- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
Gozümun beyazinin ayni oldugunu bilmek istiyorum. Ama aynada farkli farkli duruyor biri daha sulu damarli
Ben aynada farklilik gordugum surece ilac fayda edermi?Psikiyatriye gitmiş ama ilaç tedavisini bırakmış, yan etkilerinden korkuyormuş
Bir de nickini değiştirseHer konunuza güzel yorumlar yaptım hiçbir yeriniz yamuk değil çok güzelsiniz tekrar ediyorum ama yeter buradakiler de insan. Acilen hastaneye yatın sizin tedaviye ihtiyacınız var
Sen yazınca baktım günces...
Hakkaten ne çok konu açmış kesinlikle psikiyatriye gidin burun bunların sebebi psikolojiniz M mutsuzum2017
Bende ne damar var ne kepekGöz kuruluğumu yoksa kirpiklerde kepeklenmemi? Benim bi gozum daha sulu daha damarli duruyor sendede öylemi?
Zaten psikolojik rahatsızlığınızdan dolayı sürekli kendinizi inceleyip kafanıza takacak bir şey buluyorsunuz. Tekrar psikiyatriye gidin, ilaçlarınızı doğru düzgün kullanın.Ben aynada farklilik gordugum surece ilac fayda edermi?
Bendede göz kuruluğu var ama şimdiye kadar hicbi farklılık görmedim gözümde, yakından bakınca tabiki ince küçük cizgiler var kırmızı ama ne bilim o kadar abartmaya gerek yok. Kusr aramak için bakarsam illaki bulurum amaMerhaba
Dertlesmek istedim
Bende göz kuruluğu var ve psikolojimi cok bozuyor. Sağ gözümün beyazi bana daha farkli geliyor sola bakaraktan ve asil bu psikolojimi cok bozuyor sağ gözüm daha cok damarlar var ve sulu duruyor. Göz doktoruna gittim ve sordum o da dediki minimal fark var ama hicbiyerimiz eşit degildir dedi. Ben aynalara bakip bakip hayati kendime zindan ediyorum bu yüzden. Sürekli gözümü düsünüyorum cok yoruldum bu durumdan sanki herkez gözüme bakip vah vah diyolarmis givi geliyor. Doktor dedi birde cok aşiri kuruluğun yok dedi birde dedi senin gözlerin beyaz ama bana öyle gelmiyor. Doktora bile inanmiyorum. Cünkü ben aynada resimde olmiyan seyi nasil göreyim degilmi? Simdide dudagim yan gibi geliyor aynaya bakinca. Kirpiklerimde kepeklenmede var maalesef onun icin sampuan kullaniyorum. Dislerim cürüyor bunada uzuluyorum iki tane kanal tedavili dişım var birinde apse gecmiyor cekilicek galiba cok uzuluyorum. Sizce göz kurulugu kötü birseymi??
Aklı başında bir yakını falan yok mu acaba? Görmüyorlar mı kadının halini?Psikiyatriye gitmiş ama ilaç tedavisini bırakmış, yan etkilerinden korkuyormuş
Ben nasil ikna olucam gözümde farklilik olmadigina göz doktorum minimal fark var dedi sadece. Hicbiyerimiz esit degil dedi. Damarlanmalar icin
Şimdi gelip seninde gözün kuru mu kepekleniyor mu diyecek. 52453. konusu maalesef hanımefendinin göz kuruluğuyla ilgili. Ciddi psikolojik problemi var ama kızına üzülüyorum en çok. Hiçbir şekilde laf dinlemiyor.Bendede göz kuruluğu var ama şimdiye kadar hicbi farklılık görmedim gözümde, yakından bakınca tabiki ince küçük cizgiler var kırmızı ama ne bilim o kadar abartmaya gerek yok. Kusr aramak için bakarsam illaki bulurum ama
Her konu açtığında ben de aynısını düşünüyorum. Üstelik bir çocuğu varmış, bu psikolojiyle çocuğuna ne kadar iyi gelebilir ki?Aklı başında bir yakını falan yok mu acaba? Görmüyorlar mı kadının halini?
belki gozlerin farklidir ama daha buyuk bi sorunun var okb olmussun pisikiyatra gitmen lazimBen nasil ikna olucam gözümde farklilik olmadigina göz doktorum minimal fark var dedi sadece. Hicbiyerimiz esit degil dedi. Damarlanmalar icin
Kepeklenmede varmu acaba sende? Cokmu kurulugun?? Evet ince kilcal damarlari diyorum bi gözümde daha cok o daha sulu duruyorBendede göz kuruluğu var ama şimdiye kadar hicbi farklılık görmedim gözümde, yakından bakınca tabiki ince küçük cizgiler var kırmızı ama ne bilim o kadar abartmaya gerek yok. Kusr aramak için bakarsam illaki bulurum ama
Paylastim herkezle biliyolarher hafta size burda goz doktorundan once psikologa gidin diyoruz israrla gozum kuru diyorsunuz. ne zaman gideceksiniz psikologa? cevrenizde hic esiniz dostunuz yok mu? bunlari sadece kendiniz mi dusunuyorsunuz disariyla paylasmiyor musunuz?
Hadi var diyelim ne olucakKepeklenmede varmu acaba sende? Cokmu kurulugun?? Evet ince kilcal damarlari diyorum bi gözümde daha cok o daha sulu duruyor
niye kimse yardim etmiyor peki yoksa siz mi psikologa gitmeyi reddediyorsunuzPaylastim herkezle biliyolar
Daha sulu olduğu konusunda doktor ne dedi peki. Kepeklenme bende yokKepeklenmede varmu acaba sende? Cokmu kurulugun?? Evet ince kilcal damarlari diyorum bi gözümde daha cok o daha sulu duruyor
Şimdi gelip seninde gözün kuru mu kepekleniyor mu diyecek. 52453. konusu maalesef hanımefendinin göz kuruluğuyla ilgili. Ciddi psikolojik problemi var ama kızına üzülüyorum en çok. Hiçbir şekilde laf dinlemiyor.
Ben sana ne dedim...Kepeklenmede varmu acaba sende? Cokmu kurulugun?? Evet ince kilcal damarlari diyorum bi gözümde daha cok o daha sulu duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?