• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Böyle ilk buluşma mı olur ?

Arkana bakmadan kaç... cimri ne demek alası. Çok sorun yaşarsın bununla. En itici erkek tipi. Hazır soğumuşsun kaç kaç kaç
 
Bir insani iste tam olarak da bu ufakmis gibi gorunen hareketleriyle tanimaya baslarsiniz. Ben okurken yillar onceki birini animsadim ve midem bulandi yeniden. Bu tarz insanlar sevgide de cimri oluyor ve son derece bencil karakterde oluyorlar. Sana cok ictenlikle diyorum ki bu insanla hicbir sekilde duygusal bir iliskiye baslama. Birak is arkadasligiyla kalsin. Ben adami gormeden igrendim.
 
Ilk bulusmada konu sahibine elini cebine atsaydin demek sacma degil mi? Kaldi ki kiz sormus zaten ama sormasi gerekmezdi.
Hem davet ediyor hem ilk romantik bulusma gibi bisey. Sonucta 50 kere yemege cikmis degiller. Boyle birinin uzerinde fazla dusunmezdim bile...

Ozensiz, hesap oderken ikinan biri hic olmadi hayatimda. Boyle sacma sapan insanlari cekmeyin "erkekler duz mantiktir " bilmem ne bahaneleriyle...
 
:confused:
Kizlar iyi geceler.
Hemen konuya giriyorum. Calistigim yerde biriyle tanistim, inanilmaz ilgi duydum ve o da bana ilgi duyuyor. Dune kadar sevgili degildik ama arkadas da degildik hani o arada bisey var ya adi olmayan :) oyleydik. Dunden sonra noldugumuzu ben de anlamadim,siz bana fikir verin.
Bu cocugun dunku hareketleri beni itti resmen.
Normalde calistigimiz arkadaslarimizla birlikte bir seyler yapiyorduk. Son zamanlarda bir kac kez birlikte basbasa bi yerlere ciktik. Sinemaya gittik, kitap almaya gittik,kahve ictik vs. Yani cok da ozel olmayan seylerdi.
Dun ilk kez aksam yemegine cikalim dedi. Tabi ben heyecandan mutluluktan ölüyorum. Bugun bana acilacak tamam diye.
Nereye gidecegiz vs dedim, ben biliyorum cok seveceksin dedi. Ilk kez aksam yemegine cikiyoruz,ozel bir randevu. Guya.
Suslendim,puslendim.
Ciktik,nereye gidiyoruz diyorum o da bakiniyor etrafa. Yani kendisi de bilmiyor :) sorun degil bilmeyebilir de bana niye oyle soyluyor ?
Ya kizlar belki benim hakkimda kotu dusuneceksiniz ama durum cig kofteciye gittik (bu arada severim ben ama ozel bir sey bekliyordum,oturacak bir yer en azindan) inanin masa filan yoktu. Bildiginiz bufe, adam sarip veriyor.
Saka mi yapiyor diye anlamadim yuzune baktim. Nerde oturacagiz dedim,2 dakikada yeriz sonra kahve iceriz dedi. Hem bak vegan diyor. Benim vejetaryenligimi de dusunmus.
Saka gibi ya. Aglasam mi gulsem mi ?
Cok sasirdim ya ilk kez yemege cikiyoruz adam ne diyor ?
Ben yemek yemeyecegim kahve icelim dedim. Oyle dememle bir cafeye gittik.
Tutturdu aksam yemegi diye iste neymis o kadar cikmisiz kesinlikle olmazmis, yemek yiyecekmisiz. Ilk buldugumuz cafeye gittik.
Ben siparisimi verdim. Gorevli cocuk icecek ister misiniz dedi, bu adam direkt yok dedi. Ya inanin cok yiyip ictigimden ya da bunlara cok anlam yukledigimden degil ama bir nezaket bir adap vardir degil mi ?
Yemeklerimizi yedik, o an zaten ben bi kaldim oyle kafamda soru isaretleri ile.
Neyse dedim yine. Artik kahve mahve istemiyordum yani adam yemegin yanindaki icecege burun kivirinca. Sonra hadi kahve icelim dedi menuyu istedi.
Burda bu kahveler ne kadar pahali, gereksiz vs. Diye mirildanmaya basladi.
Boyle demesini anlayabilirdim baska bir zaman olsaydi. Bu arada ortalama bir cafeydi ve fiyatlar orta halliydi.
Artik iyice bozuldum, kahve istemiyorum dedim,kalkalim dedim. Sonra yok dedi iki tane soyledi. Ya o kadar sacma ki bunlari yaptiktan sonra da gonlumu almaya calisti kendince.
Son olaya geciyorum, eve donuyoruz. Ben dolmusa binecegim. Aa otobus bedava bugun dedi. Yakin yerde oturuyoruz ayni araclara biniyoruz ve benim evim otobus duragina yakin sayilmaz. Bayagi bi yuruyorum o yuzden Minibusu tercih ediyorum. Ben otobusle gideyim sen minibusle dedi. Gozune baktim ya artik dalga mi geciyor diye nasil baktiysam artik " saka yapiyorum sen de hemen inandin olur mu oyle sey filan " . boyle bir luzumsuz ve manasiz saka anlayisi oldugunu da bilmiyordum. Bi hisimla geldim,yol boyunca da konusmadim.
Kendime o yol boyunca o kadar kizdim ki anlatamam. Kendi kendime gelin guvey olmama mi adamin benle dalga gecmesine mi hangisine kizacagimi sasirdim.
Inanin ne heveslerle gittim neyle karsilastim.
Bu arada ikimiz de tek yasiyoruz ve aylik gelirimiz gayet iyi.
Paradan ziyade bu cimriligi bu okuzlugu bu kadar gozler onune sermesine sasirdim. Sasirdim demek az kalir,sok gecirdim. Simdiye kadar boyle bi ortamda bulunmadik ve ozel bir gun olacak diye konustuk.
Ben bu kadar sacmaliktan sonra benimle dalga gectigini ve aramizdaki her neyse bitirmek icin bu yolu sectigini dusunuyorken o gece bana olan duygularini anlatan bir mesaj geldi, benden hoslandigini ve birlikte vakit gecirmekten ne kadar keyif aldigini vs yazmis. O aksamin uzerine harika bir duygu seli. Yani anlayacaginiz adamin yaptiklari kendi karakterinden kaynaklanan seylermis.
Cevap vermedim, icimden de gelmedi acikcasi. Boyle bir ilk bulusma olmamistir,o kadar kotuydu.
Bugun de cok uzgundu, iki kez odama geldi de neyse ki isim vardi da bi sekilde konusmadim.

E ben simdi ne yapayim ya ? Gormezden mi geleyim? Dunku cimrilik mi desem okuzluk mu desem ona mi denk geldim,anlik mi diyim ?
Cocuga bayiliyordum,sogudum resmen ya saka gibi. Bekledigim an geldi, tam evet bir seyler basliyor derken napti bu adam ? Aglasam mi gulsem mi ?
Hayir bir de simdiye kadar buna benzer bir sey de olmadi gerci dedigim gibi ozel bir sey de yapmamistik.
Ne yapmaliyim, bunlari konusmali miyim,konusmadan mi vazgecmeliyim?
Kafam cok karisik.

:rolleyes: Mavi ekran verdim
Ne konuşcan ki bunla :confused:
Bariz kaba ve cimri
 
Bir öneride bulunayım, forumda okuduğum kadarıyla pintiler genelde yiyip içilenin hesabını yapıyor. Eğer hesabı o ödemişse kahveyi ödeşin ne olur ne olmaz.
 
Salaş yer değil yahu bildiğin çiğ köfteci, adım başı her yerde olanlardan. Bir özelliği yok ki. Dizilerdeki yerler genelde gözlerden uzak salaş ama keşfedilmemiş buranın köftesi vs çok güzel dedikleri yerler oluyor. :KK45:

Ama dizilerde filmlerde o salaş yerlerde oturarak yemek yiyiyorlar, bunda seni çok özel bir yere götüreceğim gibi şeyler dedikten sonra büfede ayakta dikilmişler. O filmlerde erkekler kadının içecek içmeyeceğine karar vermiyor ve “aynı yere gideceğiz ama bugün bedava diye ben otobüsle gideyim” demiyor.

Bir butik cafe olur, 3-5 masa ve tabureleri ile sevimli bir yer olur o zaman tamam. Ben de çok severim öyle yerleri. Çiğ köfteci tam anlamıyla vizyonsuzluk, hele ayakta dikilerek yemeyi teklif etmek... Gerçekten ne düşünüyordu bunları teklif ederken anlayamadım.

Dip not: Tanıdığım cimri insanlar hep yemeğin yanındaki içeceğin hesabını yapar. Fazla gelir bir kutu içeceğe para vermek.
 
Daha once iliskisi olmus mu? Belki nasil davranacagini sasirmistir heyecandan, bi bulusma daha yapin bakalim bu sefer nasil davranacak, eger ayni kafayla devam ederse "bundan sonra merhaba merhaba " bence..
 
Bana da böyle bırını zorla ayarlamaya calısıyorlar. Hiç uğrasma derım acıklama bıle yapma .
 
Karşı tarafı tanıdığınız özel bir gece olmuş gerçekten
Herşeyin başlamadan bitecek olması da tam isabet
Öğrenci olsa daha bonkör harcardı ilk akşam için
Allah korumuş yüzünü erken görmüşsünüz
 
Bu adamla uğraşacak olan sensin, ne adap biliyor ne görgü.

Her zaman mırç mırç bir ilişki taraftarı değilim ama insan ilk zamanlarda heyecan istiyor, ayakları yerden kesilsin istiyor.

Bu adamdan istediğin şeyleri çıkaramazsın.

Mesele cimrilik değil, adam çok odun ve değişmez böyle gider.

Senden hoşlandığını da sanmıyorum koskocaman adam bir kadınla nasıl konuşacağını neler yiyeceğini bilemez mi yahu?

Sen ona beni düzgün bir yere yemek yemeye götürmedin diye çıkışma sakın çünkü bu adam seni paragöz sanır kesin. Ben duygularımdan eminim seninle arkadaş olarak devam etmeliyiz daha fazlasını bekleme benden de kes at.

İlk zamanlar böyle olan adamla evlenmeyi düşünemiyorum bile ben.
 
Parasızlıktan yaptığını düşünmüyorum , ortalama lüks bir yerde iki kişinin yemeği en fazla ne kadar tutar ki? Olsun olsun taş çatlasın 200 TL , bir de ilk özel yemek yani.İnsan para ayırır , ne yapar eder.Hayır bir de bu adam sigara filan içiyorsa eyvah ki eyvah adam düpedüz hem bencil hem cimri.Madem öyle ne diye yemek demiş ki? Kahve içmeye gidip sohbet etseniz en azından daha iyi olurmuş.Bence haklısın.


Bir de bu adamın duygularından emin misin? Paracı erkekler sırf çalışıyor para kazanıyor diye bile kadınlara yaklaşabiliyor.Umarım öyle değildir.
 
Bir butik cafe olur, 3-5 masa ve tabureleri ile sevimli bir yer olur o zaman tamam. Ben de çok severim öyle yerleri. Çiğ köfteci tam anlamıyla vizyonsuzluk, hele ayakta dikilerek yemeyi teklif etmek... Gerçekten ne düşünüyordu bunları teklif ederken anlayamadım.

Dip not: Tanıdığım cimri insanlar hep yemeğin yanındaki içeceğin hesabını yapar. Fazla gelir bir kutu içeceğe para vermek.
ya tamam da hep lüks yerlerde mi yiyoruz yemeğimizi, çiğkötfecinin önünde durup yediğiniz olmuyor mu?
 
Bence bir sure daha arkadaslik yapin. Hemen sevgili olmayin. Daha iyi taniyin gozlemleyin. Cimriyse zor.
 
Adam cimri, kaba, yol yordam bilmeyen biri bu kesin ama denemiş olma ihtimali daha da korkunç. O zihniyet daha kötü gerçekten.

Erkekler çok uyanık. Bizler kadın erkek eşitliği dedikçe adamlar bunu bize karşı kullanmaya başladılar. Tüm nezaket kurallarını hiçe sayıyorlar artık. İlk buluşma özel olmalı, davet eden karşılamalı. Hiçbir ilişkide yükü tek taraf üstlenmemeli. Ama ilişki hesabı yapıp, şu kadar yemek, sinema, hediye vs. bu tutuyor diye çeteleler tutmaya başladılar. İlişki maliyeti hesaplayıp değmez demeler, kadının en ufak nazlanmasını kezban diye yaftalamalar... Şu anda üstelik bir sürü kadın kendi hemcinsini kezban diye aşağılıyor sırf yeni nesil kaba, bencil erkeklerin ağzına laf vermemek için olmadığı biri gibi davranıyor. En alasından erkek egemenliğini kadın erkek eşitliği diye yutturmaya çalışıyorlar resmen.

Eminim ki bu adamı konu sahibi "ilk buluşmada özel bir yer dedin çiğ köfteciye gittik, içeceği bana sormadan reddettin, otobüs bedava diye beni yalnız bırakmaya kalktın" diyerek reddetse arkasından "kezban, paracı, ben kimseye para yedirmem" diyecek, arkadaşlarına, eşine dostuna böyle anlatacak. Kafa o şekilde çalışıyor muhtemelen.

Hiç açıklamaya bile gerek yok, kestirip at, ben arkadaş olarak görüyorum, yanlış düşünmüşsün de istersen, istersen uzak dur, açıklama bile yapma. Hak etmiyor çünkü.
 
Normalde ilk buluşmalarda göz boyamaya çalışırlar bu adamda özgüven var resmen ben buyum beni beğenirsen böyle beğen mesajı vermiş ben o çiğ köftecide iki dürüm bir ayran söyleyip kendisini de cesaretinden dolayı tebrik ederdim.
Biz ilk buluşmada sahilde balıkçıya gittik sonra çok defa daha gittik bir sürü sayabileceğim göz boyamalar sonunda ne oldu benim üç katım maaş alıp çocuğun okul parasını zorla ödeyen eve kuruş katkısı olmayan bir adam belki böyle saklambaç oynamayan biri daha hayırlıdır.
 
ya tamam da hep lüks yerlerde mi yiyoruz yemeğimizi, çiğkötfecinin önünde durup yediğiniz olmuyor mu?

Cigkofte delisi biri olarak soyliyeyim. Cigkofteye hic hayir demedim. Bazen gece yarisi sirf canim cekti diye cigkofte almaya gideriz esimle o derece severim.
Ama ilk aksam yemegi bulusmasinda ayakta cigkofteciye (ayakta dikilmeli) gitmek istemezdim.
 
Bu arada sunu soylemeden gecemiycem. Bu kadar mi guzel dilbilgisi olur..butun baglac olan de da lar ayri, soru edatlari ayri, baglac ki ler ayri "sey" ler bile ayri. Virguller cumlenin en olmasi gereken yerinde, vurgular kusursuz.. okurken kendimden gectim:KK36::KK48::KK48:
 
Back
X