- Konu Sahibi mutsuzum2017
-
Herkez değil herkesTesekkur ederim ama sanki herkez beni rahatlatmak icin diyirmus gibi geliyor ben goruyorum aynada
Ay noluyo noluyo valla anlamadimAden02 ben sana ne dedim...
Tekrar bak mesaja alıntıladığın. Eski mesajımı ekledim.Ay noluyo noluyo valla anlamadim
Tamam şimdi anladım. Bende kızına üzüldüm acaba ona karşı davranışları nasılTekrar bak mesaja alıntıladığın. Eski mesajımı ekledim.
Hiç zannetmiyorum ilgilenebilsin bu halde. Olan o kızcağıza oluyor. Psikolojisi nasıldır Allah bilir...Tamam şimdi anladım. Bende kızına üzüldüm acaba ona karşı davranışları nasıl
Çok üzülüyorum böyle şeyler görünce, kaç yaşında acaba kızıHiç zannetmiyorum ilgilenebilsin bu halde. Olan o kızcağıza oluyor. Psikolojisi nasıldır Allah bilir...
Cok üzüldumBir göz kuru diye bu kadar konu açmanız tabiki asla normal değil sıkıldıkça mi açıyorsunuz bilmiyorm ama hiç normal değil bu kadar abartı yaşamaniz. Halamın kızı gece yatarken yapay gözü suya koyup öyle uyuyor. Şükredin biraz . Çocuğunuz var acilen tedavi olun o çocuğa yazık. Diğer konuda da o çocuğa yazık eşiniz birşey yapmıyor mu sizin bu takıntılarıniz için dedik size ama cevap alamadım. Lütfen tedavi olun
Maalesef kızıma yanlış şekilde fitil verdim diye bile bir konusu var çok üzülüyorum. Hastaneye yatması gerek ilaçları kullanmıyor sürekli gözüm diyor oysa güzel bir hanımefendi gerçekten kendine yazık ediyor çevresinde kimse yok mu bu hallerini görecek acabaŞimdi gelip seninde gözün kuru mu kepekleniyor mu diyecek. 52453. konusu maalesef hanımefendinin göz kuruluğuyla ilgili. Ciddi psikolojik problemi var ama kızına üzülüyorum en çok. Hiçbir şekilde laf dinlemiyor.
Herkes biliyormuş öyle diyor ama o kızı için ailesi bir şey yapsa çok iyi olur.Maalesef kızıma yanlış şekilde fitil verdim diye bile bir konusu var çok üzülüyorum. Hastaneye yatması gerek ilaçları kullanmıyor sürekli gözüm diyor oysa güzel bir hanımefendi gerçekten kendine yazık ediyor çevresinde kimse yok mu bu hallerini görecek acaba
Birsey gormuyormusun normalmi duruyor yani??ne var simdi bu gozlerde? allah askina gidin tedavi olun siz tedavi kelimesini gordugunuz mesajlari okumuyor musunuz?
Lütfen psikiyatri yardımı alLütfen doğruyu söyleyin olurmu gözlerim nasil sence farkli duruyormu biri daha damarli sulu gibi??
Fark varmi sence?Lütfen psikiyatri yardımı al
Ciddi ciddi dalga geçtiğinizi düşünüyorum artık.Fark varmi sence?
Hayir neden dalga geceyim sadece sordum fark varmidiye?Ciddi ciddi dalga geçtiğinizi düşünüyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?