin beyaz ama bana öyle gelmiyor. Doktora bile inanmiyorum. Cünkü ben aynada resimde olmiyan seyi nasil göreyim degilmi? Simdide dudagim yan gibi geliyor aynaya bakinca. Kirpiklerimde kepeklenmede var maalesef onun icin sampuan kullaniyorum. Dislerim cürüyor bunada uzuluyorum iki tane kanal tedavili dişım var birinde apse gecmiyor cekilicek galiba cok uzuluyorum. Sizce göz kurulugu kötü birseymi??
Tesekkur ederim ama sanki herkez beni rahatlatmak icin diyirmus gibi geliyor ben goruyorum aynadaHer konunuza güzel yorumlar yaptım hiçbir yeriniz yamuk değil çok güzelsiniz tekrar ediyorum ama yeter buradakiler de insan. Acilen hastaneye yatın sizin tedaviye ihtiyacınız var
Bir kere gittim peki faydasi olurmu? Ama ben aynada goruyorum farkliligiGöz doktoru yerine bir psikologla görüşmeniz daha hayırlı olacaktır.
Bir kere gitmekle olmaz. Ömrünüz boyunca, psikoloğunuz gel dediği sürece düzenli aralıklarla gitmelisiniz. Hatta psikiyatriste de yönlendirebilir. Normal değil durumunuz, ciddi hastasınız, beden algınız bozulmuş. Çocuğunuz da varmış, kendiniz için değilse bile onun için mutlaka düzenli terapi ve tedavi görmelisiniz.Bir kere gittim peki faydasi olurmu? Ama ben aynada goruyorum farkliligi
Bende de var yazın daha çok artıyorMerhaba
Dertlesmek istedim
Bende göz kuruluğu var ve psikolojimi cok bozuyor. Sağ gözümün beyazi bana daha farkli geliyor sola bakaraktan ve asil bu psikolojimi cok bozuyor sağ gözüm daha cok damarlar var ve sulu duruyor. Göz doktoruna gittim ve sordum o da dediki minimal fark var ama hicbiyerimiz eşit degildir dedi. Ben aynalara bakip bakip hayati kendime zindan ediyorum bu yüzden. Sürekli gözümü düsünüyorum cok yoruldum bu durumdan sanki herkez gözüme bakip vah vah diyolarmis givi geliyor. Doktor dedi birde cok aşiri kuruluğun yok dedi birde dedi senin gözlerin beyaz ama bana öyle gelmiyor. Doktora bile inanmiyorum. Cünkü ben aynada resimde olmiyan seyi nasil göreyim degilmi? Simdide dudagim yan gibi geliyor aynaya bakinca. Kirpiklerimde kepeklenmede var maalesef onun icin sampuan kullaniyorum. Dislerim cürüyor bunada uzuluyorum iki tane kanal tedavili dişım var birinde apse gecmiyor cekilicek galiba cok uzuluyorum. Sizce göz kurulugu kötü birseymi??
Merhaba
Dertlesmek istedim
Üzülmeye devam edersen sakat kalacaksın bu gidişle, takınti yapmışsın tedavi olman lazım, öyle hastalıklar var ki adını dahi duymak istemezsin , hayatını zindan etme ..Merhaba
Dertlesmek istedim
Psikoloğa devam ederek..Ben nasil ikna olucam gözümde farklilik olmadigina göz doktorum minimal fark var dedi sadece. Hicbiyerimiz esit degil dedi. Damarlanmalar icin
Göz kuruluğumu yoksa kirpiklerde kepeklenmemi? Benim bi gozum daha sulu daha damarli duruyor sendede öylemi?Bende de var yazın daha çok artıyor
Damlası var kullanıyorum
Yanı bunu bu kadar takıntı yapmakta ayrı hastalık
Siz evde yanlız filânmızınız
Işiniz uğraşınız yok mu
Oran buram takıntı yapmış gibisiniz
Göz kurulduğundan önce hastalık hastası tavrınız daha vahim
Gozümun beyazinin ayni oldugunu bilmek istiyorum. Ama aynada farkli farkli duruyor biri daha sulu damarliBence kendini yorma ne yazalim istiyorsun soyle onu yazalim. Ayni minvalde actigin bilmem kacinci konun ben artik sayamadim. Insanlar yazdi etti tek yaptigin sende de var mi demek. Senin cozumun burada degil.
Psikiyatriye gitmiş ama ilaç tedavisini bırakmış, yan etkilerinden korkuyormuşGöz doktoru yerine bir psikologla görüşmeniz daha hayırlı olacaktır.
Sen yazınca baktım günces...Bence kendini yorma ne yazalim istiyorsun soyle onu yazalim. Ayni minvalde actigin bilmem kacinci konun ben artik sayamadim. Insanlar yazdi etti tek yaptigin sende de var mi demek. Senin cozumun burada degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?