Böyle hayat zaman gecmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sen yazınca baktım günces...

Hakkaten ne çok konu açmış kesinlikle psikiyatriye gidin burun bunların sebebi psikolojiniz M mutsuzum2017

Ya yok oyle boyle degil psikolojisi cok kotu insanlar defalarca yazdi etti hala ayni yerde. Bizim yardimci olabilecegimiz bir durumda degil. Telefonu gozune sokmak hobi haline gelmis ne desek bos.

Göz kuruluğumu yoksa kirpiklerde kepeklenmemi? Benim bi gozum daha sulu daha damarli duruyor sendede öylemi?
Bende ne damar var ne kepek
Havayla ilgili durumdan kaynaklı
Damlam var
Bide benim bahçe var bahçe de güneş altında çok kalınca oluyor
Ama sizin asıl sorun psikolojiniz iyi değil
Bur dünya konu açmışın hep aynı sorunlar aynı şeyler
Sizin belkide altta yatan şey başka takıntı bunun tedavi olması gerekiyor
Geciktirmeyin gidin psikoloğa acil..

Bendede göz kuruluğu var ama şimdiye kadar hicbi farklılık görmedim gözümde, yakından bakınca tabiki ince küçük cizgiler var kırmızı ama ne bilim o kadar abartmaya gerek yok. Kusr aramak için bakarsam illaki bulurum ama

Ben nasil ikna olucam gözümde farklilik olmadigina göz doktorum minimal fark var dedi sadece. Hicbiyerimiz esit degil dedi. Damarlanmalar icin

Evet insanların yüzü vücudu asimetriktir. Göz, kulak, dudak, meme, bacak bu organlardan biri diğerinden farklı olabilir. Bende de öyle ama sizin sorununuz takmanız değil insan lafı dinlememeniz.

Şimdi gelip seninde gözün kuru mu kepekleniyor mu diyecek. 52453. konusu maalesef hanımefendinin göz kuruluğuyla ilgili. Ciddi psikolojik problemi var ama kızına üzülüyorum en çok. Hiçbir şekilde laf dinlemiyor.

her hafta size burda goz doktorundan once psikologa gidin diyoruz israrla gozum kuru diyorsunuz. ne zaman gideceksiniz psikologa? cevrenizde hic esiniz dostunuz yok mu? bunlari sadece kendiniz mi dusunuyorsunuz disariyla paylasmiyor musunuz?

Kepeklenmede varmu acaba sende? Cokmu kurulugun?? Evet ince kilcal damarlari diyorum bi gözümde daha cok o daha sulu duruyor

her hafta size burda goz doktorundan once psikologa gidin diyoruz israrla gozum kuru diyorsunuz. ne zaman gideceksiniz psikologa? cevrenizde hic esiniz dostunuz yok mu? bunlari sadece kendiniz mi dusunuyorsunuz disariyla paylasmiyor musunuz?
Paylastim herkezle biliyolar

Kepeklenmede varmu acaba sende? Cokmu kurulugun?? Evet ince kilcal damarlari diyorum bi gözümde daha cok o daha sulu duruyor
Hadi var diyelim ne olucak
Bak herkes ne diyor
Psikologa git diye niye onlara cevap vermiyorsun

Ben sana ne dedim... Aden02

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…