Böyle hayat zaman gecmiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkesin psikolog yorumuna katılıyorum . Dişlerim çürümeye devam ediyor demişsiniz. Gidip tedavi yaptırmamışsınız tabi eder . Gidip tedavi olun ,fırçalamaya başlayın. Çözüm çok basit yani sanki çaresi olmayan sorunlarınız var gibi bahsediyorsunuz halbuki basit şeyler bunlar

Bir göz kuru diye bu kadar konu açmanız tabiki asla normal değil sıkıldıkça mi açıyorsunuz bilmiyorm ama hiç normal değil bu kadar abartı yaşamaniz. Halamın kızı gece yatarken yapay gözü suya koyup öyle uyuyor. Şükredin biraz . Çocuğunuz var acilen tedavi olun o çocuğa yazık. Diğer konuda da o çocuğa yazık eşiniz birşey yapmıyor mu sizin bu takıntılarıniz için dedik size ama cevap alamadım. Lütfen tedavi olun

Cok üzüldum gözünumu kaybetti acaba?

Burada kim ne derse desin hanımefendi kendini kapatmış. Annemden bilirim böyle insanları. Gözü bitse kulağına takılacak o bitse takılacak bir yeri mutlaka bulacak. Hayatta tek odak noktası takıntıları. Gerçek sorunları ile yüzleşmek yerine hayali sorunlar yaratip onunla uğraşır böyle insanlar bu sayede ağır gelen dertlerinden kaçarlar. Muhtemelen terapi de almayacak. Allah evladının yardımcısı olsun

Maalesef kızıma yanlış şekilde fitil verdim diye bile bir konusu var çok üzülüyorum. Hastaneye yatması gerek ilaçları kullanmıyor sürekli gözüm diyor oysa güzel bir hanımefendi gerçekten kendine yazık ediyor çevresinde kimse yok mu bu hallerini görecek acaba

Herkes biliyormuş öyle diyor ama o kızı için ailesi bir şey yapsa çok iyi olur.
Gördükçe ben üzülüyorum.

Kimse sana bakıpta gözünün üstünde kaş var demez bırak elalemi önemli olan sensin benimde kaşlarım yamuk göz kapağının biri diğerine göre daha düşük gibi vs aman kime ne ya beni böyle yaratmış rabbşm şükür sağlıklıyım ağrım acım yok git Bi kaç saat acilde otur neler oluyor şükredersin haline bu düşüncelerini psikiyatri ye gidip anlat sana yardımcı Bi. İlaç verir hayatını zehir etme kendine kafandaki vesveden kurtul mutlu ol hayat kısa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…